IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Ами да заложи , а не да се крие мераците зад айсберги

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      Някой се опитва да ми качи портфейла с 5бр. + 10%
      По-скоро някой се опитва да вдигне цената за да продаде по-скъпо. Така поне си мисля де...

Коментар

• Някой се опитва да ми качи портфейла с 5бр. + 10%

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
          Явно е купил, според изказа.

- Ооо, да и чакам за ОЩЕ

Коментар

• Явно е купил, според изказа.

Коментар

- БЛАГОДАРЯ , на колегата задоволил поръчките ми !
              купуваш или продаваш?
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• - БЛАГОДАРЯ , на колегата задоволил поръчките ми !

Коментар

- Да Ви светнем !
                  ОТЧЕТА ВИ СЕ НЕ ОТВАРЯ !!! -макар и да си го знаем , добре е и да го видим !
                  Минусът !
                  http://www.zlatenlev.com/docs/HLEV/H...S_30092015.doc

Коментар

- Да Ви светнем !
                    Минусът !
                    Хахаха, да ! И аз го мъча от вчера да го отворя, но явно не искат да го прочетем

Коментар

• - Да Ви светнем !
                      Минусът !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
                        Да видим дали ще има сега цени от 20ст...

-ИВКОООО,
                        Къде си бре , на бръснар да не си седнал ?
                        https://www.youtube.com/watch?v=Ryzx...Bhsdouzimh4kDg

Коментар

• Дам, получава се 248992.8 лева
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• -4На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 7.08.2015 г., e продал притежаваните от него 1 680 (хиляда шестотин и осемдесет) дяла, представляващи 60% от капитала на „Златен лев брокери” ООД , ЕИК 121065187, при цена 148,21 лв. за дял с номинална стойност 100 лв.

Сделката излиза на минус , но си е жив приход , НЯМА ЛОШО -ама що ми мяза ....... !!! - А кога ще обявят купувача ???-

из отчето 06,15г-

-"Участия в дъщерни предприятия
                            30.06.2015BGN’000 *****31.12.2014BGN’000
                            Златен лев Трейдинг ЕООД 2,060 2,060
                            Янтра Пропърти ЕООД 2,932 2,932
                            Елпром Елин АД 266 266
                            Новалис АД (Мебел лукс АД) 1,157 1,157
                            Златен Лев Брокери ООД 318 ****318
                            Last edited by inta53; 07.08.2015, 17:13.

Коментар

- ШИТ казваш , съхранил ми кеша -та взел та дал и 20% печалба , и годините напред в/у оскъдната остатъчна ще има и да дава по годишно повече от 25% приход в дивидент - ти си недостойно събеседниче - със съжаление го казвам ! ИЗВИНЯВАЙ - изплъзна ми се...
                              Казах каквото мисля, не е необходимо да приплакваш - не бих разчитало на този папир за стабилност или доходност на сумарните активи. Това тук за мен е спекула-мъка. Ще стане няма да стане - да подлъжим поредните рибки, да им напълним шортите с хартии и т.н. За мен е мизерно заниманието с агонизиращи хартии, живеещи от разпродажбите на каквото е останало от активите, при това активи незаработени а получени даром от подлъганите камилчета в масовата приватизация и т.н. това за мен нито е някакъв мениджмънт, нито е някаква перспектива - дошъл манго, отрязъл ръка със златен пръст на нея, изял го и изпил, а ръката загинала геройски, напълно паразитиращи в икономиката субекти рано или късно ще угаснат при пазар, в който не са способни да бъдат конкуренция, направих си малко труд да опиша бегла част от това, което е причина да гледам на папира като заминала вече реалност... нямам никакъв интерес, освен когато ме впечатлите със "зарибявките" )))
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Бегай с тоя шит бе човек то и на майтап не мяза
                                - ШИТ казваш , съхранил ми кеша -та взел та дал и 20% печалба , и годините напред в/у оскъдната остатъчна ще има и да дава по годишно повече от 25% приход в дивидент - ти си недостойно събеседниче - със съжаление го казвам ! ИЗВИНЯВАЙ - изплъзна ми се...

Коментар

Working...
                                X