IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не се окажат посрещачи на предходните "видни" ... пакети !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      Не само е възможно, ами си е баш техният пакет, до последната бройка съвпада с тяхното участие изтъргуваното днес количество.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Не само е възможно, ами си е баш техният пакет, до последната бройка съвпада с тяхното участие изтъргуваното днес количество.
        честито тогава на акционерите

нямам акции, малко съжалявам за което
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          голямо кюфте мина при неохим, възможно ли е да е пакета на златен лев?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
            голямо кюфте мина при неохим, възможно ли е да е пакета на златен лев?

И аз това си помислих - изпреварил си ме.

Коментар

• голямо кюфте мина при неохим, възможно ли е да е пакета на златен лев?
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                То къде ли не, ама като си повярваме и току ни потопят главите у батака!
                Все още съм на линия , но не препоръчвам да се редите !!!
                Koга най-убаво ти потопят главата у батака, тогава да знаеш, че идва най-якото, а за власите - знаеш!
                Успех!
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Интересни новини, но аз съм твърдо против, след като се случва в БГ: Централен депозитар предлага мегафонд с акции

- Така е , а и "Преци" излезе право с наклона по "ликвидацията", но има още за ликвидиране - премерено през средната ми цена!
                  Но с това размътване на правилатаааа, - ще се возим по течението дор де има провизии ! разбутаха ми сянката
                  То къде ли не, ама като си повярваме и току ни потопят главите у батака!
                  Все още съм на линия , но не препоръчвам да се редите !!!

Коментар

• Интересни новини, но аз съм твърдо против, след като се случва в БГ: Централен депозитар предлага мегафонд с акции
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• А това как ли ще бъде прочетено от Цар пазар !

-"На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 07.04.2016г., СД взе решение да се намали капитала на дъщерното дружество “Златен лев трейдинг” ЕООД ЕИК/ПИК 130333271 от 2 060 400 (два милиона и шестдесет хиляди и четиристотин) лв., разпределен на 20 604 (двадесет хиляди шестстотин и четири) дяла от по 100 (сто) лв. всеки един на 460 400 (четиристотин и шестдесет хиляди и четиристотин) лв., разпределен на 4 604 (четири хиляди и шестстотин и четири) дяла от по 100 (сто) лв. всеки един, чрез намаляване стойността на общия дял в капитала на “Златен лев трейдинг” ЕООД на едноличния собственик на капитала “Златен лев холдинг” АД общо с 1 600 000 (един милион и шестстотин хиляди) лв. Целта на намаляването на капитала е покриване на натрупана загуба от предходни години в размер общо на 1 197 245.68 (един милион сто деветдесет и седем двеста и четирдесет и пет и 0.68) лв. и освобождаване на свободни парични средства, от които дружеството няма нужда в размер на 402 754. 32 . "

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                        Намаза ли филията днес? Похвали се де...

Е то кой да подпира тук, ако не аз!
                        То бидове не Останаха, крепя се още без системи.

пп. Вземете се сберете , че ме турете един директор и мене, комай я докарах и аз с броеве как тях -- Ииии какви заплати имаааа , но ще Ви обещая барЕм и трохи да падат къде Вас !
                        Last edited by inta53; 29.03.2016, 23:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          ва търпението - пара си чине !!!

И да не вземе някой да се подведе !
                          Намаза ли филията днес? Похвали се де...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                            Баце влизам ол-ин на 7ст.

ва търпението - пара си чине !!!

И да не вземе някой да се подведе !

Коментар

• Баце влизам ол-ин на 7ст.
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• А тук работата отиде на 9 месечно дъно. От тук на къде?

Коментар

Working...
                                X