ха добре дошъл - най-накрая!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениедругата седмица евентуално - с такива впечатления останах след разговор с дви
ДВИ е намерила време за теб?!?! БРАВО!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениедекември е!Last edited by Чичо Манчо; 06.12.2013, 18:39.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепоне да пуснат последния дивидент от Карабашев, пък който остане догодина да си бере плодовете!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе тук мен ако ме питат бе по-добро и от Атерата, ама пусти Еврохолдци каквото пипнат и съхне.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе тук мен ако ме питат бе по-добро и от Атерата, ама пусти Еврохолдци каквото пипнат и съхне.......
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнениеОтношението на мажоритарите към миноритарите е отвратително и това отношение е причина за падането на акцията.
Единственият фонд достоен за уважение е АТЕРА. Ако и булленд правеха срещи с акционерите на които да даваха повече разяснения мисля че цената щеше да е над 1 лев.
Горното не е препоръка за покупко продажба на акции , но може да се тълкува като съвет към управляващите мажоритарни собственициПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар