Очаквано предложението за дивидент е прието....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениеПрез месец август дружеството отново ще придобие непотърсен дивидент от минали години в размер на около 500 хил лева. Да се надяваме, че поне те ще бъдат раздадени като дивидент догодина. И дано скоро да не се създаде Мегафонд, защото тази акция ще умре тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениемнооооо смешна акция. при инфо за дивидент 33 ст. , пада с 10 ст. за 15 дни. някакви коментари??? аз купувам тук на 33 ст. преди дивидент, и очаквам да не съм .на загуба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКакво остава в този холдинг след дивидента?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКакво остава в този холдинг след дивидента?
===......Е въпросът за 1,30/акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнениеДо дивидента ще стане ли цената 1,30?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Бльъмчх.
И аз си мислех: дали не е скъпа, но си казах, че като взема сосният дивидент, технически погледнато ще ми поевтинее.
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар