If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Успех и на теб приятелю!
На Нова година отваряме с колегата едно яко шампанско, каквото и да се случи до тогава. До сега сме достатъчно доволни от резултатите си, така че си струва поливането.
Пожелавам и на теб и компанията ти едно хубаво напиване и поне след два дни отрезвяване.
До тогава аз ще съм " кротко " и след това пак...
Искренно ти пожелавам успех и на теб приятелю!
В лицето на Еврохолд имаме грижовна майка,такава която се гриже добре за отрочетата си,и съм сигурен,че още дълго време ще се грижи добре,а от това ние само можем да спечелим.
Благодаря за пожеланията и наздраве от мен,аз по принцип съм въздържател,но пък около коледа и в началото на следващата година ще съм доста опиянен,и то не от друго,а от цената на акциите на майката,и на нейните отрочета
Успех и на теб приятелю!
На Нова година отваряме с колегата едно яко шампанско, каквото и да се случи до тогава. До сега сме достатъчно доволни от резултатите си, така че си струва поливането.
Пожелавам и на теб и компанията ти едно хубаво напиване и поне след два дни отрезвяване.
До тогава аз ще съм " кротко " и след това пак...
Честно да ти кажа, аз също се бях наточил на IPO - то, но и друг път съм печелил повече от стила " контра калинка ", сравнено с излизането на цената на вторичния пазар.
Дано и този път да съм улучил.
страхотен стил Нестор,и аз съм имам подобна стратегия,и все е била печеливша,сега стратегията ми е микс,но да видим
Честно да ти кажа, аз също се бях наточил на IPO - то, но и друг път съм печелил повече от стила " контра калинка ", сравнено с излизането на цената на вторичния пазар.
Да, аз и тука бях сложил от ляво - не ме огря и гушнах "майчето".
ами то това си е нормално,повечето вече се сетиха,че от Онова ипо няма да вземат нищо,и че е по-добре да изпреварят малко събитията,та да не се налага другата седмица да изкупуват на много по-високи нива добри акции.
пс
абе и аз си взех от "майката",мисля,че това са последните моменти в които може да се пазари на такива ниски нива
Коментар