IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Нямах предвид адцица, а холда, какво добро в холда си видял. Тук казвате мениджмънта бил успешен, ама защо го сменят тогава !?
    Не съм запознат в детайли с Еврохолд. Положително може да се окаже развитие на някой проект свързан с търговията на автомобили. Като този на Рено-Нисан във Велико Търново. Мнението ми за ръководството е, че ако нещо е добро то не трябва да се сменя. Мен лично ме устройства идилията до момента. Дружеството да си разпределя по 6-7ст дивидент на година и нищо да не се променя.

Коментар

• Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнение
      Тогава вариантите са 2:

- продаваш

- не продаваш
      Нямах предвид адцица, а холда, какво добро в холда си видял. Тук казвате мениджмънта бил успешен, ама защо го сменят тогава !?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Генетик Разгледай мнение
        Мдаааа,
        В адсицовете ако искаш да си недивидентно ориентиран се налага да си непечалбо орентиран - намаление на приходите и/или увеличение на разходите ...
        Мда, така е. То ще си проличи по отчетите другата година.
        Смяната на ръководство, вършещо прилична работа последните години не ме изпълва с особено вдъхновение.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Може да се окаже, ноооо ... може и да не се окаже Какво добро очакваш да видиш от тях (като изключим евентуално увеличение на капитала)!?
          Тогава вариантите са 2:

- продаваш

- не продаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнение
            Еврохолд може да се окаже и добър партьор. ....
            Може да се окаже, ноооо ... може и да не се окаже Какво добро очакваш да видиш от тях (като изключим евентуално увеличение на капитала)!?
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              Ами значи положението ще трябва да стане много зле, щото по закон нали знаеш...90% се разпределя. Дано всичко да си е както преди наистина.
              абе човек - нали знаеш при добър счетоводител може да стане ужасно и да излезнат на загуба даже!

Коментар

• Мдаааа,
                В адсицовете ако искаш да си недивидентно ориентиран се налага да си непечалбо орентиран - намаление на приходите и/или увеличение на разходите ...

Коментар

• Еврохолд може да се окаже и добър партьор. Току виж развият някой нов проект. Но пък ако се влезе в дълг ще пострада профита.

Коментар

• Ами значи положението ще трябва да стане много зле, щото по закон нали знаеш...90% се разпределя. Дано всичко да си е както преди наистина.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Оппа, и поети си имаме тука, бравос на нас.
                      абе да ама Еврохолдци не са много дивидентно ориентирани!

Коментар

• Оппа, и поети си имаме тука, бравос на нас.

Коментар

• Мисля, че следните фрази са достойни за досегашните мениджъри:

~ СИЛНИТЕ ~

Силните плачат сами.
                          Не ръкомахат. Не викат.
                          В гръб не забиват ками.
                          И не се кланят на никого.

Те овладяват света,
                          без да си губят душата.
                          Ала вървят и вървят
                          само напред и нататък!

Въпреки вечния страх.
                          Въпреки всяка измама.
                          Никой не може без тях.
                          Рамо за силните няма.

Те знаят как да простят,
                          как на доброто да служат.
                          Те не поглеждат назад.
                          И не говорят ненужно.

Те са внезапни искри
                          от небесата дарени.
                          Тяхната воля твори
                          нови, незнайни вселени.

Въпреки цялата мъст
                          и доживотната завист,
                          още влекат своя кръст
                          и до безкрай се раздават.

Мъката не ги ломи,
                          прави ги по-всемогъщи.
                          Силните плачат сами.
                          Но времената обръщат.

Не е препоръка за взимане на инвестиционно решение!

Коментар

• Макар че харесвам Евроинс си мисля че досегашните директори управляваха добре и консервативно(в добрия смисъл отчитайки кризата) този АДСИЦ. Жалко за предложените промени!

Това беше един от малкото АДСИЦ без дългове - а виждам че са предложили да пусне облигации до 40млн. Дано го доразвият - ама надали! Сигурно целите на Еврохолд групата са други - иначе просто щяха да оставят досегашните директори от които уж бяха доволни!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                              Те понеже Еврохолдци си оправиха бакиите с дружествата си, та седнаха да оправят и една от най-читавите компании
                              За мен истината е - или източване, или влошаване на състоянието!
                              И аз не съм им фен особен, дано да греша. Да не стане като Агрото..
                              Дано не окепазят хубавата акция.

Коментар

• Те понеже Еврохолдци си оправиха бакиите с дружествата си, та седнаха да оправят и една от най-читавите компании
                                За мен истината е - или източване, или влошаване на състоянието!

Коментар

Working...
                                X