IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    и тук е дойде ... да разваляш седенката.....
    мисирко, колко човека вече си събрала за да осъществиш гениалната ти идея???

Първоначално изпратено от Монти
    Ще се съберем четирима души и ще си ги менкаме едни и същи акции само разликата от печалбата ще я делим....
    мисирко, предлагам те за нобелова награда за икономика за 2012 год. ...................... невероятна си - как никой не е могъл да се сети за това своеобразно перпетум-мобиле
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
      каква манипулация, бе, бобане ,то си живо зрелище .. ???

аз ...съм тук.... да спамя и да преча......след като се напия с циганините от столипиново...
      и тук е дойде ... да разваляш седенката.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Първоначално изпратено от мисирката
        Ще се съберем четирима души и ще си ги менкаме едни и същи акции само разликата от печалбата ще я делим....
        Това не го пиши.....по-горе....казва му се манипулация на пазара
        каква манипулация, бе, бобане???

мисирката е толкова тъпа, че няма да има кой да и обърне внимание с тези бисери които ръси
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Здравей Бобане,
          може да е манипулация но трудно доказуема... А иначе брокерчето беше много печено , казваш какво искаш ,даваш му лимит и бройки и той действа сегашните един път съм ги ползвал ,та то ми се обаждаха четири пъти ,та колко бройки ,та на какви цени ,та запознал ли съм се с законите и наредбите ,та имам ли някаква вътрешна информация.......
          БК се казваше.....
          Златна треска ,
          ако направиш просто кръчмарско изчисление от един месец и събереш разликата между между купените бройки горе и долу ,дали ще ги докараш до 500 лева...
          Знаеме ги тея тарикатчета ,има и един виден форумен индивид (Б-я) ,дет май им използва услугите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Успех
            Здравей Бобане,
            може да е манипулация но трудно доказуема... А иначе брокерчето беше много печено , казваш какво искаш ,даваш му лимит и бройки и той действа сегашните един път съм ги ползвал ,та то ми се обаждаха четири пъти ,та колко бройки ,та на какви цени ,та запознал ли съм се с законите и наредбите ,та имам ли някаква вътрешна информация.......
            БК се казваше.....
            Златна треска ,
            ако направиш просто кръчмарско изчисление от един месец и събереш разликата между между купените бройки горе и долу ,дали ще ги докараш до 500 лева...

Коментар

На мен ми продаде ,когато без да иска сложих поръчката в момента на търсене на правилния купувач и му купих 300 акции а после кацна и един зорлия със 1000 броя .
              Имаше преди време един познат брокер ,който казваше дай ми 500 лв и една слаболиквидна акция ще я крепя на каквато и да е цена ....
              Ще се съберем четирима души и ще си ги менкаме едни и същи акции само разликата ще я делим....А като видят че се качва цената и порчките продава ще вървят нагоре...Та затова предлагах да се намали маржа да няма какво да гепят сухо...
              Не е препоръка....

Успех

Коментар

На мен ми продаде ,когато без да иска сложих поръчката в момента на търсене на правилния купувач и му купих 300 акции а после кацна и един зорлия със 1000 броя .
                Имаше преди време един познат брокер ,който казваше дай ми 500 лв и една слаболиквидна акция ще я крепя на каквато и да е цена ....
                Ще се съберем четирима души и ще си ги менкаме едни и същи акции само разликата ще я делим....А като видят че се качва цената и порчките продава ще вървят нагоре...
                Та затова предлагах да се намали маржа да няма какво да гепят сухо...
                Не е препоръка....
                Кажи му да си го забие отзад с 500 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                  И кой ИП е маркетмейкър тук ?

Защото и аз от известно време се опитвам да купя някой акция,
                  но винаги има някой който ме " надцаква " с половин стотинка отгоре.

И друго ми прави впечатление -
                  в случай ,че моята оферта е най-отгоре никой не ми продава
                  дори да и да не я махна половин ден ,
                  но анулирам ли я след малко има винаги сделка с "правилният купувач" .
                  Ще се съберем четирима души и ще си ги менкаме едни и същи акции само разликата ще я делим....А като видят че се качва цената и порчките продава ще вървят нагоре...
                  Та затова предлагах да се намали маржа да няма какво да гепят сухо...
                  Не е препоръка....

Коментар

Така е ,че има за разлика от друга ракета Емка много малък свободен обем в спекулантите и не и и трябва много гориво.....
                    Лошото че нито можеш да купиш ,нито да продадеш от идиоти.... който си менкат едни акции между себе си и долу и горе...
                    Не е препоръка...
                    И кой ИП е маркетмейкър тук ?

Защото и аз от известно време се опитвам да купя някой акция,
                    но винаги има някой който ме " надцаква " с половин стотинка отгоре.

И друго ми прави впечатление -
                    в случай ,че моята оферта е най-отгоре никой не ми продава
                    дори да и да не я махна половин ден ,
                    но анулирам ли я след малко има винаги сделка с "правилният купувач" .

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                      Поредната ракета ))
                      Така е ,че има за разлика от друга ракета Емка много малък свободен обем в спекулантите и не и и трябва много гориво.....
                      Лошото че нито можеш да купиш ,нито да продадеш от идиоти.... който си менкат едни акции между себе си и долу и горе...
                      Не е препоръка...

Коментар

• Поредната ракета ))
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ако малоумниците от едно голямо ИП не престанат да се бъзикат с акцията ще сложа 1000 к на 1,81 разделени по 100 бр купува и 1000 к разделени на 100 бр. на 1,85 продава...
                          Аман от простотии...

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                            давай смело!
                            Е някой ме напълни над 1, 71 - 1,8 тогава , но при развоят тези дни и при малкото количество свободни акции а и целта за достигане миналата година , съм доволен...
                            Не е препоръка.....
                            Last edited by Монти; 15.11.2012, 19:37.

Коментар

Ами още малко ще ги потрая и ще сложа над 3К поръчки купува на 1,80 и продава на 1,82 ....да видим колко ще изкарат с простотиите си.......
                              давай смело!

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                                кой е ип-то?
                                Ами още малко ще ги потрая и ще сложа над 3К поръчки купува на 1,80 и продава на 1,82 ....да видим колко ще изкарат с простотиите си.......

Коментар

Working...
                                X