If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Впрочем сосното имотченце е едно - в Красно село - зная го - ама то изкарва може би по около стотинка на акция.
Но има и земица - ако тя бъде продадена - ще донесе по около левче на акция. Иначе от наеми и ренти - толкова - около 4 стотинки на акция може туканка.
Земицата отдавна я продадоха, и имотчето (офиса в Лагера) също е на път (а може би вече е продадено).
Впрочем сосното имотченце е едно - в Красно село - зная го - ама то изкарва може би по около стотинка на акция.
Но има и земица - ако тя бъде продадена - ще донесе по около левче на акция. Иначе от наеми и ренти - толкова - около 4 стотинки на акция може туканка.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Импе ама те тук и земицата продали? Не ги бях поглеждал отдавна. И какво 1шестмес. печалбата е около 200К и второто ако направят толкоз идва 3ст дивидент, ей забатачиха я тая компания!
Нехубаво това. Имат разни имотченца - ама надали достатъчни за сосен дивидент... е, аз тука имам малко.
Импе ама те тук и земицата продали? Не ги бях поглеждал отдавна. И какво 1шестмес. печалбата е около 200К и второто ако направят толкоз идва 3ст дивидент, ей забатачиха я тая компания!
Импе ,не си прав - СФИ винаги са плащали около увеличението на капитала - до септември ,октомври . Само миналата година се забави увеличението и платиха в края на годината.
Може и така да е - неговата кожа - не си спомням за по-преди.
Всички знаем това - ето: Софарма Имоти обикновено плащат декемврий - тая година само: по-рано. Става дума че от Буллендът има противоречива информация.
Импе ,не си прав - СФИ винаги са плащали около увеличението на капитала - до септември ,октомври . Само миналата година се забави увеличението и платиха в края на годината.
напълно нормално. АДСИЦ-овете могат да плащат до края на годината, а не до три месеца след ОСА. Това се знае от 10 години!
Всички знаем това - ето: Софарма Имоти обикновено плащат декемврий - тая година само: по-рано. Става дума че от Буллендът има противоречива информация.
напълно нормално. АДСИЦ-овете могат да плащат до края на годината, а не до три месеца след ОСА. Това се знае от 10 години!
този коментар, какво общо има с дискусията
по-долу може да видиш, още като излезе протокола от ОСА, познавайки "корпоративната култура" предположих че е грешка.
Оставам с впечатление, че оправдаваш грешката и обвинаваш мен и вероятно други акционери, че имат нереални очаквания базирани на официалната информация от протокола - това ли ти е идеята за прозрачен пазар
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Ами в протокола пишеше, че ще го платят след 3 месеца - това беше преди няколко дни.
Говорих с дви, който каза че ще го платят, както обикновенно - в последните дни на годината.
Много е тъпо, че на нашият пазар няма практика, когато се открие някакво несъответствие (в момента това си е съществена информация) след това да се пусне съобщение, което да каже, какво е сгрешено и каква е истинската информация.
КФН също ги няма никакви в такива моменти, като пуснеш жалба и ще ти отговорят в горният случай, някъде след плащането на дивидента евентуално.
Коментар