IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
    Първоначално изпратено от Lee
    Първоначално изпратено от Mr.Profit
    Има причина за продажби. P/E стана по-високо с тези резултати. Регистрират над 3 пъти по-малка печалба за последното тримесечие спрямо 2006 при положение, че то е най-силното. Предполагам са яли дървото във финансовите операции
    Напротив, Р/E е под 20!!!

Не е препоръка!
    Хубаво е под 20 Ама преди отчета знаеш ли колко беше? 14,5 някъде ... и аз съм акционер тук ... и аз искам да летим , само съм по-критичен.

Успех!
    Аз няма за кое да съм критичен-фирмата се развива доста добре-увеличава паз.дял.
    Това че се изтеглиха чуждите инвеститори, а от там пострадаха цените на най-ликвидните акции не зависи от мениджмънта.

Успех и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lee
      Първоначално изпратено от Mr.Profit
      Има причина за продажби. P/E стана по-високо с тези резултати. Регистрират над 3 пъти по-малка печалба за последното тримесечие спрямо 2006 при положение, че то е най-силното. Предполагам са яли дървото във финансовите операции

Не е препоръка!
      Хубаво е под 20 Ама преди отчета знаеш ли колко беше? 14,5 някъде ... и аз съм акционер тук ... и аз искам да летим , само съм по-критичен.

Успех!
      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit

Не е препоръка!

Коментар

• Има причина за продажби. P/E стана по-високо с тези резултати. Регистрират над 3 пъти по-малка печалба за последното тримесечие спрямо 2006 при положение, че то е най-силното. Предполагам са яли дървото във финансовите операции
          Keep going ...

Коментар

• Колко е P/S на DZI? И колко е на EURINS? И дали няма да се изравнят един ден?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
              по скоро спешно им трябват някви кинти...
              И аз мисля така.

Коментар

• по скоро спешно им трябват някви кинти...

Коментар

• Човече, цената се е сринала от 20 лв на 10 лв. И ако това е високо?

5 333 000 печалба;

П/Е - 20;

5.2% пазарен дял в Общото застраховане...

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                    Първоначално изпратено от milionera
                    акционер съм в EURINS обаче нещо не ме кефи да влизат много агресивно в Финансовите застраховки че като гледам в САЩ кви неща стават малко се плаша.

да го карат малко яваш яваш с точно с тея застраховки ако може
                    Дали може човек да си застрахова портфейла? :-)
                    Питай направо AMRO, аз питах другаде и ми казаха че не може

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                      Какви са тези помиярски изпълнения от Еврофинанс?!
                      Изливане. Явно цената им се вижда висока и си продават хората.

Коментар

• да бе точно от тях и аз не очаквах!?

Коментар

• Какви са тези помиярски изпълнения от Еврофинанс?!

Коментар

• Първоначално изпратено от milionera
                            акционер съм в EURINS обаче нещо не ме кефи да влизат много агресивно в Финансовите застраховки че като гледам в САЩ кви неща стават малко се плаша.

Дали може човек да си застрахова портфейла? :-)

Коментар

• акционер съм в EURINS обаче нещо не ме кефи да влизат много агресивно в Финансовите застраховки че като гледам в САЩ кви неща стават малко се плаша.

Коментар

• Можеше и по готин да е

явно корекцията си каза думата в/у профита

да си правим сметка при бичи пазар какъв профит могат да изкарат

Коментар

Working...
                                X