IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От толкова години се каня, но тази ,
    ако имам време ще взема да отскоча до
    Павликени на Общото събрание......

Коментар

• Според мен, доста хора искат да си купят тук, но освен директно от офертите няма как да стане! А и тези броя акции изкарани на тезгяха не са много!
      Успех на тези, които повярваха в тази позиция!
      Имам акции, но под 20 лв не продавам, и то само половината! хихихих

А и забравих да кажа - посочената стойност е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        АМИ ТЕ АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НЕ ДОСТИГНАТ ЦЕНИТЕ НА ГАГБТ
        Май натам сме се запътили . По приходи почти сме ги стигнали, а по печалба бием ГАГБТ. Унипак е с около 15 милиона капитализация а Гагарин - 40 милиона. Всеки сам да си смята колко сме подценени...
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• АМИ ТЕ АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НЕ ДОСТИГНАТ ЦЕНИТЕ НА ГАГБТ

Коментар

• Надявам се, че максималните печалби тепърва започват. Заесга наистина са огромни в сравнение с цената на дружеството.

Коментар

• Унипак АД с максимална за историята печалба към март

Последна редакция: 21.05.2013, 16:43

Публикуване: 21.05.2013, 16:37

Автор: Емил Брандийски

Размер на шрифта: a a a

Дружеството Унипак АД е реализирало печалба за първите три месеца на годината, в размер на 2019 хил. лв. Това е върхова печалба към този отчетен период в цялата му публична история, показват данните от финансовите отчети. В основата си тя се дължи на силния ръст на приходите от продукция, спрямо миналогодишните.

Общите приходи на дружеството са 12164 хил. лв., което е с 72.56 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 50.92 % спрямо предходния период до 10145 хил.лв.

Нетните приходи от продажби за първото тримесечие на 2013г. са в размер на 12066 хил.лв. и представляват 99.19 % от общите приходи. Спрямо първото тримесечие на 2012 година те се увеличават с 71.17 %.

Към 31 март 2013г. дружеството показва печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 2.10лв. Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за I-во трим. на 2013г.

Собственият капитал на дружеството към 31 март 2013г. е 16611 хил. лв. , като спрямо същия период на 2012г. се е увеличил с 39.23 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през първите три месеца на 2013г.:
              Общ брой изтъргувани акции: ( 464 бр. акции )
              Общ брой сделки: ( 7 бр. )
              Минимална цена: ( 3.500 лв. )
              Максимална цена: ( 5.010 лв. )
              Среднопретеглена цена: ( 4.765 лв. за акция. )
              ДОБРО УТРО ТРОЛОВЕ И ТРОЛКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                АБЕ КЪДЕ СА ТЪПИТЕ ТРОЛОВЕ И ТРОЛКИ , КОИТО З\АВИЖДАХА КОГАТО НИЕ КУПУВАХМЕ ЕВТИНО
                ДРУЖЕСТВОТО Е ЕДНА ОТ ПЕРЛИТЕ НА БФБ
                Няма ги. Явно и те са крайно изненадани от перлата на БФБ.

Коментар

• АБЕ КЪДЕ СА ТЪПИТЕ ТРОЛОВЕ И ТРОЛКИ , КОИТО З\АВИЖДАХА КОГАТО НИЕ КУПУВАХМЕ ЕВТИНО
                  ДРУЖЕСТВОТО Е ЕДНА ОТ ПЕРЛИТЕ НА БФБ

Коментар

• Благодаря! За второто тримесечие печалбата трябва да е над 3 милиона а за годината може и 6-7 да докараме... Цялото дружество в момента струва към 15 милиона... То и да не си учил финанси, всеки може да види, че дружеството е в пъти подценено . Аз поне така го виждам...

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                      Аз пък допълних днес, благодаря! 6 лева е по-скоро цена за покупки. Продажбите се удвояват тази година, а печалбата само за първите 3 месеца е над 2 милиона лева.

Все ми се струва, че 15 кинта е една доста реалистична цена, при продължаване на горната тенденция. Нищо не препоръчвам.
                      Успех ти желая !

Коментар

• XY, не се натискайте "Ще има за всички" Не е препоръка
                        http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Аз пък допълних днес, благодаря! 6 лева е по-скоро цена за покупки. Продажбите се удвояват тази година, а печалбата само за първите 3 месеца е над 2 милиона лева.

Все ми се струва, че 15 кинта е една доста реалистична цена, при продължаване на горната тенденция. Нищо не препоръчвам.
                          Last edited by XY; 20.05.2013, 16:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            Вече 8 300 броя минаха на +20%, яхууу.... Имам от 1.50 лв. акции...
                            И мойте бяха от тогава,но продадох днес.Все пак 400 % е добре.
                            Пък и тук ликвидността е ужас.,което е нож с 2 остриета - имаче отдавна да съм продал:

Коментар

• Пътят към 15 кинта почти е разчистен

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                                Грешите и двамата с БСЕтрейдър. Разликата в числата на гага беше от цигарките. В Печатната продукция унипак ги изгълта още преди време. Просто гага се хвърлиха в бизнеса с цигарките, който всички знаете как завърши
                                Унипак и Форт се движат здраво напред, а форт дори ще правят нов цех с около 30 нови работника... така че ще се убедите в следващите отчети, щом толкова държите да го видите
                                Оп-са .... може би има промяна в намеренеията. Май се отказват да правят новия цех засега ... Няма как, всичко тече всичко се променя.
                                A видяхме, че дори и новият папа е йезуит
                                Не е препоръка
                                [Ако ми обясните само, защо изведнъж решихте да купувате ... !? )))) ]
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X