Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПечалбата за последното тримисичие е 189 хил., ако се запази дружеството е всичко друго, но не и подценено. Възможно е след време да се подобрят, но текущата тенденция е обратната, още повече че спадовете тук съвпадат с ръстовете в "Гагарин".
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИ защо е това нетърпение като тук цикъла на свръхпечалби приключи?Last edited by XY; 07.01.2014, 12:07.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Оп, днес още малко успях да взема
Това дружество генерира над 3 милиона печалба и струва цялото 16,913 млн. лв по текущи цени. Трябва да си идиот, за да не разбереш, че текущата цена всъщност е много добра. Особено ако се вземе и факта, че компанията не е спирала да расте по време на кризата.
Имам много акции и даже им се радвам.Last edited by XY; 17.12.2013, 17:05.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЧовека търси балами...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ какво допълваш бре, колелото на геврека!?, тука ликвидност=0
Държи ли ти мокро още от петрола, я си признай - щом си тръгнал да ни пробутваш пак някакви изпаднали темици ...
Освен това, много е дърта тази новина, чели сме я 5 пъти...
(имам артии, не е препоръка)
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЕто една интересна статийка за компанията: http://www.unipackbg.com/files/uploa...66c6277f0b.pdf
Аз лично си допълвам по малко постоянно. Лошото е, че и продавачите не са много
Държи ли ти мокро още от петрола, я си признай - щом си тръгнал да ни пробутваш пак някакви изпаднали темици ...
Освен това, много е дърта тази новина, чели сме я 5 пъти... (Даже и хората от снимката остаряха...)
(имам артии, не е препоръка)Last edited by precakanoto; 17.12.2013, 12:23.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Ето една интересна статийка за компанията: http://www.unipackbg.com/files/uploa...66c6277f0b.pdf
Аз лично си допълвам по малко постоянно. Лошото е, че и продавачите не са многоМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеИздухаха кеша.Горивото на ракетата попривърши. Сега се носи из космоса по инерция и без шанс за маневри
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТуканка поне имаше баш гориво, въпрос на количество...изпуснах тук, главно щото избягвам слабо ликвидните.
Ти глей само ко ша да се случи кат му дойде времето с другите де са набедени за ракети, ма са с хелиеви "двигатели"
Коментар
Коментар