IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бързо наляха.

Коментар

• Ей тези от Булбанк решиха да окжат малко съпорт на хубавата позиция.
      Но едва ли 1000 бройки ще са достатъчни.

Коментар

• Отчетът е отличен, както и при "майчето". Най-силният етап от годината предстои, така че тук добрите новини ще идват една след друга..:-)

20 лв. се оказа сериозно ниво на съпротива и ми се струва, че някой нарочно натиска цената под тази кота. Много скоро това ще се промени, хубавото в случая е че има възможност за допълване..:-).
        Много обещаваща позиция е Евроинс!

Коментар

• oshte malko da korigirame i gaz do dupka za 30

Коментар

• Не съм чел още подробно отчетите, но вижте какво пише в SEENEWS.

Site MapOct 31, 2007 15:42 CETSeeNews

Bulgarian Insurer Euroins Raises 2007 Net Profit Forecast by 15.4% to 3.1 Mln Euro
            SOFIA (Bulgaria), October 31 (SeeNews) - Bulgarian insurer Euroins has raised its 2007 net profit forecast by 15.4% to 6.0 million levs ($4.4 million/3.1 million euro) to reflect robust performance in the first nine months of the year, the company’s majority owner Eurohold Bulgaria said on Wednesday.

При сегашните цени това е P/E коло 30. Никак не е зле.

http://www.seenews.com/news/latestne...lneuro-143417/
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Отчета май няма нужда да се коментира

След последното тримесечие ще е още по-добре.

Имам акции.
              Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                Ах, лош късмет,
                някой глътна големия пакет.
                хахаха

Коментар

• igraqt s ogun tezi palavi mom4enca

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                    Ах, лош късмет,
                    mdaa ne se pikae srestu viatura

Коментар

• Ах, лош късмет,

Коментар

• http://download.bse-sofia.bg/finance...007%5b1%5d.xls

Особено при този отличен отчет,как няма да искат да пазаруват

Коментар

• Dundo1, не е конспирация а рутинна операция. Този номер го правят с всяка позиция, която искат да напазаруват. По някакъв начин знаят, че няма кой да глътне такъв пакет и го демонстрират отдясно, чакат малко и пред него след минута две се появяват няклко малки кобоса , за да се онагледи, че цената / демек / е с тенденция на долу. Обаче тези с големия пакет се надяват, ако не дай си боже "излъжат" балъците да тръгнат да продават, съответно да си закупят на по-ниски нива.

Ако искаш ми вярвай, наблюдавал съм го многократно този процес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                            кво правят 159 бе мамка му...........????????????????????????????????????? ??

е как какво - чакат да мидойде кеша от репо-то на еврохолд и да напълня и евроинс...
                            надали ще ме изчакат но това си е промоционална цена не мислех че ще я видя пак...
                            жалко че ми се бави кеша
                            We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• Perfekten ot4et - i pe4albata e dobra, rusta v premiite e dosta nad o4akvanoto ot men za tozi period, a nai-dobro vpe4atlenie mi napravi saldoto po tehni4eskiq ot4et
                              Samo ne moga da razbera za6to se opitvat da natiskat vsqko dobor drujestvo sled hubav ot4et. Nqkakva konspiraciq nadu6vam
                              Samo 4e na men ne mi dreme - tuk sum dulgosro4en, kakto i pri drugoto biju ot zastrahovatelniq sektor
                              Ne e preporuka za kakvoto i da e bilo, neka silata bude s nas

Коментар

• кво правят 159 бе мамка му...........????????????????????????????????????? ??

Коментар

Working...
                                X