Ми то за малко да дойде пак 9-ти септември
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениеако създадат Мегафонда и той си иска непотърсения до сега дивидент, ще стане много интересно тук!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениеако създадат Мегафонда и той си иска непотърсения до сега дивидент, ще стане много интересно тук!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениегорещо препоръчвам да надуете цената до 1,30 лева. Активите на дружеството отговарят на 1 лев цена на акцията, плюс 30 ст. дивидент , прави точно 1,30 лева. А пък след дивидента , ще видим кво ще става! Препоръка е за покупка!
Ха добря до....
https://www.youtube.com/watch?v=2TNCWPxNvME
среща за дил на моста!
-" 1 млн. в резерв и раздават 15 ст. дивидент. "- бе твое сказание нали!Last edited by inta53; 01.04.2017, 18:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Ако цената без дивидент е 60-70 ст, това означава, че купувайки над 1лв, дори и с дивидент, може да съм на загуба, ако цената върне отново. Но всеки си знае. За това казах, че е важно на каква цена си купил.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако миналата година си взел след изсипването на 60-70ст... в момента картофа ще ти е приятно топъл и вкусен
въпрос на хоризонт и цели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако миналата година си взел след изсипването на 60-70ст... в момента картофа ще ти е приятно топъл и вкусен
въпрос на хоризонт и цели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
уважавам те аз тебе - с тия 777 не можах да ти откажа! -позакъснал си ми се струва , но знам ли пазар е цар!!!
Не ти и не аз !
С по-малко влязох - тук идеята ми е да пазарувам по-дългосрочно, ако компанията ми хареса, че още не съм чел по-подробно за нея. Гледам - по позицията голямо воатилство - като се спихне след дивидентът, ще допълвам дългосрочно... е, може и преди сборището да си взема още едно пакетченце.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Да - понагувичих се малко: току-що.
Не ти и не аз !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Щом и ти я забеляза,- значи е време да я харизвам и тая !
п.п. - уважих те да не плачеш!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТуканка изглежда ного сладко: защо е толкова сладко? Дали си струва човек да се понагувичи?
п.п. - уважих те да не плачеш!Last edited by inta53; 31.03.2017, 15:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Така е. Важно е на каква цена си влязъл.
импе,
зимай 5К за спорта да има за море.
поздравиLast edited by bertram; 31.03.2017, 14:51.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар