IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Унипак АД (3U9 / UPAC)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вече 8 300 броя минаха на +20%, яхууу.... Имам от 1.50 лв. акции...
    Last edited by XY; 20.05.2013, 15:17.
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Мам*ка му, защо не можах аз да си ги купя тези 7 000 броя . Въпреки, че цената скочи с над 22% при тази сделка пак си е супер изгодно...

Коментар

• Тук филиоята става все по дебела, а едни тролове на времето лаеха и храчеха по тази акция.Сега да се пукат от завист

Коментар

• 2 милиона печалба само за първото тримесечие

Ето отчетчето: http://www.unipackbg.com/?page_id=88

Коментар

• Лелииии..... тук 10 кинта за акция просто не ни мърдат скоро - КРЗ Одесос и Унипак с по 70% ръст на продажбите

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
              Грешите и двамата с БСЕтрейдър. Разликата в числата на гага беше от цигарките. В Печатната продукция унипак ги изгълта още преди време. Просто гага се хвърлиха в бизнеса с цигарките, който всички знаете как завърши
              Унипак и Форт се движат здраво напред, а форт дори ще правят нов цех с около 30 нови работника... така че ще се убедите в следващите отчети, щом толкова държите да го видите
              Има голям спад в продажбите на опаковки.

Все пак надявам се да сте прави. Хубаво е да има повече работещо компании в БГ
              Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                Мнението ти е логично. Мисля че си прав. Времето ще покаже.

В обяснителните бележки на Гагарин мисля, че в Q4 имаше инфо, че клиент с над 10% от продажбите на Гагарин значително е намалил поръчките.

Много е вероятно това намаление в продажбите на Гагарин да е увеличението в продажбите на Унипак.

Не е препоръка. Всеки си има глава на раменете, за да взима инвестиционни решения.
                Грешите и двамата с БСЕтрейдър. Разликата в числата на гага беше от цигарките. В Печатната продукция унипак ги изгълта още преди време. Просто гага се хвърлиха в бизнеса с цигарките, който всички знаете как завърши
                Унипак и Форт се движат здраво напред, а форт дори ще правят нов цех с около 30 нови работника... така че ще се убедите в следващите отчети, щом толкова държите да го видите
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Това ми изглежда като да е сериозен ръст в следствие на прехвърляне на поръчки от Гагарин по време на преговорите като лост за сваляне на цена. Ако съм прав следващото тримесечеие трябва да видим скок в дейността на Гагарин и обртано по тази позиция.
                  Не е препоръка и хич не знам дали съм прав. След 3 месеца ще видим.
                  Мисля, че не си прав, но така или иначе цена от 20 лева на акция ще приляга много по-добре на Унипак от сегашните смехотворни 5 лева. Не е препоръка, имам малко и не мисля да се разделям скоро с тях. Надявам се в близките години да спрат да се излагат с тези стотинки дивидент и да преминат към левче, както е било едно време

Междудругото ДВИ ако следи форума може да ни осветли за ръста на приходите, защото мен това продукти от картон не ми говори много, а това е основата на ръста.
                  Last edited by znae6t; 30.04.2013, 17:57.

Коментар

Това ми изглежда като да е сериозен ръст в следствие на прехвърляне на поръчки от Гагарин по време на преговорите като лост за сваляне на цена. Ако съм прав следващото тримесечеие трябва да видим скок в дейността на Гагарин и обртано по тази позиция.
                    Мнението ти е логично. Мисля че си прав. Времето ще покаже.

В обяснителните бележки на Гагарин мисля, че в Q4 имаше инфо, че клиент с над 10% от продажбите на Гагарин значително е намалил поръчките.

Много е вероятно това намаление в продажбите на Гагарин да е увеличението в продажбите на Унипак.

Не е препоръка. Всеки си има глава на раменете, за да взима инвестиционни решения.
                    Veni, Vidi, Vici

Коментар

A не. Грешиш ако се осланяш на тази линия. Пазарите са разпределени. Унипак има вече какво да прави, не го касае гага. Дори прави неща, които гага не може

Коментар

• Това ми изглежда като да е сериозен ръст в следствие на прехвърляне на поръчки от Гагарин по време на преговорите като лост за сваляне на цена. Ако съм прав следващото тримесечеие трябва да видим скок в дейността на Гагарин и обртано по тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                          Какво става днес? НЯкой да не е разбрал някоя добра новина или просто дружеството поскъпва здраво към нормалната си цена?
                          Най-вероятно има причина. Това дори е повече от Гагарин като печатница, а капитализация от под 20-30 млн просто не му пасва никак, имайки предвид, че гага е към 40 ... Умните пари още умуват, така си го обяснявам

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            БРАВО НА УНИПАК, А КОГАТО КУПУВАХМЕ ЕВТИНО ДУХЛИВИТЕ ТРОЛОВЕ МНОГО ЗЛОБЕЕХА
                            Аз поразтоварих

Коментар

• БРАВО НА УНИПАК, А КОГАТО КУПУВАХМЕ ЕВТИНО ДУХЛИВИТЕ ТРОЛОВЕ МНОГО ЗЛОБЕЕХА

Коментар

• Какво става днес? НЯкой да не е разбрал някоя добра новина или просто дружеството поскъпва здраво към нормалната си цена?

Коментар

Working...
                                X