Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златен лев Холдинг (HLEV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
То всичко хубаво, ама да не забравяме миналата година..в кого ще остане горещия картоф. За бърза спекулка става. Не е препоръка.
въпрос на хоризонт и цели.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение.... да не забравяме че има и доста набъбнал фонд неразпределена печалба от непотърсени дивиденти с изтичаща давност!
От тук до края, по 24/5% от миналогодишните дивиденти се връщат към акционерите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Срещу левче да вземеш тридесет стотинки, не е зле май
после да дават по 8-10 ст на година и на следващата петилетка едни 20-30 ... си идва 15% годишно .. дойна крава отвсякъде.
закачих малко , но като блея е така сега иди ги гони по баира.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекойто чете се класира, който лала по форумите (визирам себе си) закача края на баницата...
тези ги бях отписал, но сега ги поразгледах през други очи и не са толкова зле в сравнение с доста спекулантски позиции по които ядохме бой в последните години (холда,цкб,дървените и тн)
даже догодина да е 10ст дивидента... пак е повече от сносно в сравнение с депозит
поздрави
не е препоръка
Коментар
-
който чете се класира, който лала по форумите (визирам себе си) закача края на баницата...
тези ги бях отписал, но сега ги поразгледах през други очи и не са толкова зле в сравнение с доста спекулантски позиции по които ядохме бой в последните години (холда,цкб,дървените и тн)
даже догодина да е 10ст дивидента... пак е повече от сносно в сравнение с депозит
поздрави
не е препоръкатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bivol Разгледай мнение
Това потвърдено ли е
Все още се очаква по сметките : )Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение35% дивидентна доходност по текущи цени, не е зле. За 6 години раздават 1.62 лв. общо или средно по 27 ст./акция бруто годишно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Време е да ти отговоря за не сбъднатите очаквания за див-т над 0,36.
Следя и съпоставям решенията на СД в предходни години. Така на няколко предходни годишни заседания разпределиха по големи суми за дивиденти от съответните годишни печалби. Тази година пак се събраха както продажби от активи (два) , така и усвоени 588хил. от непотърсен див-т.
Предвид че са едно затворено самодоволно общество СД, реших че пак ще бръкнат по дълбоко в торбата и ще я поизпразнят в аванс!
Сега по сериозно;- аз съм за създаване на екипно посещение на това ОСА с участието на всички вече заявили интерес съакционери ,- аз ще съм там!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнениеСлед тази сделка по мои сметки още 234 хил. лв. се добавят към текущата печалба. Очаквам ако няма други сериозни новини до края на годината печалбата преди данъци да е в размер на 2,5 млн. лв. След приспадане на 10% данък печалба, нетна печалба 2,25 млн. лв. Ако от нея заделим грубо още 10% за резерви, остават към 2 млн. лв. за дивидент или брутен дивидент от 0,31 лв. на акция. Така ги виждам аз нещата без претенции за изчерпателност.
Имам акции и мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на такива от дружеството.
Време е да ти отговоря за не сбъднатите очаквания за див-т над 0,36.
Следя и съпоставям решенията на СД в предходни години. Така на няколко предходни годишни заседания разпределиха по големи суми за дивиденти от съответните годишни печалби. Тази година пак се събраха както продажби от активи (два) , така и усвоени 588хил. от непотърсен див-т.
Предвид че са едно затворено самодоволно общество СД, реших че пак ще бръкнат по дълбоко в торбата и ще я поизпразнят в аванс!
Сега по сериозно;- аз съм за създаване на екипно посещение на това ОСА с участието на всички вече заявили интерес съакционери ,- аз ще съм там!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнениеНе видях в дневния ред подобно предложение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Интересно , колко са си заделили за "неуспоримият си принос" по тази печалба , като тантиеми, сподели вероятно ги виждаш.
Коментар
Коментар