IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    И така, като е много неликвидна и ти е неинтерсна, какъв го дървиш по цял ден в темата ?? Правиш ни реклама, пич, кефи ме да ти гледам сеира.
    Би било неучтиво да не отговарям на постове насочени лично към мен. Не виждам да съм написал в последно време и един пост, който не е отговор на подобен пост.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз съм прав бе пич. Унипак е крайно ниско ликвидна - по това спор просто не може да има. Никъде не съм споменавал че е кофти компания. Само че е крайно нисколиквидна.
      И така, като е много неликвидна, много ме кефи, да гледам как му правиш безплатна реклама Тарикатите заредиха на 1,50, тъпаците лаят на 4 кинта не е препоръка
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Аз съм прав бе пич. Унипак е крайно ниско ликвидна - по това спор просто не може да има. Никъде не съм споменавал че е кофти компания. Само че е крайно нисколиквидна.
        Съгласен съм пич, но точно тези компании са най-лесни за дъглосрочна инвестиция защото според ликвидността им определяш къде е пазара. Когато се появи добра ликвидност от дясно е време за купуване, а когато имаш добра от ляво е време за излизане т.е. когато трябва ликвидността я има. просто не става за кратки спекулации но не ми и трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
          спора е безмислен, казваш на бялото черно само за не кажеш че не си бил прав. здраве да е

Коментар

Не се занимавам с хазарт, включително и форекс. Гап друг път. Някой реши да вдигне цената с минимум средства. Дано някой да се върже да вдигне и офертите купува
            спора е безмислен, казваш на бялото черно само за не кажеш че не си бил прав. здраве да е

Коментар

е как може да напишеш такава глупост хем си форексчия. айде вчера да беше качил с 400лв 80% - щяха да изкочат продавачи за 100000 вероятно. Това днес си е ГАП което се случва след изненадваща новина, айде примерно ЦКБ да изкара 100млн печалба пък се опитай да се вредиш на 1.3
              Не се занимавам с хазарт, включително и форекс. Гап друг път. Някой реши да вдигне цената с минимум средства. Дано някой да се върже да вдигне и офертите купува

Коментар

с 400 лева се качи с 80%. това е крайно ниска ликвидност. Колко мислиш че ще стане цената ако някой реши да продаде за 6000 лева. Все едно каква е компанията. Някой реши да си направи екскурзия до бразилия и унпак се срива наполовина
                е как може да напишеш такава глупост хем си форексчия. айде вчера да беше качил с 400лв 80% - щяха да изкочат продавачи за 100000 вероятно. Това днес си е ГАП което се случва след изненадваща новина, айде примерно ЦКБ да изкара 100млн печалба пък се опитай да се вредиш на 1.3

Коментар

• Тук като си спомня преди близо 2 г. колко време ми отне да продам 600 бр. без да натисна цената .

Коментар

айде айде, при нисък пазар кое е ликвидно. по едно време дори ХИМ ФИБ и т.н. бяха неликвидни. нека видим на високото как ще е. хем не си прав хем си търсиш причина да се оправдаеш признавай си грешките и давай нататък
                    с 400 лева се качи с 80%. това е крайно ниска ликвидност. Колко мислиш че ще стане цената ако някой реши да продаде за 6000 лева. Все едно каква е компанията. Някой реши да си направи екскурзия до бразилия и унпак се срива наполовина

Коментар

За кое да нямам информация. Унипак е с крайно ниска ликвидност и това е очевидно
                      айде айде, при нисък пазар кое е ликвидно. по едно време дори ХИМ ФИБ и т.н. бяха неликвидни. нека видим на високото как ще е. хем не си прав хем си търсиш причина да се оправдаеш признавай си грешките и давай нататък

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Не трябва да се пише , когато нямаш информация- оше по- малко негативно
                        За кое да нямам информация. Унипак е с крайно ниска ликвидност и това е очевидно

Коментар

• Не трябва да се пише , когато нямаш информация- оше по- малко негативно

Коментар

За какво си прав моля. Не беше ли за хвалене
                            Ами не. Компанията е ниско ликвидна, и със стабилен фундамент. което предполага резки и големи движения. И в двете посоки. На мен лично за това ми е извън полезрението, прилича ми на хазарт. Но такава компания и да я хвалиш и да не я хвалиш резултата е един и същ. Ще расте рязко и много когато пазара е оптимистичен. И ще пада рязко и много когато пазара е песимистичен.

Коментар

• За какво си прав моля. Не беше ли за хвалене

Коментар

ravnovesie
                                Преглед на профила

Отговори с цитат
                                13.01.2011, 13:10
                                Kiro написа:
                                Много подценена и изгодна акция
                                E дръж си ги като ти харесват толкова Какво само ги хвалиш.
                                И не бях ли прав

Коментар

Working...
                                X