Да не се окажат посрещачи на предходните "видни" ... пакети !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНе само е възможно, ами си е баш техният пакет, до последната бройка съвпада с тяхното участие изтъргуваното днес количество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНе само е възможно, ами си е баш техният пакет, до последната бройка съвпада с тяхното участие изтъргуваното днес количество.
нямам акции, малко съжалявам за коетоdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеголямо кюфте мина при неохим, възможно ли е да е пакета на златен лев?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеголямо кюфте мина при неохим, възможно ли е да е пакета на златен лев?
И аз това си помислих - изпреварил си ме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТо къде ли не, ама като си повярваме и току ни потопят главите у батака!
Все още съм на линия , но не препоръчвам да се редите !!!
Успех!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеИнтересни новини, но аз съм твърдо против, след като се случва в БГ: Централен депозитар предлага мегафонд с акции
- Така е , а и "Преци" излезе право с наклона по "ликвидацията", но има още за ликвидиране - премерено през средната ми цена!
Но с това размътване на правилатаааа, - ще се возим по течението дор де има провизии ! разбутаха ми сянката
То къде ли не, ама като си повярваме и току ни потопят главите у батака!
Все още съм на линия , но не препоръчвам да се редите !!!
Коментар
-
Интересни новини, но аз съм твърдо против, след като се случва в БГ: Централен депозитар предлага мегафонд с акцииMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
А това как ли ще бъде прочетено от Цар пазар !
-"На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 07.04.2016г., СД взе решение да се намали капитала на дъщерното дружество “Златен лев трейдинг” ЕООД ЕИК/ПИК 130333271 от 2 060 400 (два милиона и шестдесет хиляди и четиристотин) лв., разпределен на 20 604 (двадесет хиляди шестстотин и четири) дяла от по 100 (сто) лв. всеки един на 460 400 (четиристотин и шестдесет хиляди и четиристотин) лв., разпределен на 4 604 (четири хиляди и шестстотин и четири) дяла от по 100 (сто) лв. всеки един, чрез намаляване стойността на общия дял в капитала на “Златен лев трейдинг” ЕООД на едноличния собственик на капитала “Златен лев холдинг” АД общо с 1 600 000 (един милион и шестстотин хиляди) лв. Целта на намаляването на капитала е покриване на натрупана загуба от предходни години в размер общо на 1 197 245.68 (един милион сто деветдесет и седем двеста и четирдесет и пет и 0.68) лв. и освобождаване на свободни парични средства, от които дружеството няма нужда в размер на 402 754. 32 . "
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеНамаза ли филията днес? Похвали се де...
Е то кой да подпира тук, ако не аз!
То бидове не Останаха, крепя се още без системи.
пп. Вземете се сберете , че ме турете един директор и мене, комай я докарах и аз с броеве как тях -- Ииии какви заплати имаааа , но ще Ви обещая барЕм и трохи да падат къде Вас !Last edited by inta53; 29.03.2016, 23:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение-Тва търпението - пара си чине !!!
И да не вземе някой да се подведе !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеБаце влизам ол-ин на 7ст.
-Тва търпението - пара си чине !!!
И да не вземе някой да се подведе !
Коментар
Коментар