IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    БЛЯ .... БЛЯ...- ето това е било ;-

***30,12,2012r. *********** ГОДИНА ****** 30,12, 2013г.
    1753x3,033 = 5317 ***HES************** 9300x0,36973 = 3439 /приравн. към сплита/
    1982х4,8605 = 9633 ***M+C hidr********* 6510х1,5636 = 10180 /приравн. към сплита/
    2600x1,6177 = 4206 ***HiKA************** 3850x1,8625 = 7171
    4100x1,5954 = 6541***Emka************** 3800x1,4601 = 5548

А сега е -
    Hika закрита 07,2014 = + 4800
    Emka 2120x1,2328 = 2614
    Верно изпуснах помпата по влизането в индекса , но и този резултат е добър, а входът обратно е поне с 40/50 сантима по надолу - само мнение, без препоръки !

Само че забравяш, че алианц от 1,80 -2лв го изтрелваше всяко тримесечие до 2,4.....в продължение на 2 години.... а емка от 1,40 до 1,80-2 лв ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      до момента тази позиция ми е печеливша заради врътките през 10 процента близо месец....
      Имам в момента малко на средна 3 ,57 ,но попълването на пакета мога да го направя не на 3,4 а на 2,8 ако падне дотам....защото в момента врътки няма ...или смяташ че пак ще се появят...:

БЛЯ .... БЛЯ...- ето това е било ;-

***30,12,2012r. *********** ГОДИНА ****** 30,12, 2013г.
      1753x3,033 = 5317 ***HES************** 9300x0,36973 = 3439 /приравн. към сплита/
      1982х4,8605 = 9633 ***M+C hidr********* 6510х1,5636 = 10180 /приравн. към сплита/
      2600x1,6177 = 4206 ***HiKA************** 3850x1,8625 = 7171
      4100x1,5954 = 6541***Emka************** 3800x1,4601 = 5548

А сега е -
      Hika закрита 07,2014 = + 4800
      Emka 2120x1,2328 = 2614
      Верно изпуснах помпата по влизането в индекса , но и този резултат е добър, а входът обратно е поне с 40/50 сантима по надолу - само мнение, без препоръки !

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        Съгласен съм с теб! Но, ако не продаваш, то няма как да имаш загуби!
        до момента тази позиция ми е печеливша заради врътките през 10 процента близо месец....
        Имам в момента малко на средна 3 ,57 ,но попълването на пакета мога да го направя не на 3,4 а на 2,8 ако падне дотам....защото в момента врътки няма ...или смяташ че пак ще се появят...:

Коментар

Към края на тримесечието ги чакам към петицата..... но при добър отчет....
          Сега загадката е до колко ще паднат да не правя допълнителни загуби.....
          Причината е че има т слаба ликвидност и м.мейкър със 1000 акции може да ги закара пак до 4лв....
          Съгласен съм с теб! Но, ако не продаваш, то няма как да имаш загуби!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
            Тези стойности скоро не бяха виждани, но ми се струва, че и скоро отново ще ги забравим, за сметка на възстановяването на нивата от около 4 лева, защото това е една от най-добрите акции на борсичката ни...
            Към края на тримесечието ги чакам към петицата..... но при добър отчет....
            Сега загадката е до колко ще паднат да не правя допълнителни загуби.....
            Причината е че има т слаба ликвидност и м.мейкър със 1000 акции може да ги закара пак до 4лв....

Коментар

• Тези стойности скоро не бяха виждани, но ми се струва, че и скоро отново ще ги забравим, за сметка на възстановяването на нивата от около 4 лева, защото това е една от най-добрите акции на борсичката ни...

Коментар

цената е пак под 4 лв....
                Интересното че минаха и пакети на 3,80-3,85....
                М.мейъкърите дали пазеха този диапазон 3,7-4 свободен за пакетите и сега ще я оставят позицията на самотек в близко време ....
                Някакво мнение....
                За съжаление пак излязох прав....
                Пакетите според мен бяха купени от индексния фонд......
                А пазарлъците са вървяли по няколко линии и единия от пишман продавачите сега продава.....
                Без поддръжка на ммейкърите ..равновесната цена тук е около 3......
                Въпреки че купих около 500 бройки на тези нива....падането престоИ без алианц.......
                Не е препоръка....

Коментар

• цената е пак под 4 лв....
                  Интересното че минаха и пакети на 3,80-3,85....
                  М.мейъкърите дали пазеха този диапазон 3,7-4 свободен за пакетите и сега ще я оставят позицията на самотек в близко време ....
                  Някакво мнение....

Коментар

И какво стана с хитрите свраки с двата крака.....
                    Май индексния ще прави индексацията пролетта....
                    Хайде успех на купилите..... под 4 .....
                    Не е препоръка....

цената не се качи към 5 ......като смятаха вътрешнарите....
                    цената в момента е под 4 лева....
                    но понеже е от наблюдаваемите ми акции....
                    някой си купува до 4,10-4,15 ....дребни бройки ,което поражда надежда при преоценката в края на другия месец от тези нива ще е изстрелването....
                    Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Това е мъжка приказка!
                      Точно така, нищо не се печели като се завижда на успелите. Печели се когато се взима пример от тях и се правят полезни изводи за напред!
                      Успех на креативните и усъвършенстващите се, а не завиждащи трейдъри!
                      И какво стана с хитрите свраки с двата крака.....
                      Май индексния ще прави индексацията пролетта....
                      Хайде успех на купилите..... под 4 .....
                      Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Монти, стига си търсил под вола теле, кажи евала на тези дето са го сметнали и правят пари. И мен ме е яд че не влиза Трейс, яд ме е че не се усетих за Хика, ама извличам си изводите и продължавам нататък. Такива са фактите!
                        Пазарна стойност на ФФ с цени към 2 септ (не съм сигурен дали към тази дата цените вземат, но мисля че да):
                        ТРАСЕ 16.69млн лв
                        ПЕТ 17.17млн лв
                        ГАЗ 23.59млн лв
                        ХИКА 24.34млн лв
                        Щом отговаря Хиката на критерия по брой сделки и оборот, значи всичко е ясно. Това е положението.

Успех занапред!
                        Това е мъжка приказка!
                        Точно така, нищо не се печели като се завижда на успелите. Печели се когато се взима пример от тях и се правят полезни изводи за напред!
                        Успех на креативните и усъвършенстващите се, а не завиждащи трейдъри!

Коментар

ГАЗ Нямаше необходимите инвеститури....
                          НИКА е слаболиквидна...там е проблема....
                          по скоро държа тезата ,че над 4 е надценена и има вътрешна информация...
                          Поздрави!
                          За всичко казано от теб съм съгласен, освен за последното. Не казвам че е невъзможно някой да е знаел от човек от борсата какво ще стане, но далеч по-вероятно е някой като теб или мен да го е сметнал това и да се е намятал да направи пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                            Възможно е да стане още по-надценена...
                            Малко вероятно

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
                              не знам ,божа работа..
                              Но Алианц си има други дертове...и там са Емка ,Гагарин , ИХБГ,Стара планина , БРЕФ ,Алкомет ,Мис и т.н....те са по напред....

Коментар

ГАЗ Нямаше необходимите инвеститури....
                                НИКА е слаболиквидна...там е проблема....
                                по скоро държа тезата ,че над 4 е надценена и има вътрешна информация...
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X