IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Унипак АД (3U9) източник: finance.news.bg 1 Февруари 2011 13:26

Унипак АД удвои печалбата през четвъртото тримесечие на 2010г.

Дружеството Унипак АД е реализирало печалба към четвъртото тримесечие на 2010г., в размер на 1 577 хил. лв. Печалбата за третото тримесечие бе в размер на 604 хил. лв.

Общите приходи на дружеството са 22 281 хил. лв., което е с 14.92 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 10.89 % спрямо предходния период до 20532 хил.лв.

Нетните приходи от продажби за тримесечието са в размер на 22247 хил.лв. и представляват 99.85 % от общите приходи. Спрямо съответния период за 2009 година те се увеличават с 14.78 %.

Към 31 декември 2010г. дружеството показва печалба на акция в размер на 0.69лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за IV-тото трим. на 2010г.

Собственият капитал на дружеството е 10013 хил. лв. , като спрямо същия период на 2009г. се е увеличил с 17.45 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София за периода октомври-декември 2010г.:
    Общ брой изтъргувани акции: ( 6 784 бр. акции )
    Общ брой сделки: ( 28 бр. )
    Минимална цена: ( 1.500 лв. )
    Максимална цена: ( 1.750 лв. )
    Среднопретеглена цена: ( 1.539 лв. за акция. )

Коментар

• http://money.bg/news/id_111936893

Коментар

• Решили са да изтрепят рибата

Коментар

• Пет публични дружества ще получат 15 млн. лв. от ЕС за технологична модернизация

Унипак се класира за финансова помощ от ЕС в размер на 1.874 млн. лв.

http://www.investor.bg/news/article/112057/332.html

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Разбира се, мечко! Ще спеквам където и когато мога
            При топливо с батката - ще си си лика-прилика. Там е лечебницата. Не е препоръка.
            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur Разгледай мнение
              Точно от по- ниско ликвидни акции са се правили добрите удари на БФБ, но трябва да си търпелив
              Въпрос на разбирания.......и .количества:0....Кзах 20К произволно де..за 50 .или 100К...НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМЕ.........

уСПЕХ;0.......и добри показатели в бйдеще

Коментар

• Точно от по- ниско ликвидни акции са се правили добрите удари на БФБ, но трябва да си търпелив

Коментар

• Остава да поясниш къде когато вкараш 20 ще направиш много на този пазар

Коментар

• Здравейте.....като гледам ликвидността тук......ако си вкарал примерно 20К.......за няколко есеца........ще ти трябват и няколко месеца и за излизане.....Ама едва ли на добра цена де.....Успех на отличниците

тук ..малки кинти.големи проценти

Коментар

• Разбира се, мечко! Ще спеквам където и когато мога
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Е разтоварих малко, разбира се... иначе още ще стискам останалите ми
                        може да продължиш спекулата в топливо Не е препоръка

Коментар

• Е разтоварих малко, разбира се... иначе още ще стискам останалите ми

Коментар

Май като гледам Унипак - за 2-3 месеца реализирах +120%
                            ок, още може Като казваш реализирах означава ли, че си разкешил ? То и аз пуснах една част за продажба, много бях купила на 1,50 не е хубаво да съм алчна а и не е от най-ликвидните
                            Last edited by mechka uteshitelka; 01.02.2011, 14:48.

Коментар

• Май като гледам Унипак - за 2-3 месеца реализирах +120%

Коментар

И на мен топливото не ми е любимата позиция, но направих печалба и там... а ти не
                                и аз, и аз - от 3,50 на 4.40 , както и да е, с топливо не ми се занимава.
                                Кажи поне, коя ти е любимата.

Коментар

Working...
                                X