If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И какво ще ги правим сега тези 2 млн.? Покриват загубите и раздават дивидент или ...? BTW с този темп на "очистване", колко години му давате на холдинга да издържи?
За протокола имам акции тук.
Извинявай ,ако съм те засегнал !!!
Имах впредвид обявата от дружеството в сайта ЕКСТРИ.
Те не знаят коя година е и кое дружество са продали вчера?
А инфото е за книжата на НЕОХИМ продадени вчера.
Не съм се засегнал - никой не се е съмнявал че става въпрос за Неохима,- копи пейста е най лесен и за ДВИта, но виж и че след поправките ценатааа е ... 20милиона !!!
Грешката е в обявата в "екстри", а мен това не ме оправдава , но в случея съм обладан от други мисли и не я отразих, а направо я .... сори, - но всички разбраха де е вратата ...
Извинявай ,ако съм те засегнал !!!
Имах впредвид обявата от дружеството в сайта ЕКСТРИ.
Те не знаят коя година е и кое дружество са продали вчера?
А инфото е за книжата на НЕОХИМ продадени вчера.
Грешката е в обявата в "екстри", а мен това не ме оправдава , но в случея съм обладан от други мисли и не я отразих, а направо я .... сори, - но всички разбраха де е вратата ...
Какво точно казваш?
Че точно преди 1 г. е продаден Биовет?!
Вчера мина пакет на Неохим!
На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 14.04.2015 г., на регулиран пазар на Българската Фондова Борса е продал притежаваните от него 45 739 (четиридесет и пет хиляди седемстотин тридесет и девет) бр. безналични, поименни акции, представляващи 1,95% от капитала на „Биовет” АД при цена от 45.50 лв. на акция. Стойността на сделката е 2 081 1245.04 лв..
На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 14.04.2015 г., на регулиран пазар на Българската Фондова Борса е продал притежаваните от него 45 739 (четиридесет и пет хиляди седемстотин тридесет и девет) бр. безналични, поименни акции, представляващи 1,95% от капитала на „Биовет” АД при цена от 45.50 лв. на акция. Стойността на сделката е 2 081 1245.04 лв..
Все си мисля , че ще са или ще купят нещо !!!
Какво точно казваш?
Че точно преди 1 г. е продаден Биовет?!
Вчера мина пакет на Неохим!
Все си мисля , че ще са или ще купят нещо !!!
Мислиш, че ще купуват нещо, тепърва???
PS: Явно са купили от "Биовет", щото аз мислех, че нямат
Коментар