IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Нищо няма да чакам..Вече написах жалба до КФН- ще има и други..Да се научат тези измамници да не определят и манипулират сами цените си..Въпроса е принципен.Това е и тест за НОВОТО КФН..
    хубваво си писал, но според мен ще изкарат довод, че акцията беше тотален спих миналата година + нямат печалби , които да обосноват по-висока цена ... заХби
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Кво става тука излязох на цената преди търговото ,кво очаквате тук такива са и такава е борсата затова повечето гледаме на вън щото тук само ядове и лъжи ,всеки сам да си прави сметката платформи много света голям

Коментар

• Нищо няма да чакам..Вече написах жалба до КФН- ще има и други..Да се научат тези измамници да не определят и манипулират сами цените си..Въпроса е принципен.Това е и тест за НОВОТО КФН..

Коментар

• Страшно много ги защитавам, като казвам, че са едни от най-некоректните (меко казано) мажоритари на БФБ. Просто казвам, че лостовете ви за защита като акционери в непублично дружество са страшно орязани в сравнение с публично. Ще чакате дивиденти, хубаво. Ама знаете ли, че в непублично дружество мажоритара може да увеличи капитала и вие да не участвате в увеличението? С апортни вноски и тем подобни. Ще увеличи капитала от 15 на 150 милиона да кажем и какъв дивидент ще видите? Това е само един начин да ви прецакат. Знам, не е приятно, ако си влизал на по-високи нива. Примери много, Девин, Каолин и тн. Ама човек трябва да мисли рационално в дадената ситуация. Хубаво, изчакайте решението на КФН, ама риска да останете "партньори" с тези хора в непублично дружество и да ви прецакат е огромен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Ти нещо много ги защитаваш- да не работиш за тях .Всеки си има глава и си взима решения..
            аз вече ги забравих ... киро гледай напред и не се ядосвай... пък твоите са доста по-малко от моите (ex)

както казва импето с парите от инса се 'нагувичих' се от дивидент даващи и сега чакам да дават за море

Коментар

• Ти нещо много ги защитаваш- да не работиш за тях .Всеки си има глава и си взима решения..

Коментар

• Хора, осъзнайте се малко. Кога сте виждали някаква коректност към миноритарите от тази група? Публиността на дружеството малко или много ви защитава. Ако останете акционери в дружеството, като си загуби публичния статут, няма да имате абсолютно никакви лостове за защита. Те ако са решили да разпределят дивиденти и прочие със сигурност ще направят шорт скуиз. Ако не го направят, ще си има причина затова и няма да видите нищо добро, ако останете акционери в едно непублично дружество. То хубаво инат, ама човек трябва да мисли и малко рационално.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Така е, прав си. Никой не може насила да ти ги купи.
                  Аз тъй преди години изтървах , направо не бях чул за търговото на едно дружество и пропуснах да си продам акциите. Така изтървах три и половина хилки. Сега имам акции, ама представа нямам какво да ги правя. Дружеството естествено се делистна веднага след изкупуването. Дори не съм проверявал дали дават дивидент. Май трябва да отделя половин ден и да проверя.
                  Обади им се по телефона, на дружеството и ги питай, те са длъжни да ти кажат. Аз така правеш 90-те години, когато нямаше интернет.

Коментар

• Поредният пример ,позовавайки се на членовете. Миноритарите купили инвестиционно чакат флагман да надуе за да стигне акцията реалната си стойност...да ама не сметките излезли криви,щото мажо не иска да дели с миноритарите натрупаната до момента печалба... Еми ,честито мога само да кажа... И КФН си затваря очите, просто миноритарите са уязвими по всякакъв начин. С Лесопласта работата е същата

Коментар

• ЗД Евроинс АД-София Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти
                      Относно: Търгово предлагане
                      20-04-2017 17:02:15 СТАНОВИЩЕ на Управителния съвет на “Застрахователно дружество Евроинс” АД относно търговото предложение на “Евроинс Иншурънс Груп” АД към останалите акционери на “Застрахователно дружество Евроинс” АД

Прикачени файлове: СТАНОВИЩЕ на Управителния съвет на “Застрахователно дружество Евроинс” АД
                      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Има право, но не и задъжение. Понякога е за добро, понякога ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                          Гешиш, Гигов!
                          Ето и пример:
                          http://www.eurofinance.bg/wp-content...izkupuvane.pdf

Щом го казваш, значи греша. При това цитираш закон, който не го зная.
                          Ама ми се щеше, щом е тъй, мажоритарят да изкупи насила мойте акции.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз тъй преди години изтървах , направо не бях чул за търговото на едно дружество и пропуснах да си продам акциите. Така изтървах три и половина хилки. Сега имам акции, ама представа нямам какво да ги правя. Дружеството естествено се делистна веднага след изкупуването. Дори не съм проверявал дали дават дивидент. Май трябва да отделя половин ден и да проверя.
                            Стават тези работи!!!
                            Аз с Гамакабел така бях проспал нещата. Но успях да се се измъкна. Принципно селд подобно тъгово за отписване има срок при който дружеството продължава да изкупува акции по цена на търговото. А има някои компании, които винаги си изкупуват акциите - дори и няколко години след като са се делистнали.

Коментар

изчакай още 2 години ...

Коментар

• Много се разбързали ,нещо ...Миналата година годишния отчет Май месец пуснаха , и то без никакви санкции ....

Коментар

Working...
                                X