И на мен топливото не ми е любимата позиция, но направих печалба и там... а ти не
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНе ти вярвам! А ние тук направихме +64% за ден!Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЗа мен не, защото моите каузи са яко на печалбаМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЗа мен не, защото моите каузи са яко на печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА за теб очевидно не е, щом хабиш нерви за изгубени каузиЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеДа, да, за теб това е важното
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВажното е как се чувства човекЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеАми като гледам как употребяваш времето немския ще ти е валат. За съжаление и инвестициите на бфб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗнам че си губя времето. Но човек ако не си дава време за губене, никога няма да има времеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЧети немския, тук си губиш времето. Тук пишем само на български и се интересуваме от български акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ момента от немска литература от началото на 20 векЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеОт какво се интересуваш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениенаправи ги 100% нямам от унипак. И както казах по-долу от хазарт не се интересувамЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеКакъв ти е проблема, мога ли да предпложа с 90%, че нямаш акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеБи било неучтиво да не отговарям на постове насочени лично към мен. Не виждам да съм написал в последно време и един пост, който не е отговор на подобен пост.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар