Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Булленд инвестмънтс АДСИЦ (5BD / LAND)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетози с лихвата над 8 мисля беше за над 100К, но може и да се бъркам
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИма ,Импе,има....КТБ имат такъв,но е за суми над 25К леватова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТози депозит е стар,не се предлага в момента,но важи за стари клиенти..за над 25К лева...може би и други колеги го знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеБрех брех ...мустакатия развързал кесииката
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИма ,Импе,има....КТБ имат такъв,но е за суми над 25К лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГрешиш. Средно съм ги пазарувал на 94 стинки - и то след като веднъж разпродадох почти всичко и спечелих минимум 18%. Депозит с 8-9% лихва няма... дори ако предположим двойно по-нисък дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГрешиш. Средно съм ги пазарувал на 94 стинки - и то след като веднъж разпродадох почти всичко и спечелих минимум 18%. Депозит с 8-9% лихва няма... дори ако предположим двойно по-нисък дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИмпе,импе...пак изгоря...ще вземеш горе-долу колкото банков депозитМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо-о?
Не е честно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеГрешиш. Близо половината печалба идва от преоценки, за които може и да не се дава дивидент.
Не е честно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПо мои сметчички - дивидентче 0.173 минимум.... поправете ако греши.
Егати пауърът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПо мои сметчички - дивидентче 0.173 минимум.... поправете ако греши.
Егати пауърът.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар