IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
    Добре е да разбереш също и че това, което получаваш като миноритар (където и да е), се дължи на мажоритарите и мениджмънта. И че можеш както да участваш в разпределението на печалбите, така и да не участваш....ще повторя - избора е твой.
    прав си имам малко романтични представа за това, какво е публична компания и прозрачно управление,
    но все пак се замисли тази година, когато няма да има ЗЗ за продажба, в какво разпределение ще участваш....
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
      Господинът с "големия си опит" на продавач /търговец/ на коли стана ИД на АДСИЦ, сиреч публичен инвестиционен фонд?!
      Дружеството имаше потфеИл по спомен около 60% земеделски земи и приблизително 40% други имоти, БЕЗ НИТО 1 ЛЕВ. ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!!!!
      Можеш да провериш и/или да прочетеш в темата на колко бяха продадени ЗЕмиТЕ?!!!!!
      Можеш да провериш след като взеха дружеството колко имаше по банкови сметки, след колко време беше заложено цялото дружество /като предприятие/ пред банка, за колко пари и какво бе купено с тях.

Монти, мисля че разговора е малко ненужен, тъй като и ти би трябвало да знаеш тези неща, тъй че спирам до тук.

Аз след смяната на собствеността разпродадох всичко!

Успех на всички.

Изразявам лично мнение и не е препоръка за взимане на инвестиционно решение и/или покупко продажба на ценни книжа!

Личен е!
      Извинявай....
      но бяхме в заедно казармата ,студентски години , първото качествено напиване , мацки , концерти ,коли ....
      Имаше апартамент зад пазара на Красно село....
      Но да не занимаваме другите....
      нямам акции ,за да не кажат че имам близки отношения и вътрешна информация..........

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
        сега разбрах какво имаш впредвид, когато се сблъскаш с някои измамник и не успее да ти вземе всичките пари, може да се зарадваш че загубата не е 100%
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Познавам Данко Идакиев от 30 години но в последно време вярно не съм го засичал от няколко години , но беше свестно момче ,да се е променил толкова....
          Господинът с "големия си опит" на продавач /търговец/ на коли стана ИД на АДСИЦ, сиреч публичен инвестиционен фонд?!
          Дружеството имаше потфеИл по спомен около 60% земеделски земи и приблизително 40% други имоти, БЕЗ НИТО 1 ЛЕВ. ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!!!!
          Можеш да провериш и/или да прочетеш в темата на колко бяха продадени ЗЕмиТЕ?!!!!!
          Можеш да провериш след като взеха дружеството колко имаше по банкови сметки, след колко време беше заложено цялото дружество /като предприятие/ пред банка, за колко пари и какво бе купено с тях.

Монти, мисля че разговора е малко ненужен, тъй като и ти би трябвало да знаеш тези неща, тъй че спирам до тук.

Аз след смяната на собствеността разпродадох всичко!

Успех на всички.

Изразявам лично мнение и не е препоръка за взимане на инвестиционно решение и/или покупко продажба на ценни книжа!

Коментар

Радвам се много на такива като теб, дето са толкова разбиращи и никога не са прекарани.... аз съм доволен да ме прекарват с по 15+% дивидетна доходност. Ти като не си - ходи някъде другаде, не ти е тук мястото.
            Не е така, прекараха ме с търговото на Енерго-про продажби! Чувствам се много прецакан! Но ще приема съвета ти и ще си тръгна оттук!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
              Да, и говори за някакви проценти годишна доходност и ги сравнява с такива които давали 4 или 5 ст. Интересен е момента, че такива се радват, без да разберат изобщо че са силно прекарани от мажоритарите и мениджърите!
              Радвам се много на такива като теб, дето са толкова разбиращи и никога не са прекарани.... аз съм доволен да ме прекарват с по 15+% дивидетна доходност. Ти като не си - ходи някъде другаде, не ти е тук мястото.

Коментар

сега разбрах какво имаш впредвид, когато се сблъскаш с някои измамник и не успее да ти вземе всичките пари, може да се зарадваш че загубата не е 100%
                Добре е да разбереш също и че това, което получаваш като миноритар (където и да е), се дължи на мажоритарите и мениджмънта. И че можеш както да участваш в разпределението на печалбите, така и да не участваш....ще повторя - избора е твой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                  +11111111111

гоУЕмо браво на директора ИДакиЕВ и неговите настойници, сиреч мажоритари!

Познавам Данко Идакиев от 30 години но в последно време вярно не съм го засичал от няколко години , но беше свестно момче ,да се е променил толкова....

Коментар

Да, и говори за някакви проценти годишна доходност и ги сравнява с такива които давали 4 или 5 ст. Интересен е момента, че такива се радват, без да разберат изобщо че са силно прекарани от мажоритарите и мениджърите!

Коментар

Предполагай каквото си искаш....
                      Доволен съм от 15% дивидентна доходност, за мениджмънт и резултати не съм казал нищо.

Коментар

Ами ходи тогава там където няма никакъв, или пък 4-5 ст. дивидент, като не ти харесва 15 ст.....имаш избор.
                        Не мисля че си разбрал нещо от това, за което говорех!

Коментар

да разбираме ли, че ти си доволен от резултатите и мениджмънта,
                          предполагам освен тази другите ти любими акции на бфб са еврохолд и привилигированите на меком...
                          Предполагай каквото си искаш....
                          Доволен съм от 15% дивидентна доходност, за мениджмънт и резултати не съм казал нищо.

Коментар

Ами ходи тогава там където няма никакъв, или пък 4-5 ст. дивидент, като не ти харесва 15 ст.....имаш избор.
                            да разбираме ли, че ти си доволен от резултатите и мениджмънта,
                            предполагам освен тази другите ти любими акции на бфб са еврохолд и привилигированите на меком...

Коментар

И кое да е честито, че продадоха 13 хил. дка на 500 лв. на дка и вместо дивидента да е 50 ст. при продажба на пазарни цени, сега няма как да се радваме на 15 ст. дивидент!
                              +11111111111

гоУЕмо браво на директора ИДакиЕВ и неговите настойници, сиреч мажоритари!

Коментар

И кое да е честито, че продадоха 13 хил. дка на 500 лв. на дка и вместо дивидента да е 50 ст. при продажба на пазарни цени, сега няма как да се радваме на 15 ст. дивидент!

Коментар

Working...
                                X