Дружеството Булленд инвестмънтс АДСИЦ е реализирало печалба към четвъртото тримесечие на 2012г., в размер на 2 489 хил. лв. Печалбата е с поредна максимална стойност, като тя идва предимно от финансови приходи, сочат данните от финансовия отчет.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз веднъж вече спечелих прилично от, смятам да повторя поне още веднъж. Ако снесат поне по 12 стинки дивидентче - това - хубаво.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеАбсолютно съгласен с твоето мнение,и за това в петък продадох последните ми останали "Ленд-чета".Работил съм с предишният екип и мисля ,че вече "нищо няма да е същото".Оставям я в миналото тая позиция.(И сега да ви кажа ,че не е препоръка за нищо,камо ли за търговия с акции и други "подобни" такива).Айде по- едно коняче да си налеем и да гледаме страхотните мачове които предстоят-Това е препоръка....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Дружеството има подписан предварителен договор за покупка на инвестиционни имоти на обща стойност 2 500 000 лв. Финализирането на договора ще бъде изпълнено след комплектоване на цялата документация за изпълнение на сделката. Информацията е предварителна, тъй като сделката не е финализирана.
много бързо им намериха ново място
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеНовите шефове бързо се ориентират в обстановката.
За около 20-на дни след като са поели управлението са успяли да харесат някакво, неясно какво и къде имотче, че и предварителен договор подписали.
Лошо впечатление прави и липсата на приемственост със старото ръководство.
Карабашев веднага след като е бил освободен си е продал акциите, което за мен си е кофти сигнал.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеНовите шефове бързо се ориентират в обстановката.
За около 20-на дни след като са поели управлението са успяли да харесат някакво, неясно какво и къде имотче, че и предварителен договор подписали.
Лошо впечатление прави и липсата на приемственост със старото ръководство.
Карабашев веднага след като е бил освободен си е продал акциите, което за мен си е кофти сигнал.
Не е препоръка.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Новите шефове бързо се ориентират в обстановката.
Дружеството има подписан предварителен договор за покупка на инвестиционни имоти на обща стойност 2 500 000 лв. Финализирането на договора ще бъде изпълнено след комплектоване на цялата документация за изпълнение на сделката. Информацията е предварителна, тъй като сделката не е финализирана.
Не е препоръка.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение0.128
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеВчера ти ли купи 111 бр,
Иначе лятото пазарувах на 80 стинки и малко, после избягах на около 1.08-1.12... така че каквото изкарам от послезакупените като дивидент, е допълнителен бонус.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеОколо 11 ст. ...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТуканка колко дивидентец смятате ще гушнем ?
19ст. печалба ОК , ма колко ли са за разпределение ...
Гледам пораздвижване настана.
Коментар
Коментар