IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Печалбата за последното тримисичие е 189 хил., ако се запази дружеството е всичко друго, но не и подценено. Възможно е след време да се подобрят, но текущата тенденция е обратната, още повече че спадовете тук съвпадат с ръстовете в "Гагарин".
    По принцип всички шести и девети тримесечия за годините назад са с по-малка печалба. Нищо ново не е това и аз съм готов да се обзаложа, че за 2014 печалбата ще е по-голяма от 2013.
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Печалбата за последното тримисичие е 189 хил., ако се запази дружеството е всичко друго, но не и подценено. Възможно е след време да се подобрят, но текущата тенденция е обратната, още повече че спадовете тук съвпадат с ръстовете в "Гагарин".
      за да има тенденция трябва няколко поредни отчета да са надолу...?!

Коментар

• Печалбата за последното тримисичие е 189 хил., ако се запази дружеството е всичко друго, но не и подценено. Възможно е след време да се подобрят, но текущата тенденция е обратната, още повече че спадовете тук съвпадат с ръстовете в "Гагарин".

Коментар

И защо е това нетърпение като тук цикъла на свръхпечалби приключи?
          Според мен печалбите поне ще се запазят добри, ако не станат и по-добри. Дори и при текущите нива е достатъчно подценено дружеството.
          Last edited by XY; 07.01.2014, 12:07.

Коментар

• И защо е това нетърпение като тук цикъла на свръхпечалби приключи?

Коментар

• Не е истина колко акции събрах тука . Чакам идващото отчетче с нетърпение.

Коментар

• Оп, днес още малко успях да взема

Това дружество генерира над 3 милиона печалба и струва цялото 16,913 млн. лв по текущи цени. Трябва да си идиот, за да не разбереш, че текущата цена всъщност е много добра. Особено ако се вземе и факта, че компанията не е спирала да расте по време на кризата.

Имам много акции и даже им се радвам.
                Last edited by XY; 17.12.2013, 17:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Човека търси балами...
                  естествено, какво да търси на борсата (лаф да става)
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Е какво допълваш бре, колелото на геврека!?, тука ликвидност=0
                    Държи ли ти мокро още от петрола, я си признай - щом си тръгнал да ни пробутваш пак някакви изпаднали темици ...
                    Освен това, много е дърта тази новина, чели сме я 5 пъти...
                    (имам артии, не е препоръка)
                    Човека търси балами...

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                      Ето една интересна статийка за компанията: http://www.unipackbg.com/files/uploa...66c6277f0b.pdf

Аз лично си допълвам по малко постоянно. Лошото е, че и продавачите не са много
                      Е какво допълваш бре, колелото на геврека!?, тука ликвидност=0
                      Държи ли ти мокро още от петрола, я си признай - щом си тръгнал да ни пробутваш пак някакви изпаднали темици ...
                      Освен това, много е дърта тази новина, чели сме я 5 пъти... (Даже и хората от снимката остаряха...)
                      (имам артии, не е препоръка)
                      Last edited by precakanoto; 17.12.2013, 12:23.
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Ето една интересна статийка за компанията: http://www.unipackbg.com/files/uploa...66c6277f0b.pdf

Аз лично си допълвам по малко постоянно. Лошото е, че и продавачите не са много

Коментар

• Унипак

Какво става тук???
                          Поради ниската ликвидност ли пада цената на акцията???

Коментар

• След отпускарския сезон отново ще има полети. Сега всичко е замряло...

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                              Издухаха кеша.Горивото на ракетата попривърши. Сега се носи из космоса по инерция и без шанс за маневри
                              Пикира в небето, като дирижабъла на Пепи

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Туканка поне имаше баш гориво, въпрос на количество...изпуснах тук, главно щото избягвам слабо ликвидните.
                                Ти глей само ко ша да се случи кат му дойде времето с другите де са набедени за ракети, ма са с хелиеви "двигатели"
                                бедовите недоразумения ли имаш предвид

Коментар

Working...
                                X