Снесоха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХора - тия пъпеши няма ли вече дивидентът да снесат? Че то - вече: краят на годината.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе чети отчети бе момче!!!
Мошшшшшшшшшеници.
Имат обаче доста неразпределено сухо - около 2 КБ май.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВ сайтът им пише: 15 000 декара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЗемицата отдавна я продадоха, и имотчето (офиса в Лагера) също е на път (а може би вече е продадено).Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВпрочем сосното имотченце е едно - в Красно село - зная го - ама то изкарва може би по около стотинка на акция.
Но има и земица - ако тя бъде продадена - ще донесе по около левче на акция. Иначе от наеми и ренти - толкова - около 4 стотинки на акция може туканка.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Впрочем сосното имотченце е едно - в Красно село - зная го - ама то изкарва може би по около стотинка на акция.
Но има и земица - ако тя бъде продадена - ще донесе по около левче на акция. Иначе от наеми и ренти - толкова - около 4 стотинки на акция може туканка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИмпе ама те тук и земицата продали? Не ги бях поглеждал отдавна. И какво 1шестмес. печалбата е около 200К и второто ако направят толкоз идва 3ст дивидент, ей забатачиха я тая компания!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИмпе ,не си прав - СФИ винаги са плащали около увеличението на капитала - до септември ,октомври . Само миналата година се забави увеличението и платиха в края на годината.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВсички знаем това - ето: Софарма Имоти обикновено плащат декемврий - тая година само: по-рано. Става дума че от Буллендът има противоречива информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениенапълно нормално. АДСИЦ-овете могат да плащат до края на годината, а не до три месеца след ОСА. Това се знае от 10 години!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениенапълно нормално. АДСИЦ-овете могат да плащат до края на годината, а не до три месеца след ОСА. Това се знае от 10 години!
по-долу може да видиш, още като излезе протокола от ОСА, познавайки "корпоративната култура" предположих че е грешка.
Оставам с впечатление, че оправдаваш грешката и обвинаваш мен и вероятно други акционери, че имат нереални очаквания базирани на официалната информация от протокола - това ли ти е идеята за прозрачен пазар“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеАми в протокола пишеше, че ще го платят след 3 месеца - това беше преди няколко дни.
Говорих с дви, който каза че ще го платят, както обикновенно - в последните дни на годината.
Много е тъпо, че на нашият пазар няма практика, когато се открие някакво несъответствие (в момента това си е съществена информация) след това да се пусне съобщение, което да каже, какво е сгрешено и каква е истинската информация.
КФН също ги няма никакви в такива моменти, като пуснеш жалба и ще ти отговорят в горният случай, някъде след плащането на дивидента евентуално.
Коментар
Коментар