Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индустриален Капитал Холдинг АД (HIKA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Питай колко е хубава акцията този които ти е купил на 4.80 ...С тази акция и отчетите от години се случва точно нищо ..освен о.....е на мажо..
По точно корифея ,НикитУ....или още по точно гламавите ПФ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСедем месеца няма кой и две думи да напише за една що годе добра акция и не толкова добър мажо.....
Продадох 2к на 4,80 преди доста време , днес открих попълване и събиране на пакет ...тук.
Верно с малко на 2,30 ,но целта е да може да се намери темата ,че доста труд ми трябваше....Last edited by p_trade; 23.11.2018, 15:16.
Коментар
-
http://www.x3news.com/?page=Company&BULSTAT=107001173
"
6. Приемане на решение за освобождаване на членовете на Съвета на директорите от отговорност за дейността им през 2017 г.; Предложение за решение: ОСА освобождава от отговорност членовете на Съвета на директорите за дейността им през 2017 г.;
7. Вземане на решение за разпределяне на печалбата за 2017г. Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема печалбата за 2017год. в размер на 3 396 572,91 лв да бъде разпределена както следва: Разпределя от чистата печалба 1 584 636,13 лв за изплащане на дивидент, а остатъка от печалбата в размер на 1 811 936,78 лв да остане като неразпределена печалба. "
инфо за предложения дивидент за ОС на Емка за 2017.
Имам акции на HIKA и не е препоръка за търговия.Last edited by VBT; 23.04.2018, 13:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнениеПривет,
Бонусите изглеждат високи, но въпреки това консолидираната печалба е малко под 4 млн.лв за 2017.
За дивидента е добра новина.
По отношение на увеличението на капитала за служители (аз лично го броя в графа бонуси по същество) се чудя няма ли ограничение емисионната стойност да не е под счетоводната?
За дивидента иначе за мен е добра новина.
Имам акции на дружеството, не е препоръка за търговия
Коментар
-
Привет,
Бонусите изглеждат високи, но въпреки това консолидираната печалба е малко под 4 млн.лв за 2017.
За дивидента е добра новина.
По отношение на увеличението на капитала за служители (аз лично го броя в графа бонуси по същество) се чудя няма ли ограничение емисионната стойност да не е под счетоводната?
За дивидента иначе за мен е добра новина.
Имам акции на дружеството, не е препоръка за търговия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТази акция излезе от уоч листата ми, заедно с целия бизнес около М+с, разните планини, емки и други подобни. да си ги държат тези, дето им се кефят, не желая да съм мишката, която си мисли, че лъвът ще дели месото си с нея, но пък хората обичат да вЕрват, а и мечтите са безплатни, особено ако парите не са твои! От мен имат чао, преди да сме си казали здравей
Коментар
-
Тази акция излезе от уоч листата ми, заедно с целия бизнес около М+с, разните планини, емки и други подобни. да си ги държат тези, дето им се кефят, не желая да съм мишката, която си мисли, че лъвът ще дели месото си с нея, но пък хората обичат да вЕрват, а и мечтите са безплатни, особено ако парите не са твои! От мен имат чао, преди да сме си казали здравейNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
Виж какво направиха хубавците при Хидропнемонещото, ще си гласуват нови 398 акции, ама по бедност ще си ги продадат по 20 лева бройката. после хайде на пазарна и 30 К печалба за членовете на СД и ДВИ. Мишки та чак плъхове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеdex
0.45 промила от продажбите+тантиеми -водят до над 1/5 от резултата за М+С хид.(~483 до 503хил. лв на калпак годишна разбити на двуседмични заплати, а максималното им стъпване на въпросните ДИРЕКТОРИ в предприятието е 4 пъти в годината - със сигурност си пускат и командировъчни) +заплати от всички останали предприятия и тантиеми ! Веднъж го скубят през въпросните заплати ,- втори път през 1,5%(заМ+Схид.) , трети път легално през дивидент от притежаваните акции, за тази година и специалната емисия със специалната емисионна, за догодина не се сещам...
Ако това не се казва НАМКьОРСТВО, и то след като публично се знае, как са придобити тези предприятия!Не знам имат ли право сами да си ги гласуват всички тези екстри и до кога!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
Коментар