Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеПо-вероятно е да се отправи към справедливата си стойност .Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение1,20 въобще не е интересно. С тия спредове и ликвидност на дъното на БФБ, някой да понечи да си купи 10-тина хил. акции и го е отнесълСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНа първо време, ако се върнем към 1,20 ще е добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, и аз си го мислех това... Може би ще се сбъднат очакванията на кимру за интересен отчет към полугодието
Ако дотогава и БФБ-то е обърнало сентимента и е запалило мотора, може да получим силен и "неочакван" тласък на цената тукНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеС новото придобиване може да са сметнали че не им трябва повече капитал, ще им дойде от положителната репутация
Ако дотогава и БФБ-то е обърнало сентимента и е запалило мотора, може да получим силен и "неочакван" тласък на цената тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХмм, много интересно, записват колкото да се покрие минималното изискване за успешност на емисията. От една страна е добра новина, защото така моя дял в Евроинс остава с 40% по-голям
От друга ми е странно защо мажо не използва възможността да си запише още милиони акции на 1,20.. не ми се вярва да счита цената за висока... по-скоро нямат пари. За това говори и емисията облигации на ЕИГ при 10% лихва.
Впрочем ако искаха, винаги можеха да прелеят от един джоб в друг и да запишат още акции, но не го правят.... чак не ми се вярва да е от коректност.. твърде е оптимистично такова тълкуване, дори и за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеСпъсък на акционерите записали акции
Още е със статус обработва се в ТР.
Мажо не записва всичко, което по-скоро е добра новина.
От друга ми е странно защо мажо не използва възможността да си запише още милиони акции на 1,20.. не ми се вярва да счита цената за висока... по-скоро нямат пари. За това говори и емисията облигации на ЕИГ при 10% лихва.
Впрочем ако искаха, винаги можеха да прелеят от един джоб в друг и да запишат още акции, но не го правят.... чак не ми се вярва да е от коректност.. твърде е оптимистично такова тълкуване, дори и за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеСпъсък на акционерите записали акции
Мажо не записва всичко, което по-скоро е добра новина.
Коментар
-
Спъсък на акционерите записали акции
Мажо не записва всичко, което по-скоро е добра новина.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
И понеделника си спомням
НЕ е препоръка !Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар