ха добре дошъл - най-накрая!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениедругата седмица евентуално - с такива впечатления останах след разговор с двитя другата седмица не се работи!
ДВИ е намерила време за теб?!?! БРАВО!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедекември е!Ни в отчета за второто, ни в този за третото пише нещо за дивидент. Изпарил се е явно. Чобанов и той ще има да чака май? Щото данъците върху дивидента по закон се дължат до края на месеца следващ месеца на начисляването. Те еврохолдци не бръснат ни решение на ОСА, ни данъчни закони, та колко му е да обещаят, че ще го платят до края на декември. Тате каза, че ще ми купи колело... ама друг път.
Last edited by Чичо Манчо; 06.12.2013, 18:39.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепоне да пуснат последния дивидент от Карабашев, пък който остане догодина да си бере плодовете!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе тук мен ако ме питат бе по-добро и от Атерата, ама пусти Еврохолдци каквото пипнат и съхне.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе тук мен ако ме питат бе по-добро и от Атерата, ама пусти Еврохолдци каквото пипнат и съхне.......
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнениеОтношението на мажоритарите към миноритарите е отвратително и това отношение е причина за падането на акцията.
Единственият фонд достоен за уважение е АТЕРА. Ако и булленд правеха срещи с акционерите на които да даваха повече разяснения мисля че цената щеше да е над 1 лев.
Горното не е препоръка за покупко продажба на акции , но може да се тълкува като съвет към управляващите мажоритарни собственициПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар