IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Видях че вдигат капитала, дивидента не видях през тел.

10. Вземане на решение за увеличение на капитала на Индустриален капитал-холдинг АД чрез издаване на нови акции по реда на чл. 112, ал.3 от ЗППЦК.
    11. Вземане на решение за обратно изкупуване на собствени акции на дружеството
    Да, предлагат около 7 ст. дивидент и обратно изкупуване на до 470 000 акции в диапазона 1,9 - 3,1 лв. Увеличението ще е за малко над 150 000 акции за шефчета и служители с над 10 г. стаж. За тяхно съжаление обаче пазарната цена не е 4 лева, а по-скоро 2, та далаверката им няма да е фрапираща
    Last edited by 15%; 24.04.2019, 17:39.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      7 стотинки чисто го смятам дивидента
      Видях че вдигат капитала, дивидента не видях през тел.

10. Вземане на решение за увеличение на капитала на Индустриален капитал-холдинг АД чрез издаване на нови акции по реда на чл. 112, ал.3 от ЗППЦК.
      11. Вземане на решение за обратно изкупуване на собствени акции на дружеството
      Last edited by tony1975; 24.04.2019, 17:34.

Коментар

• 7 стотинки чисто го смятам дивидента

Коментар

"членовете на Съвета на директорите са получили за периода 651 785 хил. лева" , а дори не са си направили труда да прочетат консолидирания отчет за 4трим на 2018, иначе не мога да си обясня защо в Нефинансовата декларация на дружествата от Групата на емитента, говорят за свършеното 2016 и 2017 и нищо за 2018?!?!
          И да четат, и да не четат - заплатата върви Комунизмът е жив.

Коментар

• Дивидента от ЕМКА расте

Коментар

• "членовете на Съвета на директорите са получили за периода 651 785 хил. лева" , а дори не са си направили труда да прочетат консолидирания отчет за 4трим на 2018, иначе не мога да си обясня защо в Нефинансовата декларация на дружествата от Групата на емитента, говорят за свършеното 2016 и 2017 и нищо за 2018?!?!

Коментар

Айде свърши и тук продавача
                Мда, каролски клиент беше.. ДСК Родина май не продават

Коментар

• Айде свърши и тук продавача

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ако са ДСК Родина имат още доста.. Аз затова и се ослушвам и си пасувах днес ..
                    В УПФ-то ми се видяха 150К в лева към 31.12.
                    Преди седмица ми продаде каролец, но може и да са те през ИП-то
                    Поздрави!
                    Last edited by tony1975; 25.01.2019, 07:00.

Коментар

+1 Благодаря за пояснението - през телефона видях само част от ексела, сега виждам и обяснителните бележки.
                      иначе при кап 35млн. имаме 8млн кеш си е доста добре...
                      ако тоя днес дето не спираше да продава по 500-1000бр свърши, може да идем и на малко по-високо ниво
                      Ако са ДСК Родина имат още доста.. Аз затова и се ослушвам и си пасувах днес ..

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                        • разходите за възнаграждения– включват начислените разходи за възнаграждения на управителните органи и служителите по трудови правоотношения за отчетния период. В разходите за възнаграждение са отчетени 261 хил. лева, представляващи разликата между емисионната стойност и справедливата стойност на акциите на дружеството към датата на увеличение на капитала по чл.112, ал.3 от ЗППЦК.
                        HIKA_Notes_to_Fanancial_Statements_IV_2018

Общ ръст във възнагражденията 409 хил. лв за годината (от 632 на 1 032 хил. лв), от който 261 хил. лв са заради увеличението.

Имам акции на дружеството
                        +1 Благодаря за пояснението - през телефона видях само част от ексела, сега виждам и обяснителните бележки.
                        иначе при кап 35млн. имаме 8млн кеш си е доста добре...
                        ако тоя днес дето не спираше да продава по 500-1000бр свърши, може да идем и на малко по-високо ниво
                        Last edited by tony1975; 24.01.2019, 19:12.

Коментар

• разходите за възнаграждения– включват начислените разходи за възнаграждения на управителните органи и служителите по трудови правоотношения за отчетния период. В разходите за възнаграждение са отчетени 261 хил. лева, представляващи разликата между емисионната стойност и справедливата стойност на акциите на дружеството към датата на увеличение на капитала по чл.112, ал.3 от ЗППЦК.

Общ ръст във възнагражденията 409 хил. лв за годината (от 632 на 1 032 хил. лв), от който 261 хил. лв са заради увеличението.

Браво за проверката
                          Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

И на мен ми направи впечетление ръста при възнаграждения.

Писал съм им да кажат дали във възнагражденията влиза разход от увеличението на капитала по чл. 112 ал.3

Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение

Ми, мажоритари са бре хора. Те разпределят печалбата. Искате по социалистически по равно за всички ли?
                              Постепенно започнаха да стават публични. Започнаха редовна дивидентна политика. А, вие ги хулите.
                              Изобщо не познавам мажоритарите, но мисля, че за разлика от други мажоритари на други дружества, тези не източиха дружеството, а напротив отвориха се публично. Дават дивидент.
                              За мен това е похвално и заслужава уважение!
                              Така, че тези които обиждаха
                              - Престанете с обидите и даже се извинете!

Стокхолмски синдром

Коментар

Тия деденца тук са изпапали целия възможен ръст на печалбата който бе очакван поради по големите дивиденти... Мошеници
                                И на мен ми направи впечетление ръста при възнаграждения.

Писал съм им да кажат дали във възнагражденията влиза разход от увеличението на капитала по чл. 112 ал.3

Коментар

Working...
                                X