IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дружеството Булленд инвестмънтс АДСИЦ е реализирало печалба към четвъртото тримесечие на 2012г., в размер на 2 489 хил. лв. Печалбата е с поредна максимална стойност, като тя идва предимно от финансови приходи, сочат данните от финансовия отчет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Аз веднъж вече спечелих прилично от, смятам да повторя поне още веднъж. Ако снесат поне по 12 стинки дивидентче - това - хубаво.
      Шттт тихо да не разберът всички за туй дивидентче Инак няма да може да си пазаруваме тихо и кротко

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        Абсолютно съгласен с твоето мнение,и за това в петък продадох последните ми останали "Ленд-чета".Работил съм с предишният екип и мисля ,че вече "нищо няма да е същото".Оставям я в миналото тая позиция.(И сега да ви кажа ,че не е препоръка за нищо,камо ли за търговия с акции и други "подобни" такива).Айде по- едно коняче да си налеем и да гледаме страхотните мачове които предстоят-Това е препоръка....
        Аз веднъж вече спечелих прилично от, смятам да повторя поне още веднъж. Ако снесат поне по 12 стинки дивидентче - това - хубаво.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Дружеството има подписан предварителен договор за покупка на инвестиционни имоти на обща стойност 2 500 000 лв. Финализирането на договора ще бъде изпълнено след комплектоване на цялата документация за изпълнение на сделката. Информацията е предварителна, тъй като сделката не е финализирана.
          Гледам ,че на 15.01.2013 г. е изтекъл падежа на ДЦК- та за над 650 х. лв.
          много бързо им намериха ново място

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
            Новите шефове бързо се ориентират в обстановката.
            За около 20-на дни след като са поели управлението са успяли да харесат някакво, неясно какво и къде имотче, че и предварителен договор подписали.

Лошо впечатление прави и липсата на приемственост със старото ръководство.
            Карабашев веднага след като е бил освободен си е продал акциите, което за мен си е кофти сигнал.

Не е препоръка.
            Абсолютно съгласен с твоето мнение,и за това в петък продадох последните ми останали "Ленд-чета".Работил съм с предишният екип и мисля ,че вече "нищо няма да е същото".Оставям я в миналото тая позиция.(И сега да ви кажа ,че не е препоръка за нищо,камо ли за търговия с акции и други "подобни" такива).Айде по- едно коняче да си налеем и да гледаме страхотните мачове които предстоят-Това е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
              Новите шефове бързо се ориентират в обстановката.
              За около 20-на дни след като са поели управлението са успяли да харесат някакво, неясно какво и къде имотче, че и предварителен договор подписали.

Карабашев веднага след като е бил освободен си е продал акциите, което за мен си е кофти сигнал.

Не е препоръка.
              Нормално е старият мениджмънт след като е уволнен да си разпродаде акцииките ....въпроса е Еврохолд какво ще правят ...ще инвестират или грабят

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Новите шефове бързо се ориентират в обстановката.

Дружеството има подписан предварителен договор за покупка на инвестиционни имоти на обща стойност 2 500 000 лв. Финализирането на договора ще бъде изпълнено след комплектоване на цялата документация за изпълнение на сделката. Информацията е предварителна, тъй като сделката не е финализирана.

Не е препоръка.
                |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                |___________||__|___|)
                (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                  0.128
                  Туй нетно чисълце след данъчето ли ще да се чини ?! Или брутно ...

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                    Вчера ти ли купи 111 бр,
                    Да, бяха ми останали малко свободни пари в сметчичката, след като накупих Трейдингченца. И рекох - да оползотворя. И ного галантно курсът падна за малко, колкото да ми ги шитне някой, а после пак качи...

Иначе лятото пазарувах на 80 стинки и малко, после избягах на около 1.08-1.12... така че каквото изкарам от послезакупените като дивидент, е допълнителен бонус.

Коментар

• Вчера ти ли купи 111 бр,

Коментар

• Вероятно около 12 стинки, дай боже повече.
                        Неслучайно значи присъствам туканка, след като накупих, продадох и пак полека-лека купих.

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                          Около 11 ст. ...
                          0.128

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                            Около 11 ст. ...
                            С 400 000 кешец грудно...
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Туканка колко дивидентец смятате ще гушнем ?
                              19ст. печалба ОК , ма колко ли са за разпределение ...

Гледам пораздвижване настана.
                              Около 11 ст. ...

Коментар

• Туканка колко дивидентец смятате ще гушнем ?
                                19ст. печалба ОК , ма колко ли са за разпределение ...

Гледам пораздвижване настана.

Коментар

Working...
                                X