IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    то на всички бяха така....
    Ти направи най точно продаване....
    Тук може да се получи със неохим когато влезе в Софикс стигна на 43 а го продадоха на 37......
    Все пак спекула ,спекула но и реалността е важна.....над 4 си е балон от всякъде....
    Не е препоръка....
    Някой казваха като пончо ,че е балон над 2,3 а сега смятали..... а цената смятат ли я.... а батята не се занивавал със семки...
    Сигурно милиони имал тук....
    Гроздето е кисело май.
    Относно Неохима миналата година наистина падна малко в деня на рекапитулацията ,но който не продаде тогава спечели нали ?
    Хиката вече е Софикс акция и вероятно ликвидността и ще нарасне , а и едва ли прехвалените ти фондове ще я оставят да падне под това ниво вече.
    Относно дали е балон - поне аз не смятам така - само пакета ,който има в МС хидравлик е на близка стойност от настоящата капитализация.
    Все пак бъдещето на цената на Хика зависи от бъдещето на Софикса, а аз вярвам в средносрочен план , че ще нарасне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Вътрешна информация така ли......
      Мисли си го, щом ти помага да живееш с комплексите си.

Какъвто и да е индекса той е плод на нашата действителност. Ако избягаме напълно от бившите приватизационни фондове с голям фрий флоут и огромен брой неактивни акционери, ще попаднем на лесно манипулируеми от големите акционери книжа и търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
        Аз съм аут от тази позиция, доста скъпо ми е вече.

Пък и средната ми беше малко над 3 лв.

Успех Вам!
        то на всички бяха така....
        Ти направи най точно продаване....
        Тук може да се получи със неохим когато влезе в Софикс стигна на 43 а го продадоха на 37......
        Все пак спекула ,спекула но и реалността е важна.....над 4 си е балон от всякъде....
        Не е препоръка....
        Някой казваха като пончо ,че е балон над 2,3 а сега смятали..... а цената смятат ли я.... а батята не се занивавал със семки...
        Сигурно милиони имал тук....
        Last edited by Монти; 12.09.2014, 12:11.

Коментар

• Аз съм аут от тази позиция, доста скъпо ми е вече.

Пък и средната ми беше малко над 3 лв.

Успех Вам!

Коментар

• А и да попаря вътрешнарите...тук голямо количество има само два фонда и ако се договарят 100 К броя ще идат при тях ...та те купуваха до 3,3.....
            На колко ли ще ги продадат....
            Не е препоръка...

Коментар

• Докато не се приватизира БФБ няма да има професионализъм, а само клиентилизъм

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                Голям резил с този избор
                Разбира се...
                Не е защото продадох няколко стотин акции...на не най добрите цени....
                Тук има един фонд който крепи ,но той го прави с стотина акции и не винаги....
                Други няма.....
                Оборота е малък ,ликвидността е нулева......
                хубаво е да се проверят някой сделки този път....
                След Мис тук е следващата акции със слаба ликвидност...
                Смятам ,че има крепене на акцията ,това ще я пази от сривове в бъдеще...... при този малък оборот...
                Докато петрол ще бъде много волантилна....

Коментар

• Голям резил с този избор

Коментар

• Първоначално изпратено от SELL Разгледай мнение
                    Тва е подигравка бе, кви са тея неликвидни боклуци в Софикса ?
                    Оборота на тва нещо за последната година е 600хил лв в 767сделки
                    на Трейса е 3,540 мил.лв и 2900 сделки ,на Петрола примерно 4900 сделки и 1100 мил.
                    оборот Т.нар медианна стойност на седмичния оборат пак го бият, данните ги има в инфостока.
                    Верно е смешно - та то почти не е имало пазар с това последната година, три или пет - обемите са смешни. Да не говорим, че това е напрактика една група с ЦЕНХЛ и МЦХ.
                    Но щом така са решили, нека се изкалагат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                      Монти, само с питане и драскане на дивотии не става.
                      Благодаря за акциите!
                      Вътрешна информация така ли......

Коментар

• Първоначално изпратено от SELL Разгледай мнение
                        Тва е подигравка бе, кви са тея неликвидни боклуци в Софикса ?
                        Оборота на тва нещо за последната година е 600хил лв в 767сделки
                        на Трейса е 3,540 мил.лв и 2900 сделки ,на Петрола примерно 4900 сделки и 1100 мил.
                        оборот Т.нар медианна стойност на седмичния оборат пак го бият, данните ги има в инфостока.
                        Вземи прочети правилата за определяне на Софикса и тогава се изказвай по въпроса . - http://download.bse-sofia.bg/pdf/Ind...3122012_BG.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Тук сте все голями играчи.Правите хиляди проценти на 100 процента от порфейла, ние с вас не можем да се мерим
                          А не, аз не съм голям разбирач
                          Това е комплексарщина

Коментар

• Тук сте все голями играчи.Правите хиляди проценти на 100 процента от порфейла, ние с вас не можем да се мерим

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Не знам заВас, ама аз направих дубъл
                              Дубъл, но на колко % от портфейла? на 1-2?
                              тогава въобще не споменавай
                              ако е на 10% пак не споменавай
                              виж ако 100% си бил в ХИка тогава еваларката, голям си

Коментар

• Не знам заВас, ама аз направих дубъл

Коментар

Working...
                                X