Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
B.K.
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
не си в час с нещата.....
Холдинга е публично дружество и има удвояване на акциите ...
предполагам 100 акции по 3,2 ще вземеш ако отидеш при първия ИП.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kroumm Разгледай мнениепишете цена на книжка
не си в час с нещата.....
Холдинга е публично дружество и има удвояване на акциите ...
предполагам 100 акции по 3,2 ще вземеш ако отидеш при първия ИП.....
Коментар
-
продавам две б,книжки ,пишете ако Ви интересува
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСтана ли ясно.....
Играта продължава пак за 40 лв между купува и продава.....по 200 бр.
Само че преди месец и нещо беше между 3,40 и 3,65 ,после между ,3,35 и и 3,60 а сега е между 3,20 и 3,40 ....
Имам и се редя да купувам на долно ниво ,но не продавам ако захапя..... да не изгори манджата когато / ако/ батя пак дръпне до 4 ...както минали път.....
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНЕ СИ МЕ РАЗБРАЛА , но както и да е , - нямам желание да влизам тук при сегашните настроения на пазара и заявените ми нива !
За тази година търся доходност от дивидентни - а тук какво да чакам , аз си прибрах своето. След юли ще е ясно - за мен поне .
Играта продължава пак за 40 лв между купува и продава.....по 200 бр.
Само че преди месец и нещо беше между 3,40 и 3,65 ,после между ,3,35 и и 3,60 а сега е между 3,20 и 3,40 ....
Имам и се редя да купувам на долно ниво ,но не продавам ако захапя..... да не изгори манджата когато / ако/ батя пак дръпне до 4 ...както минали път.....
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащо , даваш прогноза
inta53 (568) а при този Софикс Хиката ще е над 4,20-,4,50/ ако налиния е и алианц/....
Според мен манипулираш за да купиш по ефтино.......
И НИКОГА НЕ СЪМ МАНИПУЛИРАЛ ! - ЗАТОВА И ЗАПОЧНАХ С -БЛЯ -БЛЯ ти си тази която обикаля теми -ЕМКА - НИКА и т. н. и ветрило АЛИАНС -
-нямам претенции ,- опитах да ти направя забележка ,давайки си сметка , че десетки други не си чула , но уви .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащо , даваш прогноза
inta53 (568) а при този Софикс Хиката ще е над 4,20-,4,50/ ако налиния е и алианц/....
НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛА , но както и да е , - нямам желание да влизам тук при сегашните настроения на пазара и заявените ми нива !
За тази година търся доходност от дивидентни - а тук какво да чакам , аз си прибрах своето. След юли ще е ясно - за мен поне .
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНАДЯВАЙ СЕ ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеАбе МЕЧИ , ЦВЕТИ , МОНТИ - ПОКАЖИ ни ти къде си в тези сделки ;- Той пазара се движи . Ти къде си , с какви обеми го балалайкаш ? Само ходиш и досадно тропаш по тавана и в мазето /на пазара/ , а каквото е трябвало съм прочел преди теб и не само от тук , а фактите показъл !
какво да ти показвам повече....
Кой по двеста до 2700 са мой са купени около 3,5 -3,7 и кой двеста до 2300 са мой и кой на аврам бакалина и са продадена около 4 ,4 и нещо и кой на панчо от сливен.........
Почваш да дразниш ,като не ти излезна манипулацииката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ми се разправя с теб.....да доказвам ,че земята се върти.....
Погледни само декември 2012 как от 2 лв има стотици сделки до 2,40 и обратно.....
мисля ,че можеш да се справиш с таблицата на инвестора.....
Абе МЕЧИ , ЦВЕТИ , МОНТИ - ПОКАЖИ ни ти къде си в тези сделки ;- Той пазара се движи . Ти къде си , с какви обеми го балалайкаш ? Само ходиш и досадно тропаш по тавана и в мазето /на пазара/ , а каквото е трябвало съм прочел преди теб и не само от тук , а фактите показъл !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВСЕИЗВЕСТНА СИ -ЦВЕТИ ! - с нестихващите си тиради ..... , но аз съм по фактите
през 2012г. -бр. зделки - 18бр. ср. цена над 450 лв.
през 2013г.- ************* - 14бр. ср цена над 650лв.
през 2014г.- ************* - 25бр. ср цена над 800лв. няма сделка без реализирана попожителна разлика ! - : хайде
Погледни само декември 2012 как от 2 лв има стотици сделки до 2,40 и обратно.....
мисля ,че можеш да се справиш с таблицата на инвестора.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Само че забравяш, че алианц от 1,80 -2лв го изтрелваше всяко тримесечие до 2,4.....в продължение на 2 години.... а емка от 1,40 до 1,80-2 лв ....
ВСЕИЗВЕСТНА СИ -ЦВЕТИ ! - с нестихващите си тиради ..... , но аз съм по фактите
през 2012г. -бр. зделки - 18бр. ср. цена над 450 лв.
през 2013г.- ************* - 14бр. ср цена над 650лв.
през 2014г.- ************* - 25бр. ср цена над 800лв. няма сделка без реализирана попожителна разлика ! - : хайде
Коментар
Коментар