IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodimit Разгледай мнение
    Бъди внимателен,тази акция е горещ картоф,особенно за новичките като теб.Ако се срине с 30-40% трябва да знаеш какво да правиш.Иначе успех на държащите.Аз нямам,вече ми се струва скъпа.
    Бльъмчх.

И аз си мислех: дали не е скъпа, но си казах, че като взема сосният дивидент, технически погледнато ще ми поевтинее.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Значи около половин милион от евентуалния дивидент също няма да бъде разпределен и ще остане в компанията...Не е зле...
      Все пак съществува и теорията, че ако се създаде т.нар. мегафонд на пасивните инвеститори по румънски модел в рамките на 5 г., тези пари ще бъдат поискани.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение

около 24%
        Значи около половин милион от евентуалния дивидент също няма да бъде разпределен и ще остане в компанията...Не е зле...

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
          Колеги, някой следи ли колко процента от раздаваните дивиденти остават непотърсени?
          около 24%
          Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Колеги, някой следи ли колко процента от раздаваните дивиденти остават непотърсени?

Коментар

• За някои и на 0.60 беше скъпа.

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                точно 1 месец до ОСА

да видим как ще е играта тук..... аз понакупих и ще се радвам на 0.33, а бъдещето.... кой го знае, ще видим
                Бъди внимателен,тази акция е горещ картоф,особенно за новичките като теб.Ако се срине с 30-40% трябва да знаеш какво да правиш.Иначе успех на държащите.Аз нямам,вече ми се струва скъпа.
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• точно 1 месец до ОСА

да видим как ще е играта тук..... аз понакупих и ще се радвам на 0.33, а бъдещето.... кой го знае, ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Ауууу,не ми напомняй за тази акция.....Мразя те....

Винаги можеш да разчиташ на бирка от мен , щом ме срещнеш или потърсиш!
                    -Дано да не отлежава , че и аз си имам такава дето трето лято ще лежи от "уважение"!

Коментар

• Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнение
                      нещо , хубавата акция дава назад с 4 ст. за един ден. Няма ли ентусиасти да купуват при инфо за 33 ст. дивидент. много сте предпазливи! нали реално струва 1,30 лв.
                      направи си труда да сметнеш колко дивидент са раздели за периода 2007-2017 и кажи лоша ли е акцията.
                      огледай какви неща имат в портфейла.
                      дай си сметка , че дебел дивидент се раздава тука на 5 години веднъж (разпределяне на остатъците)

после ако искаш може да вземеш нещо, което да го играеш спекулант (дървени храни,пиб , цкб) или на депозит 0.5%, или да купиш нещо навън на абсолютен връх, или да купиш набалончен НИ, или да си купиш злато или да си на кеш....

хубавото на тази акция е че купуваш част от портфейл ...реално не купуваш конкретен бизнес а сбор..и да ти кажа доста от нещата им са читави.
                      +++ имат история на раздаването на дивиденти +++

аа забравих марешки с фармахолд...там ще ти е по-гот

не е препоръка
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• нещо , хубавата акция дава назад с 4 ст. за един ден. Няма ли ентусиасти да купуват при инфо за 33 ст. дивидент. много сте предпазливи! нали реално струва 1,30 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          Тъй кото няма тема за Зенит агрохолд , а са брачеди от първо коляно , ще го постна тук!

-"8. Приемане на решение за разпределение на финансовия резултат за 2016г.; предложение за решение – ОСА приема предложението на СД печалбата на Дружеството за финансовата 2016г. в размер на 87 728,39 лв и неразпределена печалба от 2014г в размер на 1682,65 лв. или общо сумата в размер на 89 411,04 да бъде за делена за разпределение на дивидент за акционерите. Акционерите следва да получат брутен дивидент в размер на 0,36 лв за една акция. "
                          Ауууу,не ми напомняй за тази акция.....Мразя те....

Коментар

ако създадат Мегафонда и той си иска непотърсения до сега дивидент, ще стане много интересно тук!
                            Седни си, двойка!

Коментар

• Тъй кото няма тема за Зенит агрохолд , а са брачеди от първо коляно , ще го постна тук!

-"8. Приемане на решение за разпределение на финансовия резултат за 2016г.; предложение за решение – ОСА приема предложението на СД печалбата на Дружеството за финансовата 2016г. в размер на 87 728,39 лв и неразпределена печалба от 2014г в размер на 1682,65 лв. или общо сумата в размер на 89 411,04 да бъде за делена за разпределение на дивидент за акционерите. Акционерите следва да получат брутен дивидент в размер на 0,36 лв за една акция. "

Коментар

ако създадат Мегафонда и той си иска непотърсения до сега дивидент, ще стане много интересно тук!
                                То е до 5 г. по закон

Коментар

Working...
                                X