IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами в протокола пишеше, че ще го платят след 3 месеца - това беше преди няколко дни.
    Говорих с дви, който каза че ще го платят, както обикновенно - в последните дни на годината.

Много е тъпо, че на нашият пазар няма практика, когато се открие някакво несъответствие (в момента това си е съществена информация) след това да се пусне съобщение, което да каже, какво е сгрешено и каква е истинската информация.
    КФН също ги няма никакви в такива моменти, като пуснеш жалба и ще ти отговорят в горният случай, някъде след плащането на дивидента евентуално.
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      официално потвърдено - това е техническа грешка(поредната)
      ще го платят, както е обичайно към 31 Декември
      Извинявай, но не разбрах... кое и най-вече къде е потвърдено ?

И това с 31.12. сигурно ли е или предположение ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Е, дивидентът вече: гласуван - и ще бъде снесен в срок от 3 месеца.
        официално потвърдено - това е техническа грешка(поредната)
        ще го платят, както е обичайно към 31 Декември

Коментар

• И авансово да дават дивиденти тука - не заслужават внимание!
          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Така пише - документът е наличен в х3нюз.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Е, дивидентът вече: гласуван - и ще бъде снесен в срок от 3 месеца.
              не може да бъде, обикновенно го плащат в края на декември, да не са допуснали пак някаква грешка

Коментар

• Е, дивидентът вече: гласуван - и ще бъде снесен в срок от 3 месеца.

Коментар

• Да7 я кажете - защото 11 часът: Булленд, 12 часът: Жабокът - то е ясно къде отидох

Коментар

• някои ако е ходил на събранието и са съобщили нещо интересно, да сподели,
                    че протокол няма

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Противотанков дивизион СЛИВНИЦА....
                      Оооо кемаф здрасти. Аз бях в Звездец .

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                        24260 Елхво,a ти къде си бил?
                        Противотанков дивизион СЛИВНИЦА....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Личен е!
                          Извинявай....
                          но бяхме в заедно казармата ,студентски години , първото качествено напиване , мацки , концерти ,коли ....
                          Имаше апартамент зад пазара на Красно село....
                          Но да не занимаваме другите....
                          нямам акции ,за да не кажат че имам близки отношения и вътрешна информация..........
                          24260 Елхво,a ти къде си бил?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                            Не е така, прекараха ме с търговото на Енерго-про продажби! Чувствам се много прецакан! Но ще приема съвета ти и ще си тръгна оттук!
                            Явно си много чувствителен на тема "прецакване". Но не всички мажоритари или собственици на големи пакети са длъжни да следват твоите идеи за компанията. Затова и един от основните критерии за оценка на компанията от миноритарите е оценката на мажоритарния собственик, или мениджмънта. Поне за мен е така. И като не ти харесва-не участваш. Много е просто. И няма да се чувстваш никога прецакан. Аз не съм имал очаквания за някакъв голям дивидент и не се чувствам прецакан, напротив 15ст. ме задоволяват на цената, на която съм влязъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                              Разпределение вече няма да има, това беше еднократен ефект. Инвеститорите тук чакаха продажбата на зем. земя и разпределението на около 0.60 лв. дивидент. То се очакваше просто да кешират половината от инвестицията си и след това див. доходност не се очаква. Но излезнаха криви сметките, поради враждебни действия на групата собственици.
                              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                                прав си имам малко романтични представа за това, какво е публична компания и прозрачно управление,
                                но все пак се замисли тази година, когато няма да има ЗЗ за продажба, в какво разпределение ще участваш....
                                Разпределение вече няма да има, това беше еднократен ефект. Инвеститорите тук чакаха продажбата на зем. земя и разпределението на около 0.60 лв. дивидент. То се очакваше просто да кешират половината от инвестицията си и след това див. доходност не се очаква. Но излезнаха криви сметките, поради враждебни действия на групата собственици.

Коментар

Working...
                                X