IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Очаквано предложението за дивидент е прието....
    Attached Files

Коментар

• Колеги днес ли беше последния ден, в който можеше да придобиеш акции, за да участващ на ОСА?

Коментар

• Първоначално изпратено от bignik Разгледай мнение
        През месец август дружеството отново ще придобие непотърсен дивидент от минали години в размер на около 500 хил лева. Да се надяваме, че поне те ще бъдат раздадени като дивидент догодина. И дано скоро да не се създаде Мегафонд, защото тази акция ще умре тогава.
        Силно се съмнявам да се създаде такъв фонд, поне не и в близките 5 години. В България обещанията и хубавите приказки ги слушаме всяка година, но действията липсват или са тотално закъснели, за съжаление...

Коментар

• През месец август дружеството отново ще придобие непотърсен дивидент от минали години в размер на около 500 хил лева. Да се надяваме, че поне те ще бъдат раздадени като дивидент догодина. И дано скоро да не се създаде Мегафонд, защото тази акция ще умре тогава.

Коментар

мнооооо смешна акция. при инфо за дивидент 33 ст. , пада с 10 ст. за 15 дни. някакви коментари??? аз купувам тук на 33 ст. преди дивидент, и очаквам да не съм .на загуба!!!
            А на каква база да расте? Всеки обича дивиденти, но преди всичко е важно перспективата и активите, а те при тази акция са много неясни. Единственото хубаво е че доста голям процент от дивидентите остават непотърсени, и това е положително за активните инвеститори. Негативизма и и несигурността надделяват засега, и това е причината акцията да не расте. Аз за момента не бих купил, но всеки сам си решава...

Коментар

• мнооооо смешна акция. при инфо за дивидент 33 ст. , пада с 10 ст. за 15 дни. някакви коментари??? аз купувам тук на 33 ст. преди дивидент, и очаквам да не съм .на загуба!!!

Коментар

• Някой да сподели кой е посредника, че да вляза и аз с малко? Опитвам се да се свържа с посочените имейли на сайта им, но никой не отговаря.

Коментар

• г/д колко време след ОСА пускат дивидента, някой койт е получавал вече тука дали може да сподели?

благодаря предварително

няма да могга да присъствам на ОСА-та за съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                    Какво остава в този холдинг след дивидента?
                    каквото и преди дивидента ... само без кеша..
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                      Какво остава в този холдинг след дивидента?

===......Е въпросът за 1,30/акция

Коментар

• Какво остава в този холдинг след дивидента?
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Какво остава в този холдинг след дивидента?
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

До дивидента ще стане ли цената 1,30?
                            по-скоро не
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• До дивидента ще стане ли цената 1,30?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Бльъмчх.

И аз си мислех: дали не е скъпа, но си казах, че като взема сосният дивидент, технически погледнато ще ми поевтинее.
                                Митко,тя че ще поевтинеено е сигурно , но може и да поевтинее повече от дивидента както миналата година.Въпроса е дали да влвзеш преди дивидента или след него?Знаеш добре че входа е важен ,изхода е лесен
                                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Working...
                                X