IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ми то за малко да дойде пак 9-ти септември
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнение
      ако създадат Мегафонда и той си иска непотърсения до сега дивидент, ще стане много интересно тук!
      ако ревизират приватизациите от прехода и накарат всички да върнат всички дивиденти...
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

ако създадат Мегафонда и той си иска непотърсения до сега дивидент, ще стане много интересно тук!
        Ако... приберат на хората собственоста ... дали ще ... ? - А ? Кога ? - къде плуваш ти ?

Коментар

• ако създадат Мегафонда и той си иска непотърсения до сега дивидент, ще стане много интересно тук!

Коментар

горещо препоръчвам да надуете цената до 1,30 лева. Активите на дружеството отговарят на 1 лев цена на акцията, плюс 30 ст. дивидент , прави точно 1,30 лева. А пък след дивидента , ще видим кво ще става! Препоръка е за покупка!

Ха добря до....

https://www.youtube.com/watch?v=2TNCWPxNvME

среща за дил на моста!

-" 1 млн. в резерв и раздават 15 ст. дивидент. "- бе твое сказание нали!
            Last edited by inta53; 01.04.2017, 18:02.

Коментар

• горещо препоръчвам да надуете цената до 1,30 лева. Активите на дружеството отговарят на 1 лев цена на акцията, плюс 30 ст. дивидент , прави точно 1,30 лева. А пък след дивидента , ще видим кво ще става! Препоръка е за покупка!

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Ако цената без дивидент е 60-70 ст, това означава, че купувайки над 1лв, дори и с дивидент, може да съм на загуба, ако цената върне отново. Но всеки си знае. За това казах, че е важно на каква цена си купил.Не е препоръка.
                Има логика, но не е ясно. Сега сме в бичи пазар. Може пазарът да преоцени акцията и тя да отиде на по-високи нива от текущите+дивидента. Не препоръчвам акцията и от вчера съм акционер тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако миналата година си взел след изсипването на 60-70ст... в момента картофа ще ти е приятно топъл и вкусен
                  въпрос на хоризонт и цели.
                  Ако цената без дивидент е 60-70 ст, това означава, че купувайки над 1лв, дори и с дивидент, може да съм на загуба, ако цената върне отново. Но всеки си знае. За това казах, че е важно на каква цена си купил.Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако миналата година си взел след изсипването на 60-70ст... в момента картофа ще ти е приятно топъл и вкусен
                    въпрос на хоризонт и цели.
                    ОСА е на 10.05. има време зе картофа

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

уважавам те аз тебе - с тия 777 не можах да ти откажа! -позакъснал си ми се струва , но знам ли пазар е цар!!!
                      Не ти и не аз !
                      Ха-ха-ха - не аз това - някой ме пунтира

С по-малко влязох - тук идеята ми е да пазарувам по-дългосрочно, ако компанията ми хареса, че още не съм чел по-подробно за нея. Гледам - по позицията голямо воатилство - като се спихне след дивидентът, ще допълвам дългосрочно... е, може и преди сборището да си взема още едно пакетченце.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Да - понагувичих се малко: току-що.
                        уважавам те аз тебе - с тия 777 не можах да ти откажа! -позакъснал си ми се струва , но знам ли пазар е цар!!!
                        Не ти и не аз !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Щом и ти я забеляза,- значи е време да я харизвам и тая !

п.п. - уважих те да не плачеш!
                          Да - понагувичих се малко: току-що.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Туканка изглежда ного сладко: защо е толкова сладко? Дали си струва човек да се понагувичи?
                            Щом и ти я забеляза,- значи е време да я харизвам и тая !

п.п. - уважих те да не плачеш!
                            Last edited by inta53; 31.03.2017, 15:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Така е. Важно е на каква цена си влязъл.
                              това не е акция за 1 сезон...като гледам как вървят в годините макар и хаотично дългосрочно си е О.К.

импе,

зимай 5К за спорта да има за море.

поздрави
                              Last edited by bertram; 31.03.2017, 14:51.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Туканка изглежда ного сладко: защо е толкова сладко? Дали си струва човек да се понагувичи?

Коментар

Working...
                                X