Бързо наляха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Отчетът е отличен, както и при "майчето". Най-силният етап от годината предстои, така че тук добрите новини ще идват една след друга..:-)
20 лв. се оказа сериозно ниво на съпротива и ми се струва, че някой нарочно натиска цената под тази кота. Много скоро това ще се промени, хубавото в случая е че има възможност за допълване..:-).
Много обещаваща позиция е Евроинс!
Коментар
-
Не съм чел още подробно отчетите, но вижте какво пише в SEENEWS.
Site MapOct 31, 2007 15:42 CETSeeNews
Bulgarian Insurer Euroins Raises 2007 Net Profit Forecast by 15.4% to 3.1 Mln Euro
SOFIA (Bulgaria), October 31 (SeeNews) - Bulgarian insurer Euroins has raised its 2007 net profit forecast by 15.4% to 6.0 million levs ($4.4 million/3.1 million euro) to reflect robust performance in the first nine months of the year, the company’s majority owner Eurohold Bulgaria said on Wednesday.
При сегашните цени това е P/E коло 30. Никак не е зле.
http://www.seenews.com/news/latestne...lneuro-143417/Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
http://download.bse-sofia.bg/finance...007%5b1%5d.xls
Особено при този отличен отчет,как няма да искат да пазаруват
Коментар
-
Dundo1, не е конспирация а рутинна операция. Този номер го правят с всяка позиция, която искат да напазаруват. По някакъв начин знаят, че няма кой да глътне такъв пакет и го демонстрират отдясно, чакат малко и пред него след минута две се появяват няклко малки кобоса , за да се онагледи, че цената / демек / е с тенденция на долу. Обаче тези с големия пакет се надяват, ако не дай си боже "излъжат" балъците да тръгнат да продават, съответно да си закупят на по-ниски нива.
Ако искаш ми вярвай, наблюдавал съм го многократно този процес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bullкво правят 159 бе мамка му...........????????????????????????????????????? ??
надали ще ме изчакат но това си е промоционална цена не мислех че ще я видя пак...
жалко че ми се бави кешаWe have no money, therefor we shall have to think...
Коментар
-
Perfekten ot4et - i pe4albata e dobra, rusta v premiite e dosta nad o4akvanoto ot men za tozi period, a nai-dobro vpe4atlenie mi napravi saldoto po tehni4eskiq ot4et
Samo ne moga da razbera za6to se opitvat da natiskat vsqko dobor drujestvo sled hubav ot4et. Nqkakva konspiraciq nadu6vam
Samo 4e na men ne mi dreme - tuk sum dulgosro4en, kakto i pri drugoto biju ot zastrahovatelniq sektor
Ne e preporuka za kakvoto i da e bilo, neka silata bude s nas
Коментар
Коментар