If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тези които нападаха Унипак сега и новини имат за него. И кави са таините новини за това лошо предприятие
Кой ти е казвал такива работи. Киро, Кирооо, вятър те вее ..
Пак не си в час и затова ще ти кажа следната новина: )))
- Имам още акции за продаване, а другата новина би могла да бъде, че като дойдат мечките и паркират цената на номинал, )) може пак да купя. Не е препоръка
(ако влезеш в час може да ти кажа и друга новина)
Унипак АД (3U9) е сключило договор за финансов лизинг с Уникредит Лизинг АД за закупуването на нова печатна машина Roland 706 LV Highprint, съобщи дружеството.
Припомняме, годината започна доста силно за предприятието от Павликени с печалба за първите три месеца в размер на 730 хил. лв. - над половината от печалбата му за цялата 2010 год.
От началото на годината акциите му повишават средната си цена с малко над 17 на сто. Последната сделка с тях е от днес на максималните за тази година 4.10 лв. за бр.
Кирчooлу, и преди ти подсказах, че си назад с материала. Нова печатна машина - не е от значение това. Друга е новината. И дори са две новини. Да видим дали ще се сетиш )) Не е препиръка.
Унипак АД (3U9) е сключило договор за финансов лизинг с Уникредит Лизинг АД за закупуването на нова печатна машина Roland 706 LV Highprint, съобщи дружеството.
Припомняме, годината започна доста силно за предприятието от Павликени с печалба за първите три месеца в размер на 730 хил. лв. - над половината от печалбата му за цялата 2010 год.
От началото на годината акциите му повишават средната си цена с малко над 17 на сто. Последната сделка с тях е от днес на максималните за тази година 4.10 лв. за бр.
Що никой не коментира отчета? Не ви ли харесва? Или си продадохте акциите купени на 1,5 Да си призная и аз продадох по голямата част, но все още съм акционер тук. А отчета си е направо чуден
Приходите от продажби на Унипак АД през първото тримесечие на годината се увеличават с 39% на годишна база до 6,273 млн. лв., а нетната печалба нараства над 13 пъти до 730 хил. лв., показва отчетът на компанията, публикуван чрез Бюлетин Investor.bg.
Коментар