If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- Така е , а и "Преци" излезе право с наклона по "ликвидацията", но има още за ликвидиране - премерено през средната ми цена!
Но с това размътване на правилатаааа, - ще се возим по течението дор де има провизии ! разбутаха ми сянката
То къде ли не, ама като си повярваме и току ни потопят главите у батака!
Все още съм на линия , но не препоръчвам да се редите !!!
-"На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 07.04.2016г., СД взе решение да се намали капитала на дъщерното дружество “Златен лев трейдинг” ЕООД ЕИК/ПИК 130333271 от 2 060 400 (два милиона и шестдесет хиляди и четиристотин) лв., разпределен на 20 604 (двадесет хиляди шестстотин и четири) дяла от по 100 (сто) лв. всеки един на 460 400 (четиристотин и шестдесет хиляди и четиристотин) лв., разпределен на 4 604 (четири хиляди и шестстотин и четири) дяла от по 100 (сто) лв. всеки един, чрез намаляване стойността на общия дял в капитала на “Златен лев трейдинг” ЕООД на едноличния собственик на капитала “Златен лев холдинг” АД общо с 1 600 000 (един милион и шестстотин хиляди) лв. Целта на намаляването на капитала е покриване на натрупана загуба от предходни години в размер общо на 1 197 245.68 (един милион сто деветдесет и седем двеста и четирдесет и пет и 0.68) лв. и освобождаване на свободни парични средства, от които дружеството няма нужда в размер на 402 754. 32 . "
Е то кой да подпира тук, ако не аз!
То бидове не Останаха, крепя се още без системи.
пп. Вземете се сберете , че ме турете един директор и мене, комай я докарах и аз с броеве как тях -- Ииии какви заплати имаааа , но ще Ви обещая барЕм и трохи да падат къде Вас !
Коментар