Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм прав бе пич. Унипак е крайно ниско ликвидна - по това спор просто не може да има. Никъде не съм споменавал че е кофти компания. Само че е крайно нисколиквидна.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз съм прав бе пич. Унипак е крайно ниско ликвидна - по това спор просто не може да има. Никъде не съм споменавал че е кофти компания. Само че е крайно нисколиквидна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеспора е безмислен, казваш на бялото черно само за не кажеш че не си бил прав. здраве да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе се занимавам с хазарт, включително и форекс. Гап друг път. Някой реши да вдигне цената с минимум средства. Дано някой да се върже да вдигне и офертите купува
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениее как може да напишеш такава глупост хем си форексчия. айде вчера да беше качил с 400лв 80% - щяха да изкочат продавачи за 100000 вероятно. Това днес си е ГАП което се случва след изненадваща новина, айде примерно ЦКБ да изкара 100млн печалба пък се опитай да се вредиш на 1.3
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениес 400 лева се качи с 80%. това е крайно ниска ликвидност. Колко мислиш че ще стане цената ако някой реши да продаде за 6000 лева. Все едно каква е компанията. Някой реши да си направи екскурзия до бразилия и унпак се срива наполовина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениеайде айде, при нисък пазар кое е ликвидно. по едно време дори ХИМ ФИБ и т.н. бяха неликвидни. нека видим на високото как ще е. хем не си прав хем си търсиш причина да се оправдаеш признавай си грешките и давай нататък
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа кое да нямам информация. Унипак е с крайно ниска ликвидност и това е очевидно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе трябва да се пише , когато нямаш информация- оше по- малко негативно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа какво си прав моля. Не беше ли за хвалене
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеravnovesie
Преглед на профила
Отговори с цитат
13.01.2011, 13:10
Kiro написа:
Много подценена и изгодна акция
E дръж си ги като ти харесват толкова Какво само ги хвалиш.
Коментар
Коментар