IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъй като няма ЗенитАгрХолд тема , да освежим в комшийската! ...комай утре 20,06, е !!!

-"На редовно Общо събрание на акционерите на „Зенит Агрохолдинг” АД, проведено на 09.05.2016г.г. бе взето решение за изплащане на дивидент от текущата печалба за 2015г.
    Брутният дивидент е 0.5002105 лв. BG лева за една акция. Право на дивидент имат всички акционери, притежаващи акции към 23.05.2016г.

• Изплащането на дивидента на акционерите ще започне на 20 юни 2016г., като за акционери, чиито акции са на подсметка при инвестиционен посредник – Изплащането на дивидента ще се извърши чрез Централен депозитар АД. "

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizer Разгледай мнение
      Здравейте,разбрах ,че е минало събранието. Някой знае ли какво са гласували като дивидент?
      Mного взеха да питат за дивидент и може би заради това са решили да не дават, а може да е и заради загубата...
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Здравейте,разбрах ,че е минало събранието. Някой знае ли какво са гласували като дивидент?

Коментар

• Първоначално изпратено от kc_3011 Разгледай мнение
          Извини моето незнание, но къде е драмата? Зенит имат акции на Златен лев на стойност 290 000 лв. (съгласно отчета) и си гласуват дивидент и какво от това?

- НЯМА ДРАМА ! - има само ФАКТИ -прегледай списъка -ДИРЕКТОРИ" и как добре познавали дейноста и как се преназначават .

- Зенит Агрохолдинг АД-София
          Протокол от Общо събрание на акционерите 10:38

Зенит Агрохолдинг АД-София представи протокол от общо събрание на акционерите проведено на 09-05-2016 г.10:30 часа

Прикачени файлове:
          Упражнени гласове чрез представители *
          Протокол от Общото събрание на акционерите *

пп. ВЪРПОСЪТ е , НЕ СЕ ЛИ ПРЕУМОРЯВЯТ ??? . от толкова работа !
          Last edited by inta53; 16.05.2016, 12:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            Тук се уредиха през Зенита ,-
            Извини моето незнание, но къде е драмата? Зенит имат акции на Златен лев на стойност 290 000 лв. (съгласно отчета) и си гласуват дивидент и какво от това?

Коментар

• Тук се уредиха през Зенита ,- за моята филия само 5стотака .... кой жив - кой здрав до догодина ...- може и да има след заплати и каквото се полага !!!

"На редовно Общо събрание на акционерите на „Зенит Агрохолдинг” АД, проведено на 09.05.2016г.г. бе взето решение за изплащане на дивидент от текущата печалба за 2015г.
              Брутният дивидент е 0.5002105 лв. BG лева за една акция.
              • Право на дивидент имат всички акционери, притежаващи акции към 23.05.2016г.
              След проведено заседание на СД на 09.05.2016г. бе прието решение за изплащане на гласувания от общото събрание дивидент при следните условия:
              • Изплащането на дивидента на акционерите ще започне на 20 юни 2016г.,

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
                От четвърта аз директно ги питах какво ще правят с тези пари
                Не е лошо, че нямат планове за инвестиции, лошо ще е ако се окаже, че имат за шменти-капели..
                А, за парите - ние акционерите знаем какво да си ги правим - да ги дават и да не шикалкавят

Коментар

Здравейте,прочетох всички коментари и не разбрах ще има ли дивидент или не. Не разбирам от акций просто миналата година видях дивидента и реших да взема. Извинявам се ако ми е неуместен въпроса,но наистина не разбирам коментарите.
                  Кой да ти каже ? От една страна 2015 г. са на загуба, от друга /както колегата е писал/ имаше статия от Инвестора, че около 25 % от дивидента за минали години е непотърсен, от трета - продадоха м.април 2016 г. Неохим. От четвърта аз директно ги питах какво ще правят с тези пари / от Неохим/, а част от отговора беше : Дружеството своевременно и точно разкрива информация по всички въпроси, свързани с неговата дейност, включително финансовото положение, собствеността и управлението на дружеството.
                  Така че преценявай сам

Коментар

Здравейте,прочетох всички коментари и не разбрах ще има ли дивидент или не. Не разбирам от акций просто миналата година видях дивидента и реших да взема. Извинявам се ако ми е неуместен въпроса,но наистина не разбирам коментарите.
                    Само ако ми кажеш дали Тотнъм ще бият. Не му разбирам, Инвестор статии по темата, мисля, че бяха писали скоро
                    Не ти препоръчвам нищо!

Коментар

• Здравейте,прочетох всички коментари и не разбрах ще има ли дивидент или не. Не разбирам от акций просто миналата година видях дивидента и реших да взема. Извинявам се ако ми е неуместен въпроса,но наистина не разбирам коментарите.

Коментар

• Има отчет 1 трим.2016 .

Коментар

• Първоначално изпратено от nikon Разгледай мнение
                          Тия хора гледат ли изобщо какво пишат.
                          Не ми дреме. Повече ме дразнят провокациите по темата и не зная къде дреме КФН?

Коментар

• На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 14.04.2016 г., на регулиран пазар на Българската Фондова Борса е продал притежаваните от него 45 739 (четиридесет и пет хиляди седемстотин тридесет и девет) бр. безналични, поименни акции, представляващи 1,95% от капитала на „Неохим” АД при цена от 45.50 лв. на акция. Стойността на сделката е 2 081 124.50 лв
                            45 739 (четиридесет и пет хиляди седемстотин тридесет и девет) бр. безналични, поименни акции, представляват 1.723% от капитала(2 654х) на „Неохим” АД. 1.95% са 51 753 акции.Дори да се извадят изкупените собствени акции,което е некоректно,то се получава 1.769%.Тия хора гледат ли изобщо какво пишат.

Коментар

BTW с този темп на "очистване", колко години му давате на холдинга да издържи?
                              За протокола имам акции тук.
                              Издръжливите холдинги са другаде: Пробвай БТХ, КИМ, ИХЛ.
                              Тук повече ми бие на ЕЛ ана Да се свети името ѝ и да бъдат времената ѝ отново на БФБ-то

Коментар

BTW с този темп на "очистване", колко години му давате на холдинга да издържи?
                                няма значение, основната цел е да прави пари за акционерите, с което се справя много добре
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X