- Ами да заложи , а не да се крие мераците зад айсберги
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНякой се опитва да ми качи портфейла с 5бр. + 10%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеЯвно е купил, според изказа.
- Ооо, да и чакам за ОЩЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- БЛАГОДАРЯ , на колегата задоволил поръчките ми !destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Да Ви светнем !
ОТЧЕТА ВИ СЕ НЕ ОТВАРЯ !!! -макар и да си го знаем , добре е и да го видим !
Минусът !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Да Ви светнем !
ОТЧЕТА ВИ СЕ НЕ ОТВАРЯ !!! -макар и да си го знаем , добре е и да го видим !
Минусът !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнениеДа видим дали ще има сега цени от 20ст...
-ИВКОООО,
Къде си бре , на бръснар да не си седнал ?
https://www.youtube.com/watch?v=Ryzx...Bhsdouzimh4kDg
Коментар
-
-4На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 7.08.2015 г., e продал притежаваните от него 1 680 (хиляда шестотин и осемдесет) дяла, представляващи 60% от капитала на „Златен лев брокери” ООД , ЕИК 121065187, при цена 148,21 лв. за дял с номинална стойност 100 лв.
Сделката излиза на минус , но си е жив приход , НЯМА ЛОШО -ама що ми мяза ....... !!! - А кога ще обявят купувача ???-
из отчето 06,15г-
-"Участия в дъщерни предприятия
30.06.2015BGN’000 *****31.12.2014BGN’000
Златен лев Трейдинг ЕООД 2,060 2,060
Янтра Пропърти ЕООД 2,932 2,932
Елпром Елин АД 266 266
Новалис АД (Мебел лукс АД) 1,157 1,157
Златен Лев Брокери ООД 318 ****318Last edited by inta53; 07.08.2015, 17:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- ШИТ казваш , съхранил ми кеша -та взел та дал и 20% печалба , и годините напред в/у оскъдната остатъчна ще има и да дава по годишно повече от 25% приход в дивидент - ти си недостойно събеседниче - със съжаление го казвам ! ИЗВИНЯВАЙ - изплъзна ми се...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБегай с тоя шит бе човек то и на майтап не мяза
Коментар
Коментар