Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам огромното желание да подам една жалба до КФН ,как един ИП /свързани/си развърта коня и купува и продава и горе и долу едни акции .....като реализира печалба от разлика по по пет пъти на ден използвайки аукционите......
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам огромното желание да подам една жалба до КФН ,как един ИП /свързани/си развърта коня и купува и продава и горе и долу едни акции .....като реализира печалба от разлика по по пет пъти на ден използвайки аукционите......
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДа добър еама аз не продавам ХИМ а купувам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми на мен средната ми е 1,49 .... сега е 1,4 та колко е 5,6 процента.В вторник ще купя една акция на 1,6 и ще се качи с 15% ...
Продавам 2500 на 1,4 и губя 220 лева и излизам а ти продаваш 2,5 ХИМ на 1,2 и губиш 500 лв ....добър ли е примера...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеДа така беше...само не разбирам защо емотиконът ти е тъжен....А ти пробвай да продадеш...аз нямам ...и за какво ли са ми,като ако трябва да изляза няма на кой да ги дам
А за ЕМКА....КОЛКО Е ПАДНАЛА ОТ МАРТ
Продавам 2500 на 1,4 и губя 220 лева и излизам а ти продаваш 2,5 ХИМ на 1,2 и губиш 500 лв ....добър ли е примера...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми тази акция отиде преди месец от 1,6 до 2 лв. Близо 25 % качване и пак ще отиде.... пробвай да продадеш няколко десетки хиляди да видиш.....
Преди 20 дни прави същата презентация и на Емка а в момента има 40 К търсене на 1,35-1,4 ...
Така ли беше ....
А за ЕМКА....КОЛКО Е ПАДНАЛА ОТ МАРТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе знам....ама тук май никой не ч оценя тази компания...освен Монти и Киро де....
Цялото търсене тук е за около 5К броя....и от там на 0лв
....направо страх ме хваща....ако якой реши да излиза ,тук наистина мое и под лев да иде....Колкото е хубаво някой да те подкрепя...като се дръпне и отиваш ж БАТАКА
Н е епрепоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Преди 20 дни прави същата презентация и на Емка а в момента има 40 К търсене на 1,35-1,4 ...
Така ли беше ....
Коментар
-
Не знам....ама тук май никой не ч оценя тази компания...освен Монти и Киро де....
Цялото търсене тук е за около 5К броя....и от там на 0лв
....направо страх ме хваща....ако якой реши да излиза ,тук наистина мое и под лев да иде....Колкото е хубаво някой да те подкрепя...като се дръпне и отиваш ж БАТАКА
Н е епрепоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравей,
Убедили се че тази е по трудна за пълнене и по бързо качваща се . Днес купувах за допълване на 1,85 лв. и още ми трябват но вече няма да се напрягам много че лимита ми е около 2,2-2,30 лв /може и повече до 2.4 лв./ а следващата поръчка продава е около 2 лв. . При Емка също излезна купувач и се разредиха офертите.
Другата седмица ще е хубава за притежатели на акции в тези две компании. Поне надявам се....
Не е препоръка!
Поздрави!
Едни бързи 14% кой ти ги дава.
Ако има в бъдеще по голям спайк надолу - пак ще вляза. Холдингчето си го бива.
На Емка успях да попълня междувременно и там ще чакам 3 пъти по голяма доходност, поне.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПри мене е обратно - при Емка ми е по-трудно.
Убедили се че тази е по трудна за пълнене и по бързо качваща се . Днес купувах за допълване на 1,85 лв. и още ми трябват но вече няма да се напрягам много че лимита ми е около 2,2-2,30 лв /може и повече до 2.4 лв./ а следващата поръчка продава е около 2 лв. . При Емка също излезна купувач и се разредиха офертите.
Другата седмица ще е хубава за притежатели на акции в тези две компании. Поне надявам се....
Не е препоръка!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Всеки с проблемите си...
Ако купиш 500 акции при Инд. кап. холд. цената ще отиде до 1,9- 2 лв. и лимитът ще бъде над 2,2 ....
Ако купиш 6000 акции при Емка ще направиш пакет на 1,6 и таргета ще ти
1,9 - 2.00 лв.
Ако търсиш 5 К тук ще качиш цената на 2,3 -2,5 лв и то като купиш и мойте над
1500 акции/който мога да кача таргета на 2,5 лв / ако търсиш 30 К Емка ще качиш цената над 2 -2,1 лв. и имайки предвид предлагането тези три месеца там е лимита...
Така че тук според мен тук е истината...голямата истина...
Не е препоръка....
Ако ти продадат 500 броя лимитът за един ден става почти 8 % ... Бях решил да слагам 3 по 200 бр. над 1,75 - 1,95 за да кача цената и да правя ликвидност ама защо да го правя като има кой да го прави като губя с труд събрани акции и то с непълен пакет а в края на месеца има кой да се напъне .......наведнъж...
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПри мене е обратно - при Емка ми е по-трудно.
Всеки с проблемите си...
Ако купиш 500 акции при Инд. кап. холд. цената ще отиде до 1,9- 2 лв. и лимитът ще бъде над 2,2 ....
Ако купиш 6000 акции при Емка ще направиш пакет на 1,6 и таргета ще ти
1,9 - 2.00 лв.
Ако търсиш 5 К тук ще качиш цената на 2,3 -2,5 лв и то като купиш и мойте над
1500 акции/който мога да кача таргета на 2,5 лв / ако търсиш 30 К Емка ще качиш цената над 2 -2,1 лв. и имайки предвид предлагането тези три месеца там е лимита...
Така че тук според мен тук е истината...голямата истина...
Не е препоръка....
Коментар
Коментар