IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златен лев Холдинг (HLEV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако миналата година си взел след изсипването на 60-70ст... в момента картофа ще ти е приятно топъл и вкусен
    въпрос на хоризонт и цели.
    Така е. Важно е на каква цена си влязъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

То всичко хубаво, ама да не забравяме миналата година..в кого ще остане горещия картоф. За бърза спекулка става. Не е препоръка.
      ако миналата година си взел след изсипването на 60-70ст... в момента картофа ще ти е приятно топъл и вкусен
      въпрос на хоризонт и цели.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
        .... да не забравяме че има и доста набъбнал фонд неразпределена печалба от непотърсени дивиденти с изтичаща давност!
        От тук до края, по 24/5% от миналогодишните дивиденти се връщат към акционерите
        То всичко хубаво, ама да не забравяме миналата година..в кого ще остане горещия картоф. За бърза спекулка става. Не е препоръка.

Коментар

• .... да не забравяме че има и доста набъбнал фонд неразпределена печалба от непотърсени дивиденти с изтичаща давност!
          От тук до края, по 24/5% от миналогодишните дивиденти се връщат към акционерите
          Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Срещу левче да вземеш тридесет стотинки, не е зле май
            хич
            после да дават по 8-10 ст на година и на следващата петилетка едни 20-30 ... си идва 15% годишно .. дойна крава отвсякъде.
            закачих малко , но като блея е така сега иди ги гони по баира.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              който чете се класира, който лала по форумите (визирам себе си) закача края на баницата...

тези ги бях отписал, но сега ги поразгледах през други очи и не са толкова зле в сравнение с доста спекулантски позиции по които ядохме бой в последните години (холда,цкб,дървените и тн)

даже догодина да е 10ст дивидента... пак е повече от сносно в сравнение с депозит
              поздрави
              не е препоръка
              Срещу левче да вземеш тридесет стотинки, не е зле май

Коментар

• който чете се класира, който лала по форумите (визирам себе си) закача края на баницата...

тези ги бях отписал, но сега ги поразгледах през други очи и не са толкова зле в сравнение с доста спекулантски позиции по които ядохме бой в последните години (холда,цкб,дървените и тн)

даже догодина да е 10ст дивидента... пак е повече от сносно в сравнение с депозит
                поздрави
                не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение

Това потвърдено ли е
                  Предлагат 0,33 лв. на акция брутен дивидент за Златен лев холдинг

Все още се очаква по сметките : )
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                    35% дивидентна доходност по текущи цени, не е зле. За 6 години раздават 1.62 лв. общо или средно по 27 ст./акция бруто годишно.
                    Това потвърдено ли е

Коментар

• 35% дивидентна доходност по текущи цени, не е зле. За 6 години раздават 1.62 лв. общо или средно по 27 ст./акция бруто годишно.
                      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Време е да ти отговоря за не сбъднатите очаквания за див-т над 0,36.
                        Следя и съпоставям решенията на СД в предходни години. Така на няколко предходни годишни заседания разпределиха по големи суми за дивиденти от съответните годишни печалби. Тази година пак се събраха както продажби от активи (два) , така и усвоени 588хил. от непотърсен див-т.
                        Предвид че са едно затворено самодоволно общество СД, реших че пак ще бръкнат по дълбоко в торбата и ще я поизпразнят в аванс!
                        Сега по сериозно;- аз съм за създаване на екипно посещение на това ОСА с участието на всички вече заявили интерес съакционери ,- аз ще съм там!
                        Ще бъдем заедно на ОСА,

Коментар

• Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение
                          След тази сделка по мои сметки още 234 хил. лв. се добавят към текущата печалба. Очаквам ако няма други сериозни новини до края на годината печалбата преди данъци да е в размер на 2,5 млн. лв. След приспадане на 10% данък печалба, нетна печалба 2,25 млн. лв. Ако от нея заделим грубо още 10% за резерви, остават към 2 млн. лв. за дивидент или брутен дивидент от 0,31 лв. на акция. Така ги виждам аз нещата без претенции за изчерпателност.

Имам акции и мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на такива от дружеството.

Време е да ти отговоря за не сбъднатите очаквания за див-т над 0,36.
                          Следя и съпоставям решенията на СД в предходни години. Така на няколко предходни годишни заседания разпределиха по големи суми за дивиденти от съответните годишни печалби. Тази година пак се събраха както продажби от активи (два) , така и усвоени 588хил. от непотърсен див-т.
                          Предвид че са едно затворено самодоволно общество СД, реших че пак ще бръкнат по дълбоко в торбата и ще я поизпразнят в аванс!
                          Сега по сериозно;- аз съм за създаване на екипно посещение на това ОСА с участието на всички вече заявили интерес съакционери ,- аз ще съм там!

Коментар

• Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение
                            Не видях в дневния ред подобно предложение.
                            Благодаря , ще изчакаме публикуването и!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Интересно , колко са си заделили за "неуспоримият си принос" по тази печалба , като тантиеми, сподели вероятно ги виждаш.
                              Не видях в дневния ред подобно предложение.

Коментар

• Златен Лев = http://www.bloombergtv.bg/novini/201...tkrito-v-kitay

Коментар

Working...
                                X