IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
    Издухаха кеша.Горивото на ракетата попривърши. Сега се носи из космоса по инерция и без шанс за маневри
    Туканка поне имаше баш гориво, въпрос на количество...изпуснах тук, главно щото избягвам слабо ликвидните.
    Ти глей само ко ша да се случи кат му дойде времето с другите де са набедени за ракети, ма са с хелиеви "двигатели"

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Абе тоя паур бива ли така да го оставите без бидове!?
      Е, колко фенове сте, може ли така да се посрамите?
      Издухаха кеша.Горивото на ракетата попривърши. Сега се носи из космоса по инерция и без шанс за маневри

Коментар

• За тези влезли на 1,50 е добре

Коментар

• и някой да вземе да се излъже да продаде сега на бид-а на 3лв

Коментар

• Абе тоя паур бива ли така да го оставите без бидове!?
            Е, колко фенове сте, може ли така да се посрамите?

Коментар

• Имаме отчетче вече: http://www.unipackbg.com/?page_id=88
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от skyVVV Разгледай мнение

Леле, мале, най-коментирана тема за деня - Унипак. За последните 12 месеца няма и 100 сделки, оборот няма и за 100К левчета.

Щеше да бъде много смешно, ако не беше много тъжно
                позицията на любителите на парада на избушеняците с по 50 артии в джоба
                Я кажи за синергона, как ще разпределяте миилионите, и защо не те е страх от надвисналата загуба като число в отчета
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от skyVVV Разгледай мнение

Леле, мале, най-коментирана тема за деня - Унипак. За последните 12 месеца няма и 100 сделки, оборот няма и за 100К левчета.

Не завиждай

Коментар

• Леле, мале, най-коментирана тема за деня - Унипак. За последните 12 месеца няма и 100 сделки, оборот няма и за 100К левчета.

Не е препоръка!

Коментар

• УНИПАК КЪРТИ МИФКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                        Къв дивидент те гони? Аз тук на 1.50 съм купувал, ако чаках дивидент само никоганямаше да вляза Тук работата е, че при добри отчети цената може и да се удвои!
                        Какъв дивидент да ме гони бе човек, нали точно това казах, че няма смисъл да се мисли за дивиденти.
                        И си виж писаниците за цената, защото ЦЕНАТА ВЕЧЕ СЕ УЧЕТВОРИ, а не удвои !!!
                        Хайде, вкупом агитката на последните купилите навитаци да започне с навивките над психясалите рибоци... сега
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• търсенето отъня но си катерим...хайде още малко че ми се излиза

Коментар

• Не знам кое наричаш удвояване, но 20гаранция - Франция
                            Не е препоръка, а мечта

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Не очаквам голям дивидент. Нямат трупане на кешови наличности, за да си го позволят в по-голям размер и според мен по-добре. Силно им трябват оборотни и инвест. капитали, според мен. Нека, за да грабят повече поръчки. А това (в конкретния случай) ми харесва повече. Иначе харесвам яките дивиденти, но тук не очаквам. Ще има време и за това.
                              Къв дивидент те гони? Аз тук на 1.50 съм купувал, ако чаках дивидент само никоганямаше да вляза Тук работата е, че при добри отчети цената може и да се удвои!
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Tук сме приели ниските дивиденти за сметка на ръста на корпоративните показатели
                                Супер доволен съм от фирмата, за мен една от на добрите
                                Не е препоръка за нищо , а ми е голям кеф, че имам такива акции
                                +++
                                За наша радост, компанийката никак не попада в категорията "спекулантски шитове на батката"
                                Доволно съм много, че има и позиции в които не ми се налага да му срещам спекулантските магарии за подлъгване на камилчета
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X