IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Айде Еврохолд лапна хубавото дружество(ТИМ - са гласували против),
    жалко ако го съсипят и ако го накарат да задлъжнее или пък да им изкупува облигациите!
    Решения на извънредно общо събрание на акционерите
    сряда, 28 ноември 2012 г.
    „Булленд Инвестмънтс „ АДСИЦ съобщава, че на проведеното на 27 ноември 2012 г. извънредно общо събрание на акционерите, свикано по желание на УПФ „Бъдеще” като акционер притежаващ над 5 % от гласовете в общото събрание, бяха гласувани всички предложения по дневния ред, направени от УПФ „Бъдеще”. Избран е нов състав на съвета на директорите на „Булленд Инвестмънтс” АДСИЦ в състав: Данко Идакиев, Иван Мънков и Светослав Антонов и седалището на дружеството се променя на: гр. София, бул. „Христофор Колум” № 43. Приети са и предложените промени в устава. Предстои вписване на решенията на общото събрание в Търговския регистър към Агенцията по вписванията.
    Във връзка с промените в ръководството на дружеството е извършен преглед на междинните финансови отчети на „Булленд Инвестмънтс” АДСИЦ към 30.09.2012 г. от избрания независим одитор на дружеството.

http://www.bulland.org/index.php?opt...id=9&Itemid=20

Last edited by Konsultant; 04.12.2012, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Какво е станало на сборището, бе - че не можах да ида?
      Смениха борда и им гласуваха тантиеми в размер на 2% от профита.

Коментар

• Какво е станало на сборището, бе - че не можах да ида?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Че те по закон мисля не могат
          Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          жалко ако го съсипят и ако го накарат да задлъжнее или пък да им изкупува облигациите!

Коментар

• Еврохолд "лапнаха/превзеха" Булленд след покупката на Еврофинанс.
            Life won't wait for you.

Коментар

• СЪГЛАСЕН!

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              те са си там, но не го ръководеха!

Коментар

проформа не, но иначе..ние с тебе не можем да кажем
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  ? те открай време са си там

Коментар

? те открай време са си там
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Айде Еврохолд лапна хубавото дружество(ТИМ - са гласували против),

Коментар

• тук са купили още некой декар.

Коментар

• то старичко беше

Имате офис сграда в ж.к. „Лагера“ в София. Сградата ви е отдадена под наем на 90%, очаквате ли да бъде отдадена на 100% и на какви наемни нива отдавате?

Коментар

да те и от Инвестора ги питаха на интервюто и се издразниха тогава си спомням!
                            Неизвестната тук е накъде ще е новия курс след превземането на фонда от Еврохолд. До колкото знам те инвестират и в облигации и в ДЦК така че там ми е ясно че ще ги напълнят с книжа на групата, но какво още да очакваме?
                            Не съм го чел това интервю, дай линк.

Чак, превземане, то кой го беше правил този фонд

А, дали ще има нов курс.., не виждам на къде, по скоро е интересно дали ще има желание за развитие или ще се чака експлоатация / осребряване на наличното.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                              Докато на БФБ максимално се плаща 75% от реалната цена, то 1.35 е по-реален краткосрочен таргет.

Според мен, е редно цената да колерира с очакваната дивидентна доходност. Тук има някакви резерви за повишение на арендите, по-ниски от стандарното, но пък и отдадената площ е повече. Като цяло, нямам забележки към управлението до момента.

Ако ще се заяжда човек, мога да питам този апартамент в сградата в Лагера толкова ли е зле, че не могат да го отдадат под наем толкова години

Докато това са темите за заяждане, считам че е добра инвестиция понастоящем.
                              да те и от Инвестора ги питаха на интервюто и се издразниха тогава си спомням!
                              Неизвестната тук е накъде ще е новия курс след превземането на фонда от Еврохолд. До колкото знам те инвестират и в облигации и в ДЦК така че там ми е ясно че ще ги напълнят с книжа на групата, но какво още да очакваме?

Коментар

ми таман за спекулант кат тебе
                                Ърм - че аз направих 20-25% за около 2 месеца и излязох с по-голямата част от акциите... Не мисля че има повече потенциал за яко Яхо-о-о - щото ще стане балонер на фонът на Атерката и Игричката. Но понеже е секси акция, запазих си част от.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X