IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    И аз от известно време наблюдавам това, но не ми е ясно каква е точно целта?
    Целта е качване на акцията ,но не можеш нито да си купиш ,нито да продадеш като хората от тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Имам огромното желание да подам една жалба до КФН ,как един ИП /свързани/си развърта коня и купува и продава и горе и долу едни акции .....като реализира печалба от разлика по по пет пъти на ден използвайки аукционите......
      Не е препоръка....
      кой е ип-то?

Коментар

Имам огромното желание да подам една жалба до КФН ,как един ИП /свързани/си развърта коня и купува и продава и горе и долу едни акции .....като реализира печалба от разлика по по пет пъти на ден използвайки аукционите......
        Не е препоръка....
        И аз от известно време наблюдавам това, но не ми е ясно каква е точно целта?

Коментар

• Имам огромното желание да подам една жалба до КФН ,как един ИП /свързани/си развърта коня и купува и продава и горе и долу едни акции .....като реализира печалба от разлика по по пет пъти на ден използвайки аукционите......
          Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Да добър еама аз не продавам ХИМ а купувам...
            Ама и аз не излизам също ,чакам да се появят нашите хора а то рано или късно ще стане до НГ.... .......

Коментар

Ами на мен средната ми е 1,49 .... сега е 1,4 та колко е 5,6 процента.В вторник ще купя една акция на 1,6 и ще се качи с 15% ...
              Продавам 2500 на 1,4 и губя 220 лева и излизам а ти продаваш 2,5 ХИМ на 1,2 и губиш 500 лв ....добър ли е примера...
              Да добър еама аз не продавам ХИМ а купувам...

Коментар

Да така беше...само не разбирам защо емотиконът ти е тъжен....А ти пробвай да продадеш...аз нямам ...и за какво ли са ми,като ако трябва да изляза няма на кой да ги дам

А за ЕМКА....КОЛКО Е ПАДНАЛА ОТ МАРТ
                Ами на мен средната ми е 1,49 .... сега е 1,4 та колко е 5,6 процента.В вторник ще купя една акция на 1,6 и ще се качи с 15% ...
                Продавам 2500 на 1,4 и губя 220 лева и излизам а ти продаваш 2,5 ХИМ на 1,2 и губиш 500 лв ....добър ли е примера...

Коментар

Ами тази акция отиде преди месец от 1,6 до 2 лв. Близо 25 % качване и пак ще отиде.... пробвай да продадеш няколко десетки хиляди да видиш.....

Преди 20 дни прави същата презентация и на Емка а в момента има 40 К търсене на 1,35-1,4 ...
                  Така ли беше ....
                  Да така беше...само не разбирам защо емотиконът ти е тъжен....А ти пробвай да продадеш...аз нямам ...и за какво ли са ми,като ако трябва да изляза няма на кой да ги дам

А за ЕМКА....КОЛКО Е ПАДНАЛА ОТ МАРТ

Коментар

Не знам....ама тук май никой не ч оценя тази компания...освен Монти и Киро де....
                    Цялото търсене тук е за около 5К броя....и от там на 0лв

....направо страх ме хваща....ако якой реши да излиза ,тук наистина мое и под лев да иде....Колкото е хубаво някой да те подкрепя...като се дръпне и отиваш ж БАТАКА

Н е епрепоръка за покупко-продажба на ценни книжа
                    Ами тази акция отиде преди месец от 1,6 до 2 лв. Близо 25 % качване и пак ще отиде.... пробвай да продадеш няколко десетки хиляди да видиш.....

Преди 20 дни прави същата презентация и на Емка а в момента има 40 К търсене на 1,35-1,4 ...
                    Така ли беше ....

Коментар

• Не знам....ама тук май никой не ч оценя тази компания...освен Монти и Киро де....

Цялото търсене тук е за около 5К броя....и от там на 0лв

....направо страх ме хваща....ако якой реши да излиза ,тук наистина мое и под лев да иде....Колкото е хубаво някой да те подкрепя...като се дръпне и отиваш ж БАТАКА

Н е епрепоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Браво на ХИКА

Коментар

Здравей,
                          Убедили се че тази е по трудна за пълнене и по бързо качваща се . Днес купувах за допълване на 1,85 лв. и още ми трябват но вече няма да се напрягам много че лимита ми е около 2,2-2,30 лв /може и повече до 2.4 лв./ а следващата поръчка продава е около 2 лв. . При Емка също излезна купувач и се разредиха офертите.
                          Другата седмица ще е хубава за притежатели на акции в тези две компании. Поне надявам се....
                          Не е препоръка!
                          Поздрави!
                          Хе,хе, ще излезе че на тебе съм ги продал на 1.85
                          Едни бързи 14% кой ти ги дава.
                          Ако има в бъдеще по голям спайк надолу - пак ще вляза. Холдингчето си го бива.
                          На Емка успях да попълня междувременно и там ще чакам 3 пъти по голяма доходност, поне.
                          Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            При мене е обратно - при Емка ми е по-трудно.
                            Здравей,
                            Убедили се че тази е по трудна за пълнене и по бързо качваща се . Днес купувах за допълване на 1,85 лв. и още ми трябват но вече няма да се напрягам много че лимита ми е около 2,2-2,30 лв /може и повече до 2.4 лв./ а следващата поръчка продава е около 2 лв. . При Емка също излезна купувач и се разредиха офертите.
                            Другата седмица ще е хубава за притежатели на акции в тези две компании. Поне надявам се....
                            Не е препоръка!
                            Поздрави!

Коментар

Всеки с проблемите си...
                              Ако купиш 500 акции при Инд. кап. холд. цената ще отиде до 1,9- 2 лв. и лимитът ще бъде над 2,2 ....
                              Ако купиш 6000 акции при Емка ще направиш пакет на 1,6 и таргета ще ти
                              1,9 - 2.00 лв.
                              Ако търсиш 5 К тук ще качиш цената на 2,3 -2,5 лв и то като купиш и мойте над
                              1500 акции/който мога да кача таргета на 2,5 лв / ако търсиш 30 К Емка ще качиш цената над 2 -2,1 лв. и имайки предвид предлагането тези три месеца там е лимита...
                              Така че тук според мен тук е истината...голямата истина...
                              Не е препоръка....

Ако ти продадат 500 броя лимитът за един ден става почти 8 % ... Бях решил да слагам 3 по 200 бр. над 1,75 - 1,95 за да кача цената и да правя ликвидност ама защо да го правя като има кой да го прави като губя с труд събрани акции и то с непълен пакет а в края на месеца има кой да се напъне .......наведнъж...
                              Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                При мене е обратно - при Емка ми е по-трудно.

Всеки с проблемите си...
                                Ако купиш 500 акции при Инд. кап. холд. цената ще отиде до 1,9- 2 лв. и лимитът ще бъде над 2,2 ....
                                Ако купиш 6000 акции при Емка ще направиш пакет на 1,6 и таргета ще ти
                                1,9 - 2.00 лв.
                                Ако търсиш 5 К тук ще качиш цената на 2,3 -2,5 лв и то като купиш и мойте над
                                1500 акции/който мога да кача таргета на 2,5 лв / ако търсиш 30 К Емка ще качиш цената над 2 -2,1 лв. и имайки предвид предлагането тези три месеца там е лимита...
                                Така че тук според мен тук е истината...голямата истина...
                                Не е препоръка....

Коментар

Working...
                                X