IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    утре дали ще сипят пак, да подложа канчето, че днес бях пуснал въдица на друго място, но при тази цена на Ленда - 57 ст. какво му плащам ?
    продават за клиент, най-вероятно... днес не удовлетвориха търсенето на 57 стотинки... тоест изглежда пакета е свършил...

има и друга логика - тук институционалния е Еврофинанс - логиката е, че ако пакета е особено голям - Интеркап е логично да се обадят на еврофинанс за да го продадат ънблок... т.е. 1. или пакета е бил малък и това не се е случило или 2. пакета е особено голям - и еврофинанс са отказали да го купят на исканата цена и сега го чакат в ниското ...

Хубавото е, че Ленд-а е ключова компания за балансите на ЕУБГ компаниите - т.е със сигурност ще има коледна преоценка на позицията...

Не е препоръка!

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      da
      утре дали ще сипят пак, да подложа канчето, че днес бях пуснал въдица на друго място, но при тази цена на Ленда - 57 ст. какво му плащам ?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Специалистите от Интеркапитал ли пак?
        da

Коментар

• Специалистите от Интеркапитал ли пак?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            Който и да е големи паникьори ..
            Е те от тази акция се паникьосват.......трябва да сменят професията май

Коментар

• Каква е идеята на тия 5 акции, които на края на всяка сесия Еврофинанс(най-вероятно) слагат от ляво, за да прикриват къде са реалните цени на оферти купува?

Коментар

• Който и да е големи паникьори ,може да нямат пари за коледни бонуси за добре свършената работа ... ,въпроса е как да извлечем полза от това ...

Коментар

• И днес отново те - "Интеркапитал" ми продадоха на два пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                    Батя за кой продавач говориш. Спомням си, че при разпродажбите до под 63 ст. замесени бяха Интеркапитал. Не знам за кой играят те, но пак ли те продават тия дни
                    Да, брокера ме светна че пак те продават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Кой продава е ясно. Интересно кой купува и как така се навива да дава сравнително висока цена на същия продавач който наскоро беше смъкнал гащи и до под 63 ст.
                      Или пък от тогава перспективата пред ЛЕНД яко се е подобрила без да усетим
                      Батя за кой продавач говориш. Спомням си, че при разпродажбите до под 63 ст. замесени бяха Интеркапитал. Не знам за кой играят те, но пак ли те продават тия дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Я - това АДСИЦ-че изглежда нелошо...
                        Ще дойдеш ти при нас
                        Рядко се намира АДСИЦ с НУЛА задължения в наши дни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Я - това АДСИЦ-че изглежда нелошо...
                          идеални са импе
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Я - това АДСИЦ-че изглежда нелошо...
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кой продава е ясно. Интересно кой купува и как така се навива да дава сравнително висока цена на същия продавач който наскоро беше смъкнал гащи и до под 63 ст.
                              Или пък от тогава перспективата пред ЛЕНД яко се е подобрила без да усетим

Коментар

• Да, днес необичайно висока активност и повишена ликвидност. Интересно на какво ли се дължи? Дали нещо свързано с евентуалното увеличение на капитала?
                                Имам акции

Коментар

Working...
                                X