IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ха добре дошъл - най-накрая!

Коментар

• е енемона са по-добре - там поне си казват че няма да има
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• И какво сега освен Енемона - Булленд е втория боклук недаващ дивидент в рамките на годината?

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
          другата седмица евентуално - с такива впечатления останах след разговор с дви
          тя другата седмица не се работи!
          ДВИ е намерила време за теб?!?! БРАВО!

Коментар

• другата седмица евентуално - с такива впечатления останах след разговор с дви
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• айде бе дайте го тоя дивидент - егаси излагацията!

Коментар

• Дивидент?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  декември е!
                  Какъв ти тука дивидент друже, като те даже още не са го начислили. Ни в отчета за второто, ни в този за третото пише нещо за дивидент. Изпарил се е явно. Чобанов и той ще има да чака май? Щото данъците върху дивидента по закон се дължат до края на месеца следващ месеца на начисляването. Те еврохолдци не бръснат ни решение на ОСА, ни данъчни закони, та колко му е да обещаят, че ще го платят до края на декември. Тате каза, че ще ми купи колело... ама друг път.
                  Last edited by Чичо Манчо; 06.12.2013, 18:39.
                  Vanitas vanitatum...

Коментар

• Аз бегах оттуканка.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      поне да пуснат последния дивидент от Карабашев, пък който остане догодина да си бере плодовете!
                      декември е!

Коментар

• поне да пуснат последния дивидент от Карабашев, пък който остане догодина да си бере плодовете!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Абе тук мен ако ме питат бе по-добро и от Атерата, ама пусти Еврохолдци каквото пипнат и съхне.......
                          +111111111

Коментар

Абе тук мен ако ме питат бе по-добро и от Атерата, ама пусти Еврохолдци каквото пипнат и съхне.......
                            +1111111

Коментар

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
                                Отношението на мажоритарите към миноритарите е отвратително и това отношение е причина за падането на акцията.
                                Единственият фонд достоен за уважение е АТЕРА. Ако и булленд правеха срещи с акционерите на които да даваха повече разяснения мисля че цената щеше да е над 1 лев.

Горното не е препоръка за покупко продажба на акции , но може да се тълкува като съвет към управляващите мажоритарни собственици
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X