If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз чаках почти до последно, но като видях каква цигания направиха с дивидента за 2012, веднага се изнизах. Единственото, за което ме е яд е, че печалбата ми доста се стопи, ама пак бива, че се изнизах все пак на плюс, ако не броим дивидентите. А беше толкова добър АДСИЦ...
Моят дивидент още не е дошъл. Някой друг получил ли го е освен snaky?
Всички трябва да са го получили, защото ЦД ги е разпределил по ИПтата!
Само трябва да разбуташ малко ИП-то си да ти ги добавят към портфейла, защото май на ръка се вкарват парите в "КОБОС" при повечето от тях!
Пратиха го най-накрая гадовете. При мен е дошъл вчера. Тез не са хора! Може ли да ни гърчат тука до последния момент?! Добре, че се изсулих по терлици когато трябваше и няма да се върна! Както беше написал 15% по-долу, тез до каквото се докоснат съхне.
Моят дивидент още не е дошъл. Някой друг получил ли го е освен snaky?
Ооопс Змийчо, ти де се бе изгубил напоследък бе човеко ?
Дай някоя друга свежа идея за 2014.
Не за бфб-то естествено...
Не съм бре! Търгувах и аз, ама нямах време да пиша в последно време, бях малко зает. Чета ви чат-пат в темата, ама то само Хахото там : ъп, ъп, ъп и глупости до безкрай.
Инак аз се назобих яко в Technip i CGG, ама теб те знам че от този сектор си презапасен Не че ще сбъркаш, ако си вземеш и от тез де
Приятно изкарване довечера и ЧНГ! Пък ще гледам да пиша другата седмица.
Пратиха го най-накрая гадовете. При мен е дошъл вчера. Тез не са хора! Може ли да ни гърчат тука до последния момент?! Добре, че се изсулих по терлици когато трябваше и няма да се върна! Както беше написал 15% по-долу, тез до каквото се докоснат съхне.
Ооопс Змийчо, ти де се бе изгубил напоследък бе човеко ?
Дай някоя друга свежа идея за 2014.
Не за бфб-то естествено...
Коментар