IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    е стига де....прекалено песимистично....чак 2.60 не ми се вярва....по-скоро около 3-те лева ще е дънцето ама при ръст тук и евентуалната липса на акции за продажба наистина може да се стигне до 4-5 лева
    Не е Препоръка!!!!

Ако има поява на Алианц миналата година акцията е била над 4....в пред последния ден... и се е качвала с 30 стинки от 3,70 в последните дни...май доколкото си спомням...
    Тук съм пълен....защото сега е на 3 лв цената.......
    Не е препоръка....

Коментар

• е стига де....прекалено песимистично....чак 2.60 не ми се вярва....по-скоро около 3-те лева ще е дънцето ама при ръст тук и евентуалната липса на акции за продажба наистина може да се стигне до 4-5 лева
      Не е Препоръка!!!!
      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

е добре стана.....понакупихме малко бройки тук.....ама сега какво ще ги правим?
        Има дв варианта по Нова година или Алианц ще прави доходност и ще ги изтегли над 3,70-4.00 или ще се държи пасивно и ще се бориме в интервала 2,60-3 лв...
        При първия е ясно...
        Не е препоръка....

Коментар

• е добре стана.....понакупихме малко бройки тук.....ама сега какво ще ги правим?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Аз също допълних над 3 но да не излезе закопаване а не промоция........
            За това никога не можеш да бъдеш сигурен

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              е...да се надяваме
              на мен ми продадоха "фактори"....иначе съм сложил още поръчки в ниското...въпреки че не очаквах да видим сделки под 3 лева

Коментар

аз си купих от промоцията днес пък да видим.....

Коментар

• аз си купих от промоцията днес пък да видим.....
                  Last edited by absd; 02.12.2015, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                    кой е маркетмейкъра и какви са простотиите, които е правил
                    Не е за общо ползване но в предишен пост съм намекнал.....

Коментар

• кой е маркетмейкъра и какви са простотиите, които е правил

Коментар

• На вниманието на м.мейкъра с простотиите който правехте в последните седмици сте на път да изпуснете позицията и цената да падне под 3 лв...

Коментар

• И тук м.мейкъра захитре и може да ходи да пие кафе в КФН....
                          Това да купуваш собствени или близки до купувача продавач си е нарушение...

Коментар

• Две книжки по един / 1 / лев = на два / 2 / лева .Първия път е трудно , след това става лесно - просто спазваш няколко основни правила . Първо правило - купуваш ефтино и продаваш скъпо . Пример : купуваш акции на енергони / примерно / ,които са по 0.001 лв . ,тоест имаш вече 2000 акции.След това си купуваш много бири и почваш да се забавляваш пред компютъра /както примерно Софикса прави /и да чакаш да се проведе общото събрание на енергони на което има предложение от мажоритаря да се направи обратно изкупуване от дружеството на собствените акции по до 1лв за брой.След като енергони ти изкупи акциите на енергони вече ще имаш сериозен капитал от 2000 лв / долу горе колкото средно статистичесия инвеститор в бг / и започваш да се оглеждаш за нова покупка /примерно хд пътища .Там цената е от 0.02лв.за брой , тоест за 1600 лв ще си купиш 80000 акции . С другите 400 лв. си купуваш бира и почваш да се забавляваш докато акциите възстановят предишната си стойност , която беше към 40000 лв. за 1 акция , но според мен може и да поизчакаш молко и да ги продадеш за 50000 лв. за акция . Тоест 80000 акции по 50000лв. = на 4000000000 лв. Между другото ще си написал 15 -20000 коментара и ще си заслужил инвеститор , а то ще си личи и по бентлито което ще караш де .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Аз ти предлагам по 1лев на акция- направи търг- може да вдигнеш много цената
                              добре е ,колко прави това за две книжки

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                                1.1 от мен отворко да пиеш една студена вода
                                Аз ;
                                моита я изпих с захар,Сега Вие пите ваща ,

Коментар

Working...
                                X