IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    .., тук 1,5лв почва да ми се струва достижима цена?
    Мнения?
    Докато на БФБ максимално се плаща 75% от реалната цена, то 1.35 е по-реален краткосрочен таргет.

Според мен, е редно цената да колерира с очакваната дивидентна доходност. Тук има някакви резерви за повишение на арендите, по-ниски от стандарното, но пък и отдадената площ е повече. Като цяло, нямам забележки към управлението до момента.

Ако ще се заяжда човек, мога да питам този апартамент в сградата в Лагера толкова ли е зле, че не могат да го отдадат под наем толкова години

Докато това са темите за заяждане, считам че е добра инвестиция понастоящем.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Абе, това акция що толкова подскокливо - ту Пьяу - 10% нагоре, ту Буф - 10% надолу?
      ми таман за спекулант кат тебе

Коментар

• Абе, това акция що толкова подскокливо - ту Пьяу - 10% нагоре, ту Буф - 10% надолу?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Е щом и отявлените любители на АДСИЦ говорят,че АТЕРА е балон....как да се влиза.....виж,ако можеше да се шорти...
          Той тъй си хортува щото поизтърва влака на баш флагмана докато се прехласваше по приказките на чича си О за Фармата.
          Ама в Ланда и Брефа е корав и здраво профитен, няма кво да го мислим

Коментар

При тези балони в АТЕРА и АГРОФИНАНС, тук 1,5лв почва да ми се струва достижима цена?
            Мнения?
            Е щом и отявлените любители на АДСИЦ говорят,че АТЕРА е балон....как да се влиза.....виж,ако можеше да се шорти...

Сега според мен трябва да влизате във ФПП(честната игра)....до лев има много за надуване,че като обявят увеличение на капитала да му прилича...иначе от 26ст цена сегашна....да искаш лев ....ми звучи като "преброяване на дивите зайци"

Успех
            Не е препоръка

Коментар

При тези балони в АТЕРА и АГРОФИНАНС, тук 1,5лв почва да ми се струва достижима цена?
              Мнения?
              Що не, 1 $ туканка е добра цена при ликвидация.
              Агрото ясно що, а "балона" Атера осигурява и в момента 16% мин.доходност.
              Демек има доста още вътък да се дуе

Докато тук вече надуването мина и за някакви си има няма 10% не е сгодно много човек да пълни допълнително.
              Ще си чакам нива около и под 0.90, дано...

Коментар

• При тези балони в АТЕРА и АГРОФИНАНС, тук 1,5лв почва да ми се струва достижима цена?
                Мнения?
                Last edited by tony1975; 03.11.2012, 17:34.

Коментар

• Дали Хансовците приключиха и тук. че рипнахме
                  Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

...... а Ланд-а го напомпаха?
                    Хмм... Само земята, оценена по средно 550 лв./дка (под цената на която Адванс купуват), плюс ликвидните средства дават 0,93 лв./акция. Да наречеш цена от левче "напомпване" е малко несериозно.

Коментар

• То е ясно, че догодина ще увеличават, въпроса е да е на счетоводната цена поне!
                      Тогава който иска ще може да излезе на около 1,3лв. А мисля че ще го направят преди гласуването на дивидент - така че да е по-примамливо, все пак дружеството ще е на рекордна печалба. Настоящите акционери обаче заради увеличението ще вземат по-малък дивидент!
                      Успех Проди! абе как мислиш защо не си подпират акциите, а Ланд-а го напомпаха?

Коментар

• Прецакано, написал съм акционери от масовата приватизация, а ти изпадаш в сладки спомени кой на колко си е увеличил капитала и е продал акции през 2007 г. Изобщо идеята в поста ми не е да умувам дали еврохолд са пичове, но колкото си разбрало, толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                          Дали са си направили добре сметката от Еврохолд ?
                          Според БФБ фри флота към 1.09 е около 70 % и може да се наблюдават различни съглашения на 1 ОСА - пример - фонд имоти.
                          Много ясно - бъди сигурен.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Дали са си направили добре сметката от Еврохолд ?
                            Според БФБ фри флота към 1.09 е около 70 % и може да се наблюдават различни съглашения на 1 ОСА - пример - фонд имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Е, ти си решило да си прецакано, но те съветвам да видиш темите за форм и етр, като и текущите котировки Хората неизменно са давали добър изход на акционерите си през годините, всъщност са почти единствените които не си обраха акционерите от масовата, нищо че ги бива доста повече в инженеринга от средното. Тук също дадоха към 80% годишна печалба на излизащите.
                              Вярно че на база земите и ако приемем другият бизнес за константа акцията е 1.80, но винаги има много ако при търговия с акции, а на БФБ да не говорим , та не са се циганили с офертата щом имаме сделки за контрол
                              Успехи
                              Е как да не са си обрали хакциоонерите, като им набутваха хартии от 3,50 до над 5 ако не греша. А сега под номинал. Да не говорим, че "ipo"-то се влачеше към месец, на няколко пъти сипеха хартиите с цел да се напомпи цената. После колко пъти размиха капитала и на холда и на инса, не си спомням вече. То не бяха преструктурирани, то не бяха врътки. Изобщо тогава беше друга ситуацията. Пазара беше в разцвет, всичко се набалончваше, просто са имали късмет, че са продали нещо в пика. А по едно време и с оранжерии се бяха захванли .... Те тяхната не можеха да оправят, тръгнaли с оранжерии... дано не я докарат пак до увеличение на капитала, че вече няма много кинти на пазара. А и Дянков както е тръгнало може да му свети маслото на пазара... ама и тебе много те боли за тоя холд, но дай да не разваляме темата с него
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Нямах предвид адцица, а холда, какво добро в холда си видял. Тук казвате мениджмънта бил успешен, ама защо го сменят тогава !?
                                Е, ти си решило да си прецакано, но те съветвам да видиш темите за форм и етр, като и текущите котировки Хората неизменно са давали добър изход на акционерите си през годините, всъщност са почти единствените които не си обраха акционерите от масовата, нищо че ги бива доста повече в инженеринга от средното. Тук също дадоха към 80% годишна печалба на излизащите.
                                Вярно че на база земите и ако приемем другият бизнес за константа акцията е 1.80, но винаги има много ако при търговия с акции, а на БФБ да не говорим , та не са се циганили с офертата щом имаме сделки за контрол
                                Успехи

Коментар

Working...
                                X