IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tук сме приели ниските дивиденти за сметка на ръста на корпоративните показатели
    Супер доволен съм от фирмата, за мен една от на добрите
    Не е препоръка за нищо , а ми е голям кеф, че имам такива акции

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
      ДА И ПАК ЛИ ЧАКАШ ДОБРА ЕМОЦИЯ
      Не очаквам голям дивидент. Нямат трупане на кешови наличности, за да си го позволят в по-голям размер и според мен по-добре. Силно им трябват оборотни и инвест. капитали, според мен. Нека, за да грабят повече поръчки. А това (в конкретния случай) ми харесва повече. Иначе харесвам яките дивиденти, но тук не очаквам. Ще има време и за това.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
        ДА И ПАК ЛИ ЧАКАШ ДОБРА ЕМОЦИЯ
        Да, нещо такова
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• ДА И ПАК ЛИ ЧАКАШ ДОБРА ЕМОЦИЯ

Коментар

• Тези дни чакаме отчетчето, обикновено тогава излиза

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Чудя се дали ще се подобри ликвидността ако скочим към 15-20 кинта ...
              явно скоро ще разберем

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Чудя се дали ще се подобри ликвидността ако скочим към 15-20 кинта ...
                Внимание - балоон
                Не е препоръка

Коментар

• Чудя се дали ще се подобри ликвидността ако скочим към 15-20 кинта ...

Коментар

• На Унипака не има трябва помощ, гледайте само какви печалби и парични потоци генерира дружеството...

Коментар

• IСамо за сведение, че може пък да ви е интересно:

Споменатите 5 публични компании, които са получили безвъзмездна помощ по програмата са :

1. Софарма
                      2. Неохим
                      3. ЗХ Белово (хартиите)
                      4. М+ С Хидравлик
                      5. Унипак.

Както му е думата - няма големи изненади.

Успех в търговията!

Има промяна в поста ми!
                      Направих корекция. Рекох да проверя, все пак и се оказа, че всъщност М+С са получили, а не Алкомет, както бях написал първоначално.
                      Last edited by nacheff; 06.06.2013, 12:01.

Коментар

• http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=2&theater

Коментар

• Тука хубавото не е, че акцията поскъпна с 3 лв. последните дни, а че поскъпването вероятно тепърва започва. Все още дружеството е доста подценено при потенциална печалба от 6-7 милиона за тази година. Цена от 15-20 лв. ми се струва адекватна, при положение, че е криза и пазарът е подценен. Имам акции и нищо не препоръчвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                            Така е ,
                            изпълзяхме от дупките....

само ,че някой са си купили първите бройки още 2006г.
                            Е казах го не с лошо чувство, а само закачливо. Имах предвид оживлението с новите коментари, след скока с 2 лв. Предположих, че някои от радостните възгласи са на участвалите в разграбването
                            Почитания за късмета, за взетите бройки от 2006. Гледал съм го тогава, но да си призная, не се навих да взимам преди да стане частно.
                            Работеше като в старото соц-статукво на инерция и с все по-губещ пазарен дял, мудно, без борба за нови поръчки, идеи, инвестиции и т.н. Иначе казано на форумен жаргон, ако не беше станало частно, щеше да се самоизбуши.
                            Затова казах и почитания за нюха и късмета да ги вземеш 2006. Имам от по-късно време (когато май бяха и по-евтини) . Самият мажо, го приджоби на около 7 мил. капитализация, като това ми и беше критерия когато взех - на двойно под тази, цена. Разбира се заради трудната продаваемост (ликвидност) махнах някои при последвалия ръст. Имам още разбира се, и за това с кеф казвам, че не е препоръка, но кой е луд да избяга напълно от хубавото!?
                            Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                              Представям си как ще ви гледа Тошо Чаков ако му се изтипосате на събрание ))) (Ако междувременно не е отишъл някъде на голф или на .екс туризъм из Азия) Не е препоръка
                              Позицийката подскокна и мишоците които са купили през последните дни, взеха да се обаждат
                              Така е ,
                              изпълзяхме от дупките....

само ,че някой са си купили първите бройки още 2006г.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                                От толкова години се каня, но тази ,
                                ако имам време ще взема да отскоча до
                                Павликени на Общото събрание......
                                Представям си как ще ви гледа Тошо Чаков ако му се изтипосате на събрание ))) (Ако междувременно не е отишъл някъде на голф или на .екс туризъм из Азия) Не е препоръка
                                Позицийката подскокна и мишоците които са купили през последните дни, взеха да се обаждат
                                Last edited by Vola.X; 23.05.2013, 17:46.
                                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Working...
                                X