Първоначално изпратено от Чърчил
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЗдрасти....Не съм искал да те засегна или обидя по никакъв начин......Всеки инвестира това ,което може да си позволи.Идеята ми е да се замислиш дали е правилно да слагаш пари в компания с такава ниска ликвидност.
А за това къде съм гледал...ами тук
http://www.investor.bg/companies/his...011-05-06.html
Според тази таблица от 18.01.2011 не е имало цена под 2лв За този период са минали 2842 акции на стойност 4794.29(поне толкова ги изкарах,дано не съм сгрешил)
И какво излиза..за да инжестираш 5К лева ти са необходими повече от 2мес.....и то ако никой друг не купува
Ще ми кажеш сигурно да се върна по-назад..Да виждам,че на 23 и 24септември са минали доста акции на 1.50.......общо 21019акции на стойност 31757.88 лв
Ако си бил тогава на това място......ОК......Ама обикновено когато някой сипе на поразия.....имаш ли смелостта да поемаш всичко........ами ако срине още надолу цената......
Давам пример с Фонд Имоти.....
И така ...да кажем,че дори и да си взел септември за 5К лева акции....колко време ще ти трябва да излезеш ...Като гледам търговията последните месеци......доста време ще е необходимо да се отървеш от около 3000акции купени евентуално за ден два септември на 1.50лв.
И то при спед около 10 проц.
Понеже те имам за разумен човек(от това ,което си писал досега )..предположих ,че едва ли си се нашил с много акции и затова предположих ,че си купил за около 300лв
Като написах горе за борсата......проблема е в ниската ликвидност.И аз имам акции на компании като тази.ама вообще не си правя труда да ги коментирам.
Хайде успех и Умната....(ако не умната тогава Русата.....Дано не съм засегнал никой
Не притежавам акции и не е препоръка за покупко продажбиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕее, не всички сме големи инвеститори като теб!!! Някои с по 300 леа разполагаме. Едва ли ще седна да ти обяснявам колко съм инвестирал.... само лекичко да те светна, че няколко процента минаха под 2 кинта (не че съм ги купил всичките) не знам како и къде си гледал.
А за това къде съм гледал...ами тук
http://www.investor.bg/companies/his...011-05-06.html
Според тази таблица от 18.01.2011 не е имало цена под 2лв За този период са минали 2842 акции на стойност 4794.29(поне толкова ги изкарах,дано не съм сгрешил)
И какво излиза..за да инжестираш 5К лева ти са необходими повече от 2мес.....и то ако никой друг не купува
Ще ми кажеш сигурно да се върна по-назад..Да виждам,че на 23 и 24септември са минали доста акции на 1.50.......общо 21019акции на стойност 31757.88 лв
Ако си бил тогава на това място......ОК......Ама обикновено когато някой сипе на поразия.....имаш ли смелостта да поемаш всичко........ами ако срине още надолу цената......
Давам пример с Фонд Имоти.....
И така ...да кажем,че дори и да си взел септември за 5К лева акции....колко време ще ти трябва да излезеш ...Като гледам търговията последните месеци......доста време ще е необходимо да се отървеш от около 3000акции купени евентуално за ден два септември на 1.50лв.
И то при спед около 10 проц.
Понеже те имам за разумен човек(от това ,което си писал досега )..предположих ,че едва ли си се нашил с много акции и затова предположих ,че си купил за около 300лв
Като написах горе за борсата......проблема е в ниската ликвидност.И аз имам акции на компании като тази.ама вообще не си правя труда да ги коментирам.
Хайде успех и Умната....(ако не умната тогава Русата.....Дано не съм засегнал никой
Не притежавам акции и не е препоръка за покупко продажби
Коментар
-
Еее, не всички сме големи инвеститори като теб!!! Някои с по 300 леа разполагаме. Едва ли ще седна да ти обяснявам колко съм инвестирал.... само лекичко да те светна, че няколко процента минаха под 2 кинта (не че съм ги купил всичките) не знам како и къде си гледал.
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПонякога .като чета и си казвам.......Каквито ни са инвеститорите......Такава ни е и борсата
Като прегледах обемите назад.......колко пари инвестира тук....
....Ми ти и 500% да си изкарал........като си вкарал 300лева...........
Само не ми казвай ,че си изкупил целия обем на 1.50........не ,че е кой знае колко де
Хайде успехМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеА още повече се кефя, че си купувах с увереност при големите разпродажби...
Това е най добрата ми инвестиция за последите месеци
Като прегледах обемите назад.......колко пари инвестира тук....
....Ми ти и 500% да си изкарал........като си вкарал 300лева...........
Само не ми казвай ,че си изкупил целия обем на 1.50........не ,че е кой знае колко де
Хайде успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеХаха, като си помисля, че купувах на 1,50 лв. преди не много време, много ми е готМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи на глупостите новини ли и им казвашЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар