IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При мене е обратно - при Емка ми е по-трудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Тази е от моят списък....
      И продължава да е в моя списък.....

pipbel,
      Здравей,
      имаме общи позиции и интереси ,но по тихо че не съм я допълнил на 100 % а преоценката наближава след няколко дни. Напоследък не мога да си намеря челно място купува.
      При Емка също купувам ама там е по лесно...
      Поздрави!
      Не е препоръка...

П.П. Мислех че физическите лица са акционери а те и са на ръководни длъжности.... Сори!
      Last edited by Монти; 18.03.2012, 13:04.

Коментар

• Супер новини.
        И супер годишно...дъно.
        Още 1 ракета дето скоро ще запали двигателя.

16.03.2012 13:35 Предмет: Увеличението на капитала на Индустриален капитал холдинг АД беше вписано от КФН

Нетната печалба на групата "Индустриален капитал холдинг" АД в края на 2011 година се е увеличила до 17.584 млн. лева, става ясно от тримесечния консолидиран отчет за четвърто тримесечие на миналата година. За сравнение, за същият период на 2010 г. положителният финансов резултат е бил 9.902 млн. лева.
        Увеличението се дължи основно от дейността на асоциираните предприятия "Емка" АД - Севлиево и "М+С Хидравлик" АД - Казанлък, като то е следствие от нарасналите приходи от продажби на продукция. От представените резултати се вижда, че към края на четвъртото тримесечие на 2011 г., печалбата нараства в значителна степен, в сравнение със същият период на 2010 година. Това се дължи на подобряването на икономическата обстановка в страната, както и на увеличаването на поръчките за доставка на продукция. Към края на четвъртото тримесечие на миналата година приходите от продадена продукция са в размер на 69.828 милиона лева, при 59.229 млн. за същият период на 2010-а. По отношение на отчетените разходи по икономически елементи, с най-голям процент на увеличение са разходите за материали - от 49.516 млн. лв за 2010 г. до 60.304 млн. за същият период на миналата година.
        При "М+С Хидравлик" продажбите на продукция са донесли приходи от 90.641 милиона лева, при 62.067 млн. за същият период на 2010-а. В резултат на повишеното търсене на продукцията на завода, с най-голямо увеличение са разходите за суровини и материали - от 27.146 млн. лв за 2010 г. до 40.198 млн. през миналата година. Значително увеличение се наблюдава и на изразходваните средства за заплати и възнаграждения - от 12.635 милиона лева до 17.648 милиона. Повече са и отчетените разходи за външни услуги.
        Като цяло, дружествата от групата са отчели положителни финансови резултати, като единствено "Руболт АД" и "Силома" АД са приключили четвъртото тримесечие на 2011 г. със загуба. Съответно при първото тя е в размер на 168 хиляди лева, а за второто - 109 хил. лева.
        Към края на четвъртото тримесечие на миналата година "Индустриален капитал холдинг" АД е получил дивиденти за 2010 г. от "М+С Хидравлик" АД - 581 620 лв. и от "Силома" АД - 150 445.75 лева.
        Капиталът на "Индустриален капитал холдинг" АД беше увеличен двойно през лятото на миналата година до 15 551 960 лева чрез превръщане на неразпределената печалба за предходни години и част от резервите в капитал. Основни акционери в бившия приватизационен фонд сега са "Индустриален кредит България" ООД с дял от 18.34%, "ЗАИ" АД - Асеновград и "Емка" АД - Севлиево с по 10.22 процента. Други 43 юридически лица притежават общо 16.90%, а група индивидуални акционери (27 582 физически лица) са собственици на 44.32% от книжата с право на глас.

Данни за лицата, притежаващи пряко и непряко най-малко 5 % от акциите на "Индустриален капитал холдинг" АД към 31 декември 2011 г.
        1 Индустриален кредит България ООД; 2 852 800 броя акции; 18,34 %;
        2 ЗАИ АД; 1 589 728 акции; 10,22 %;
        3 ЕМКА АД; 1 588 600 акции; 10,21 %;
        4 ЗУПФ АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ 973 318 акции; 6,26 %;
        5 Он Хотер Ишай; физическо лице; 859 200 акции; 5,52 %;
        6 Други юридически лица /общо 41/ 1 733 934 акции; 11,16 %;
        7 Индивидуални акционери /27 481 физически лица/; 5 954 380 акции; 38,29 %.
        ОБЩО: 15 551 960 броя акции 100,00 %
        Освен „Индустриален кредит България” ООД, „ЗАИ” АД, „ЕМКА” АД, ЗУПФ Алианц България и г-н Он Хотер Ишай няма други юридически или физически лица, притежаващи най-малко 5 % от гласовете в общото събрание към края на четвърто тримесечие на 2011 год.
        Данни за акциите, притежавани от членовете на съвета на директорите към края на четвърто тримесечие на 2011 год.:
        Име, презиме, фамилия Притежавани акции /броя; %/
        Иван Делчев Делчев 125 560; 0,81
        Милко Ангелов Ангелов 122 536; 0,79
        Димитър Богомилов Тановски 81 488; 0,52
        Цоко Цолов Савов 1 200; 0,01
        Ваня Атанасова Божинова-Иванова 200; 0,00
        Георги Василев Бочев 200; 0,00
        Живко Петров Арнаудов 0; 0,00
        Дружеството няма висящи съдебни или административни производства, касаещи задължения или вземания в размер на най-малко 10 % от неговия собствен капитал.
        Last edited by pipbel; 18.03.2012, 00:02.

Коментар

• HIKA

kakvo stava s tezi-dashternite varviaha dobre e mama e bolna

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            Списъка на шиндлер. Множество от отрицания. Не е препоръка
            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
              http://money.bg/news/id_119898910
              Тъкмо си мислех ,че заспалата ни борса няма да реагира на подобни чудесни новини и поръчките продава избягаха на "великите" 5 ст. нагоре.Ако има и други компании които направят такова увеличение ще върнат макар и малко доверието на инвеститорите в БГ дружествата.
              Новината е чудесна. Като по поръчка. Балонерата е надута. Някой трябва да подкрепя да не се пръсне. Чудно как след толкова време от 2007 г. все още има балони на БФБ. Не е препоръка.

Коментар

• http://money.bg/news/id_119898910
                Тъкмо си мислех ,че заспалата ни борса няма да реагира на подобни чудесни новини и поръчките продава избягаха на "великите" 5 ст. нагоре.Ако има и други компании които направят такова увеличение ще върнат макар и малко доверието на инвеститорите в БГ дружествата.
                мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                  Акцията не е от най-лошите.Естествено е че съм акционер и тук,само не мога да разбера защо се търгува под 12 лева.Не е препоръка за покупка на акции.

Коментар

• Акцията не е от най-лошите.Естествено е че съм акционер и тук,само не мога да разбера защо се търгува под 12 лева.Не е препоръка за покупка на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cvetan_Gorchovski Разгледай мнение
                      Здравейте имам около 100 акций и мисля да ги продам , званях клона на Индустриален Капитал Холдинг АД
                      (4I8/HIKA) и от там ми казаха че вече неизкупуват и ми казаха да проверя в банки , та въпроса ми е може ли да ми кажете кои банки изкупуват тези акций. Блягодаря предварително
                      Ами котираи ги на БФБ тука има кравожадни инвеститори които 6те им се зарадват

Коментар

• ???

Здравейте имам около 100 акций и мисля да ги продам , званях клона на Индустриален Капитал Холдинг АД
                        (4I8/HIKA) и от там ми казаха че вече неизкупуват и ми казаха да проверя в банки , та въпроса ми е може ли да ми кажете кои банки изкупуват тези акций. Блягодаря предварително
                        Last edited by Cvetan_Gorchovski; 28.02.2011, 11:12.

Коментар

• Най-учтиво моля ДВИ да не подхожда формално към задълженията си. Публикуваната информация в Екстри трудно би могла да се нарече оповестяване. Липсва съществена информация като дата на сделката, цена на сделката или на акция и реализиран счетоводен резултат от сделката.

П.С Така или иначе и ние можем да направим оценка на Хюндай на базата на отчета в търговския регистър.
                          Last edited by cymru; 28.02.2011, 11:29.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                            Някой може ли да каже на какво се дължи поскъпването тук (40% за 1 месец) ?
                            Алианц си бутаха доходността

Коментар

• Някой може ли да каже на какво се дължи поскъпването тук (40% за 1 месец) ?

Коментар

• Първоначално изпратено от stz Разгледай мнение
                                държим здраво от 2 години и под 11 лв не продавам ако 6те и косата ми да побелее
                                И аз ще ги държа моите, че те не спират да поскъпват в последно време
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X