Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеи аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПросто нямам думи.........
Една от малкото акции, където уцелих с изхода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениезагуба 40хил?!?!
Защо бе хора от печеливш адсиц през време на кризата, направихте губещ такъв???
Една от малкото акции, където уцелих с изхода.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнениеМоят дивидент още не е дошъл. Някой друг получил ли го е освен snaky?
Само трябва да разбуташ малко ИП-то си да ти ги добавят към портфейла, защото май на ръка се вкарват парите в "КОБОС" при повечето от тях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеПратиха го най-накрая гадовете. При мен е дошъл вчера. Тез не са хора! Може ли да ни гърчат тука до последния момент?! Добре, че се изсулих по терлици когато трябваше и няма да се върна! Както беше написал 15% по-долу, тез до каквото се докоснат съхне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОоопс Змийчо, ти де се бе изгубил напоследък бе човеко ?
Дай някоя друга свежа идея за 2014.
Не за бфб-то естествено...
Инак аз се назобих яко в Technip i CGG, ама теб те знам че от този сектор си презапасен Не че ще сбъркаш, ако си вземеш и от тез де
Приятно изкарване довечера и ЧНГ! Пък ще гледам да пиша другата седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеПратиха го най-накрая гадовете. При мен е дошъл вчера. Тез не са хора! Може ли да ни гърчат тука до последния момент?! Добре, че се изсулих по терлици когато трябваше и няма да се върна! Както беше написал 15% по-долу, тез до каквото се докоснат съхне.
Дай някоя друга свежа идея за 2014.
Не за бфб-то естествено...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеха добре дошъл - най-накрая!
Коментар
Коментар