IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1.1 от мен отворко да пиеш една студена вода

Първоначално изпратено от kroumm Разгледай мнение
    Отворко Аз ако съм в час няма тук да питам,въпроса ми е много точен и ясен, Колко пари ще взема за две б,книжки-системата и други не ме интересуват Аз живея по друга система ,СЕГА РАЗБИРАШ ЛИ МЕ

Коментар

• Аз ти предлагам по 1лев на акция- направи търг- може да вдигнеш много цената

Коментар

• B.K.

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

не си в час с нещата.....
        Холдинга е публично дружество и има удвояване на акциите ...
        предполагам 100 акции по 3,2 ще вземеш ако отидеш при първия ИП.....
        Отворко Аз ако съм в час няма тук да питам,въпроса ми е много точен и ясен, Колко пари ще взема за две б,книжки-системата и други не ме интересуват Аз живея по друга система ,СЕГА РАЗБИРАШ ЛИ МЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от kroumm Разгледай мнение
          пишете цена на книжка

не си в час с нещата.....
          Холдинга е публично дружество и има удвояване на акциите ...
          предполагам 100 акции по 3,2 ще вземеш ако отидеш при първия ИП.....

Коментар

• продавам две б,книжки ,пишете ако Ви интересува

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Стана ли ясно.....
            Играта продължава пак за 40 лв между купува и продава.....по 200 бр.
            Само че преди месец и нещо беше между 3,40 и 3,65 ,после между ,3,35 и и 3,60 а сега е между 3,20 и 3,40 ....
            Имам и се редя да купувам на долно ниво ,но не продавам ако захапя..... да не изгори манджата когато / ако/ батя пак дръпне до 4 ...както минали път.....
            Не е препоръка.....
            пишете цена на книжка

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛА , но както и да е , - нямам желание да влизам тук при сегашните настроения на пазара и заявените ми нива !
              За тази година търся доходност от дивидентни - а тук какво да чакам , аз си прибрах своето. След юли ще е ясно - за мен поне .
              Стана ли ясно.....
              Играта продължава пак за 40 лв между купува и продава.....по 200 бр.
              Само че преди месец и нещо беше между 3,40 и 3,65 ,после между ,3,35 и и 3,60 а сега е между 3,20 и 3,40 ....
              Имам и се редя да купувам на долно ниво ,но не продавам ако захапя..... да не изгори манджата когато / ако/ батя пак дръпне до 4 ...както минали път.....
              Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Защо , даваш прогноза
                inta53 (568) а при този Софикс Хиката ще е над 4,20-,4,50/ ако налиния е и алианц/....
                Според мен манипулираш за да купиш по ефтино.......

И НИКОГА НЕ СЪМ МАНИПУЛИРАЛ ! - ЗАТОВА И ЗАПОЧНАХ С -БЛЯ -БЛЯ ти си тази която обикаля теми -ЕМКА - НИКА и т. н. и ветрило АЛИАНС -
                -нямам претенции ,- опитах да ти направя забележка ,давайки си сметка , че десетки други не си чула , но уви .....

Коментар

Защо , даваш прогноза
                  inta53 (568) а при този Софикс Хиката ще е над 4,20-,4,50/ ако налиния е и алианц/....

НЕ СИ МЕ РАЗБРАЛА , но както и да е , - нямам желание да влизам тук при сегашните настроения на пазара и заявените ми нива !
                  За тази година търся доходност от дивидентни - а тук какво да чакам , аз си прибрах своето. След юли ще е ясно - за мен поне .

Коментар

НАДЯВАЙ СЕ ....
                    Защо , даваш прогноза

Коментар

• НАДЯВАЙ СЕ ....

Коментар

Абе МЕЧИ , ЦВЕТИ , МОНТИ - ПОКАЖИ ни ти къде си в тези сделки ;- Той пазара се движи . Ти къде си , с какви обеми го балалайкаш ? Само ходиш и досадно тропаш по тавана и в мазето /на пазара/ , а каквото е трябвало съм прочел преди теб и не само от тук , а фактите показъл !
                        Само последния месец над 2300 продадени и поне 2,700 купени....
                        какво да ти показвам повече....
                        Кой по двеста до 2700 са мой са купени около 3,5 -3,7 и кой двеста до 2300 са мой и кой на аврам бакалина и са продадена около 4 ,4 и нещо и кой на панчо от сливен.........
                        Почваш да дразниш ,като не ти излезна манипулацииката....

Коментар

• Айде на север, където му е мястото...

Коментар

Не ми се разправя с теб.....да доказвам ,че земята се върти.....
                            Погледни само декември 2012 как от 2 лв има стотици сделки до 2,40 и обратно.....
                            мисля ,че можеш да се справиш с таблицата на инвестора.....

Абе МЕЧИ , ЦВЕТИ , МОНТИ - ПОКАЖИ ни ти къде си в тези сделки ;- Той пазара се движи . Ти къде си , с какви обеми го балалайкаш ? Само ходиш и досадно тропаш по тавана и в мазето /на пазара/ , а каквото е трябвало съм прочел преди теб и не само от тук , а фактите показъл !

Коментар

ВСЕИЗВЕСТНА СИ -ЦВЕТИ ! - с нестихващите си тиради ..... , но аз съм по фактите
                              през 2012г. -бр. зделки - 18бр. ср. цена над 450 лв.
                              през 2013г.- ************* - 14бр. ср цена над 650лв.
                              през 2014г.- ************* - 25бр. ср цена над 800лв. няма сделка без реализирана попожителна разлика ! - : хайде
                              Не ми се разправя с теб.....да доказвам ,че земята се върти.....
                              Погледни само декември 2012 как от 2 лв има стотици сделки до 2,40 и обратно.....
                              мисля ,че можеш да се справиш с таблицата на инвестора.....

Коментар

Само че забравяш, че алианц от 1,80 -2лв го изтрелваше всяко тримесечие до 2,4.....в продължение на 2 години.... а емка от 1,40 до 1,80-2 лв ....

ВСЕИЗВЕСТНА СИ -ЦВЕТИ ! - с нестихващите си тиради ..... , но аз съм по фактите
                                през 2012г. -бр. зделки - 18бр. ср. цена над 450 лв.
                                през 2013г.- ************* - 14бр. ср цена над 650лв.
                                през 2014г.- ************* - 25бр. ср цена над 800лв. няма сделка без реализирана попожителна разлика ! - : хайде

Коментар

Working...
                                X