If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бе отчетчето ми изглежда разочароващо, хайде пак на 17 да допълваме.
Къде го видя това разочароващото? Прогнозата за годината е почти изпълнена, а четвъртото тримесечие ще е най-силно, защото ще влязат гражданската отговорност през декември и каско от повече продажби на автомобили по коледа
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Наздраве съакционери
Днес пак лекичко допълних
Другата седмица - кратка консолидация и ....
Каква консолидация, бе чичо . Другата седмица излиза отчета и мечетата ще бягат панически
По този повод се сетих за една песничка:
" Заспал е мечо зимен сън,
па рам пам пам,
забравил дупето навън,
па рам пам пам,
видяла го една пчела,
па рам пам пам
и жилнала го по г*за,
па рам пам пам "
Наздраве
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Наздраве съакционери
Днес пак лекичко допълних
Другата седмица - кратка консолидация и ....
Ако иска Facts да довърши по-горното изречение. Знаем колко точен е в прогнозите
Препоръчвам, но само на внучето... да заляга над уроците
Е, айде наздраве и от мен! Почивка и здрава храна през уикенда, защото другата седмица ни чакат много емоции..:-)
Починете си добре - биковете ще атакуват и тук и по другите позиции от понеделник!..:-)
Добре е добре е !! Аз се доверих на интоицията си.Като купих за първи път "Мама" на старите инвеститори дето ги познавам не им вдъхваше много доверие.Ама тя "мама" за това е 'мама' за да се грижи за нас.Доволен съм многооооо!!!!!!!))))
Напред!! И аз допълних от "майчето" на 7.9-8.01 лв.Замених Бедовките и му ги пратих да се топли на 35,5 - 36 и допълних от 'Мама".Успех на всички!!!!!! ))
Az puk durja ot zastrahovatelq, maikata i ot na Bedo bijuto.Taka mislq sum diversificiral dobre a?
Напред!! И аз допълних от "майчето" на 7.9-8.01 лв.Замених Бедовките и му ги пратих да се топли на 35,5 - 36 и допълних от 'Мама".Успех на всички!!!!!! ))
Коментар