IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Снесоха.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Хора - тия пъпеши няма ли вече дивидентът да снесат? Че то - вече: краят на годината.
      е чакай за къде си се разбързал 30 - 31 най-рано
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Хора - тия пъпеши няма ли вече дивидентът да снесат? Че то - вече: краят на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          абе чети отчети бе момче!!!
          Тия пъпеши що не си обновяват сайтът? 441 декара - че той Форти сигурно има повече.

Мошшшшшшшшшеници.

Имат обаче доста неразпределено сухо - около 2 КБ май.

Коментар

В сайтът им пише: 15 000 декара.
            абе чети отчети бе момче!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
              Земицата отдавна я продадоха, и имотчето (офиса в Лагера) също е на път (а може би вече е продадено).
              В сайтът им пише: 15 000 декара.

Коментар

Впрочем сосното имотченце е едно - в Красно село - зная го - ама то изкарва може би по около стотинка на акция.

Но има и земица - ако тя бъде продадена - ще донесе по около левче на акция. Иначе от наеми и ренти - толкова - около 4 стотинки на акция може туканка.
                Земицата отдавна я продадоха, и имотчето (офиса в Лагера) също е на път (а може би вече е продадено).
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Впрочем сосното имотченце е едно - в Красно село - зная го - ама то изкарва може би по около стотинка на акция.

Но има и земица - ако тя бъде продадена - ще донесе по около левче на акция. Иначе от наеми и ренти - толкова - около 4 стотинки на акция може туканка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Импе ама те тук и земицата продали? Не ги бях поглеждал отдавна. И какво 1шестмес. печалбата е около 200К и второто ако направят толкоз идва 3ст дивидент, ей забатачиха я тая компания!
                    Нехубаво това. Имат разни имотченца - ама надали достатъчни за сосен дивидент... е, аз тука имам малко.

Коментар

• Импе ама те тук и земицата продали? Не ги бях поглеждал отдавна. И какво 1шестмес. печалбата е около 200К и второто ако направят толкоз идва 3ст дивидент, ей забатачиха я тая компания!

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                        Импе ,не си прав - СФИ винаги са плащали около увеличението на капитала - до септември ,октомври . Само миналата година се забави увеличението и платиха в края на годината.
                        Може и така да е - неговата кожа - не си спомням за по-преди.

Коментар

Всички знаем това - ето: Софарма Имоти обикновено плащат декемврий - тая година само: по-рано. Става дума че от Буллендът има противоречива информация.
                          Импе ,не си прав - СФИ винаги са плащали около увеличението на капитала - до септември ,октомври . Само миналата година се забави увеличението и платиха в края на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                            напълно нормално. АДСИЦ-овете могат да плащат до края на годината, а не до три месеца след ОСА. Това се знае от 10 години!
                            Всички знаем това - ето: Софарма Имоти обикновено плащат декемврий - тая година само: по-рано. Става дума че от Буллендът има противоречива информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                              напълно нормално. АДСИЦ-овете могат да плащат до края на годината, а не до три месеца след ОСА. Това се знае от 10 години!
                              този коментар, какво общо има с дискусията
                              по-долу може да видиш, още като излезе протокола от ОСА, познавайки "корпоративната култура" предположих че е грешка.
                              Оставам с впечатление, че оправдаваш грешката и обвинаваш мен и вероятно други акционери, че имат нереални очаквания базирани на официалната информация от протокола - това ли ти е идеята за прозрачен пазар
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                                Ами в протокола пишеше, че ще го платят след 3 месеца - това беше преди няколко дни.
                                Говорих с дви, който каза че ще го платят, както обикновенно - в последните дни на годината.

Много е тъпо, че на нашият пазар няма практика, когато се открие някакво несъответствие (в момента това си е съществена информация) след това да се пусне съобщение, което да каже, какво е сгрешено и каква е истинската информация.
                                КФН също ги няма никакви в такива моменти, като пуснеш жалба и ще ти отговорят в горният случай, някъде след плащането на дивидента евентуално.

Коментар

Working...
                                X