Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
Last edited by 15%; 24.04.2019, 17:39.Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение7 стотинки чисто го смятам дивидента
10. Вземане на решение за увеличение на капитала на Индустриален капитал-холдинг АД чрез издаване на нови акции по реда на чл. 112, ал.3 от ЗППЦК.
11. Вземане на решение за обратно изкупуване на собствени акции на дружествотоLast edited by tony1975; 24.04.2019, 17:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"членовете на Съвета на директорите са получили за периода 651 785 хил. лева" , а дори не са си направили труда да прочетат консолидирания отчет за 4трим на 2018, иначе не мога да си обясня защо в Нефинансовата декларация на дружествата от Групата на емитента, говорят за свършеното 2016 и 2017 и нищо за 2018?!?!
- 3 Харесвания
Коментар
-
"членовете на Съвета на директорите са получили за периода 651 785 хил. лева" , а дори не са си направили труда да прочетат консолидирания отчет за 4трим на 2018, иначе не мога да си обясня защо в Нефинансовата декларация на дружествата от Групата на емитента, говорят за свършеното 2016 и 2017 и нищо за 2018?!?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАйде свърши и тук продавача
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ако са ДСК Родина имат още доста.. Аз затова и се ослушвам и си пасувах днес ..
Преди седмица ми продаде каролец, но може и да са те през ИП-то
Поздрави!Last edited by tony1975; 25.01.2019, 07:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
+1 Благодаря за пояснението - през телефона видях само част от ексела, сега виждам и обяснителните бележки.
иначе при кап 35млн. имаме 8млн кеш си е доста добре...
ако тоя днес дето не спираше да продава по 500-1000бр свърши, може да идем и на малко по-високо ниво
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение- разходите за възнаграждения– включват начислените разходи за възнаграждения на управителните органи и служителите по трудови правоотношения за отчетния период. В разходите за възнаграждение са отчетени 261 хил. лева, представляващи разликата между емисионната стойност и справедливата стойност на акциите на дружеството към датата на увеличение на капитала по чл.112, ал.3 от ЗППЦК.
Общ ръст във възнагражденията 409 хил. лв за годината (от 632 на 1 032 хил. лв), от който 261 хил. лв са заради увеличението.
Имам акции на дружеството
иначе при кап 35млн. имаме 8млн кеш си е доста добре...
ако тоя днес дето не спираше да продава по 500-1000бр свърши, може да идем и на малко по-високо нивоLast edited by tony1975; 24.01.2019, 19:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение- разходите за възнаграждения– включват начислените разходи за възнаграждения на управителните органи и служителите по трудови правоотношения за отчетния период. В разходите за възнаграждение са отчетени 261 хил. лева, представляващи разликата между емисионната стойност и справедливата стойност на акциите на дружеството към датата на увеличение на капитала по чл.112, ал.3 от ЗППЦК.
Общ ръст във възнагражденията 409 хил. лв за годината (от 632 на 1 032 хил. лв), от който 261 хил. лв са заради увеличението.
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
И на мен ми направи впечетление ръста при възнаграждения.
Писал съм им да кажат дали във възнагражденията влиза разход от увеличението на капитала по чл. 112 ал.3
Имам акции на дружеството- разходите за възнаграждения– включват начислените разходи за възнаграждения на управителните органи и служителите по трудови правоотношения за отчетния период. В разходите за възнаграждение са отчетени 261 хил. лева, представляващи разликата между емисионната стойност и справедливата стойност на акциите на дружеството към датата на увеличение на капитала по чл.112, ал.3 от ЗППЦК.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение
Ми, мажоритари са бре хора. Те разпределят печалбата. Искате по социалистически по равно за всички ли?
Постепенно започнаха да стават публични. Започнаха редовна дивидентна политика. А, вие ги хулите.
Изобщо не познавам мажоритарите, но мисля, че за разлика от други мажоритари на други дружества, тези не източиха дружеството, а напротив отвориха се публично. Дават дивидент.
За мен това е похвално и заслужава уважение!
Така, че тези които обиждаха
- Престанете с обидите и даже се извинете!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТия деденца тук са изпапали целия възможен ръст на печалбата който бе очакван поради по големите дивиденти... Мошеници
Писал съм им да кажат дали във възнагражденията влиза разход от увеличението на капитала по чл. 112 ал.3
Коментар
Коментар