IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Всеки път като ме засърбят ръцете да купя Еврохолд, се сещам какво направиха с Булленд и се въздържам.
    Ха-ха-ха... Така си е. Като ги видя тия и се сещам за един трилър... "Знам какво направи миналото лято..."
    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Всеки път като ме засърбят ръцете да купя Еврохолд, се сещам какво направиха с Булленд и се въздържам.

Коментар

и аз
        Аз чаках почти до последно, но като видях каква цигания направиха с дивидента за 2012, веднага се изнизах. Единственото, за което ме е яд е, че печалбата ми доста се стопи, ама пак бива, че се изнизах все пак на плюс, ако не броим дивидентите. А беше толкова добър АДСИЦ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Просто нямам думи.........
          Една от малкото акции, където уцелих с изхода.
          и аз

Коментар

загуба 40хил?!?!
            Защо бе хора от печеливш адсиц през време на кризата, направихте губещ такъв???
            Просто нямам думи.........
            Една от малкото акции, където уцелих с изхода.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• загуба 40хил?!?!
              Защо бе хора от печеливш адсиц през време на кризата, направихте губещ такъв???

Коментар

• тук се очерта сериозен ръст,а от какво ли ще е той???

Коментар

• тука някои предполага ли колко ще е резултата за разпределение към акционерите?
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• При мен дойде на 30.12 Карол ми е посредника.

Коментар

• Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнение
                      Моят дивидент още не е дошъл. Някой друг получил ли го е освен snaky?
                      Всички трябва да са го получили, защото ЦД ги е разпределил по ИПтата!
                      Само трябва да разбуташ малко ИП-то си да ти ги добавят към портфейла, защото май на ръка се вкарват парите в "КОБОС" при повечето от тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                        Пратиха го най-накрая гадовете. При мен е дошъл вчера. Тез не са хора! Може ли да ни гърчат тука до последния момент?! Добре, че се изсулих по терлици когато трябваше и няма да се върна! Както беше написал 15% по-долу, тез до каквото се докоснат съхне.
                        Моят дивидент още не е дошъл. Някой друг получил ли го е освен snaky?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Ооопс Змийчо, ти де се бе изгубил напоследък бе човеко ?
                          Дай някоя друга свежа идея за 2014.
                          Не за бфб-то естествено...
                          Не съм бре! Търгувах и аз, ама нямах време да пиша в последно време, бях малко зает. Чета ви чат-пат в темата, ама то само Хахото там : ъп, ъп, ъп и глупости до безкрай.
                          Инак аз се назобих яко в Technip i CGG, ама теб те знам че от този сектор си презапасен Не че ще сбъркаш, ако си вземеш и от тез де
                          Приятно изкарване довечера и ЧНГ! Пък ще гледам да пиша другата седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                            Пратиха го най-накрая гадовете. При мен е дошъл вчера. Тез не са хора! Може ли да ни гърчат тука до последния момент?! Добре, че се изсулих по терлици когато трябваше и няма да се върна! Както беше написал 15% по-долу, тез до каквото се докоснат съхне.
                            Ооопс Змийчо, ти де се бе изгубил напоследък бе човеко ?
                            Дай някоя друга свежа идея за 2014.
                            Не за бфб-то естествено...

Коментар

• И аз се чупих от туканка - непочтеници.

Е, поне от спекулки поспечелих добре за около годината в която притежавах акции туканка.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ха добре дошъл - най-накрая!

Коментар

Working...
                                X