Вече 8 300 броя минаха на +20%, яхууу.... Имам от 1.50 лв. акции...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Унипак АД (3U9 / UPAC)
Collapse
X
-
Лелииии..... тук 10 кинта за акция просто не ни мърдат скоро - КРЗ Одесос и Унипак с по 70% ръст на продажбитеМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеГрешите и двамата с БСЕтрейдър. Разликата в числата на гага беше от цигарките. В Печатната продукция унипак ги изгълта още преди време. Просто гага се хвърлиха в бизнеса с цигарките, който всички знаете как завърши
Унипак и Форт се движат здраво напред, а форт дори ще правят нов цех с около 30 нови работника... така че ще се убедите в следващите отчети, щом толкова държите да го видите
Все пак надявам се да сте прави. Хубаво е да има повече работещо компании в БГVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеМнението ти е логично. Мисля че си прав. Времето ще покаже.
В обяснителните бележки на Гагарин мисля, че в Q4 имаше инфо, че клиент с над 10% от продажбите на Гагарин значително е намалил поръчките.
Много е вероятно това намаление в продажбите на Гагарин да е увеличението в продажбите на Унипак.
Не е препоръка. Всеки си има глава на раменете, за да взима инвестиционни решения.
Унипак и Форт се движат здраво напред, а форт дори ще правят нов цех с около 30 нови работника... така че ще се убедите в следващите отчети, щом толкова държите да го видитеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТова ми изглежда като да е сериозен ръст в следствие на прехвърляне на поръчки от Гагарин по време на преговорите като лост за сваляне на цена. Ако съм прав следващото тримесечеие трябва да видим скок в дейността на Гагарин и обртано по тази позиция.
Не е препоръка и хич не знам дали съм прав. След 3 месеца ще видим.
Междудругото ДВИ ако следи форума може да ни осветли за ръста на приходите, защото мен това продукти от картон не ми говори много, а това е основата на ръста.Last edited by znae6t; 30.04.2013, 17:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТова ми изглежда като да е сериозен ръст в следствие на прехвърляне на поръчки от Гагарин по време на преговорите като лост за сваляне на цена. Ако съм прав следващото тримесечеие трябва да видим скок в дейността на Гагарин и обртано по тази позиция.
В обяснителните бележки на Гагарин мисля, че в Q4 имаше инфо, че клиент с над 10% от продажбите на Гагарин значително е намалил поръчките.
Много е вероятно това намаление в продажбите на Гагарин да е увеличението в продажбите на Унипак.
Не е препоръка. Всеки си има глава на раменете, за да взима инвестиционни решения.Veni, Vidi, Vici
Коментар
-
Не е препоръка и хич не знам дали съм прав. След 3 месеца ще видим.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Това ми изглежда като да е сериозен ръст в следствие на прехвърляне на поръчки от Гагарин по време на преговорите като лост за сваляне на цена. Ако съм прав следващото тримесечеие трябва да видим скок в дейността на Гагарин и обртано по тази позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКакво става днес? НЯкой да не е разбрал някоя добра новина или просто дружеството поскъпва здраво към нормалната си цена?http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБРАВО НА УНИПАК, А КОГАТО КУПУВАХМЕ ЕВТИНО ДУХЛИВИТЕ ТРОЛОВЕ МНОГО ЗЛОБЕЕХА
Коментар
Коментар