IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Критериите за влизане в индексите са ясно формулирани, мисля че няма никакво субективно мнение нито на човек от борсата, нито на комисията по индексите (бих казал дори че това е отрицателно, щото така може и Енергони да влезе в даден миг, а не е нормално). Въпросът е че аз считах че не попадат в топ 30те дружества по ликвидност (там медианната стойност от седмичните сделки и обороти). Иначе по пазарна стойност на фрий флоута определено са на първо място с 24.3млн лв. След тях бяха Газ (там допреди 2 месеца нямаше 500 акционера) и след това Петрол ми излизаше. Чез нямат акционери ама до зимата след като направихме сплита трябва да съберат вече си мисля.
    Поздрави за този който правилно е разчел нещата. За мен е абсурд в случая да говорим за вътрешно инфо, щото всеки може да си смята. Пък дали е бил прав ... се вижда.

Коментар

• Първоначално изпратено от SELL Разгледай мнение
      Тва е подигравка бе, кви са тея неликвидни боклуци в Софикса ?
      Оборота на тва нещо за последната година е 600хил лв в 767сделки
      на Трейса е 3,540 мил.лв и 2900 сделки ,на Петрола примерно 4900 сделки и 1100 мил.
      оборот Т.нар медианна стойност на седмичния оборат пак го бият, данните ги има в инфостока.
      По скоро машинация

Коментар

• Тва е подигравка бе, кви са тея неликвидни боклуци в Софикса ?
        Оборота на тва нещо за последната година е 600хил лв в 767сделки
        на Трейса е 3,540 мил.лв и 2900 сделки ,на Петрола примерно 4900 сделки и 1100 мил.
        оборот Т.нар медианна стойност на седмичния оборат пак го бият, данните ги има в инфостока.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          ами да с тая атера там
          Kоято като сложи още 20% след тапата пак ще си е чат пат феър валю заедно с дивидента, за разлика от твоя фейвърит балоняк, който след още 20% на 5-ца би станал баш дирижаблю в който ще вляза на късо и с трите крака

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
            Монти, само с питане и драскане на дивотии не става.
            Благодаря за акциите!
            Яко!
            Евала... професионалните и умни играчи пак скриха топката на семкаджиите

Коментар

• Жалка картинка.... от т.нар ръководство на БФБ организират Pump and dump схеми с индексите стигнахме дъното .

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Tи па сякаш от марс падаш...тове е БГ бре..

Е па и то големия келепир за софка, земи сложи още 1 балоняк в нея щото другите са и малко....
                Не я виждам в обозримо бъдеще над 700 дори и да удвоят тимуровци....
                ами да с тая атера там

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                  Къде е КФН, ще бъдат ли разследвани сделките с ХИКА? Отново ли няма да има наказани за търговия с вътрешно инфо
                  Tи па сякаш от марс падаш...тове е БГ бре..

Е па и то големия келепир за софка, земи сложи още 1 балоняк в нея щото другите са и малко....
                  Не я виждам в обозримо бъдеще над 700 дори и да удвоят тимуровци....

Коментар

• Къде е КФН, ще бъдат ли разследвани сделките с ХИКА? Отново ли няма да има наказани за търговия с вътрешно инфо

Коментар

• Монти, само с питане и драскане на дивотии не става.
                      Благодаря за акциите!

Коментар

и от двете имам

тъй че нямам претенции.

Ти?
                        И аз ....
                        Но да не бъде трета......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          ти трасето ли чакаш да е в Софикс... или Петрол...
                          и от двете имам

тъй че нямам претенции.

Ти?

Коментар

Доволен съм днес... ХИКА на плюс, Ломско на плюс, Трейс продължава да прави нови пътища у нас и чужбина.

Айде, време е за по едно с лед.
                            ти трасето ли чакаш да е в Софикс... или Петрол...

Коментар

• Доволен съм днес... ХИКА на плюс, Ломско на плюс, Трейс продължава да прави нови пътища у нас и чужбина.

Айде, време е за по едно с лед.

Коментар

• Браво на Хика

Коментар

Working...
                                X