If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-4На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 7.08.2015 г., e продал притежаваните от него 1 680 (хиляда шестотин и осемдесет) дяла, представляващи 60% от капитала на „Златен лев брокери” ООД , ЕИК 121065187, при цена 148,21 лв. за дял с номинална стойност 100 лв.
Сделката излиза на минус , но си е жив приход , НЯМА ЛОШО -ама що ми мяза ....... !!! - А кога ще обявят купувача ???-
из отчето 06,15г-
-"Участия в дъщерни предприятия
30.06.2015BGN’000 *****31.12.2014BGN’000
Златен лев Трейдинг ЕООД 2,060 2,060
Янтра Пропърти ЕООД 2,932 2,932
Елпром Елин АД 266 266
Новалис АД (Мебел лукс АД) 1,157 1,157 Златен Лев Брокери ООД 318 ****318
- ШИТ казваш , съхранил ми кеша -та взел та дал и 20% печалба , и годините напред в/у оскъдната остатъчна ще има и да дава по годишно повече от 25% приход в дивидент - ти си недостойно събеседниче - със съжаление го казвам ! ИЗВИНЯВАЙ - изплъзна ми се...
Казах каквото мисля, не е необходимо да приплакваш - не бих разчитало на този папир за стабилност или доходност на сумарните активи. Това тук за мен е спекула-мъка. Ще стане няма да стане - да подлъжим поредните рибки, да им напълним шортите с хартии и т.н. За мен е мизерно заниманието с агонизиращи хартии, живеещи от разпродажбите на каквото е останало от активите, при това активи незаработени а получени даром от подлъганите камилчета в масовата приватизация и т.н. това за мен нито е някакъв мениджмънт, нито е някаква перспектива - дошъл манго, отрязъл ръка със златен пръст на нея, изял го и изпил, а ръката загинала геройски, напълно паразитиращи в икономиката субекти рано или късно ще угаснат при пазар, в който не са способни да бъдат конкуренция, направих си малко труд да опиша бегла част от това, което е причина да гледам на папира като заминала вече реалност... нямам никакъв интерес, освен когато ме впечатлите със "зарибявките" )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- ШИТ казваш , съхранил ми кеша -та взел та дал и 20% печалба , и годините напред в/у оскъдната остатъчна ще има и да дава по годишно повече от 25% приход в дивидент - ти си недостойно събеседниче - със съжаление го казвам ! ИЗВИНЯВАЙ - изплъзна ми се...
Коментар