IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    20 стинки?
    Топло

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      По-вероятно е да се отправи към справедливата си стойност .
      20 стинки?
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        1,20 въобще не е интересно. С тия спредове и ликвидност на дъното на БФБ, някой да понечи да си купи 10-тина хил. акции и го е отнесъл
        Много по-интересно е кво ще стане ако някой да понечи да си продаде 10-тина хил. акции?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• По-вероятно е да се отправи към справедливата си стойност .

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            На първо време, ако се върнем към 1,20 ще е добре
            1,20 въобще не е интересно. С тия спредове и ликвидност на дъното на БФБ, някой да понечи да си купи 10-тина хил. акции и го е отнесъл

Коментар

Мда, и аз си го мислех това... Може би ще се сбъднат очакванията на кимру за интересен отчет към полугодието
              Ако дотогава и БФБ-то е обърнало сентимента и е запалило мотора, може да получим силен и "неочакван" тласък на цената тук
              На първо време, ако се върнем към 1,20 ще е добре
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                С новото придобиване може да са сметнали че не им трябва повече капитал, ще им дойде от положителната репутация
                Мда, и аз си го мислех това... Може би ще се сбъднат очакванията на кимру за интересен отчет към полугодието
                Ако дотогава и БФБ-то е обърнало сентимента и е запалило мотора, може да получим силен и "неочакван" тласък на цената тук

Коментар

Хмм, много интересно, записват колкото да се покрие минималното изискване за успешност на емисията. От една страна е добра новина, защото така моя дял в Евроинс остава с 40% по-голям
                  От друга ми е странно защо мажо не използва възможността да си запише още милиони акции на 1,20.. не ми се вярва да счита цената за висока... по-скоро нямат пари. За това говори и емисията облигации на ЕИГ при 10% лихва.
                  Впрочем ако искаха, винаги можеха да прелеят от един джоб в друг и да запишат още акции, но не го правят.... чак не ми се вярва да е от коректност.. твърде е оптимистично такова тълкуване, дори и за мен
                  С новото придобиване може да са сметнали че не им трябва повече капитал, ще им дойде от положителната репутация

Коментар

Спъсък на акционерите записали акции

Още е със статус обработва се в ТР.

Мажо не записва всичко, което по-скоро е добра новина.
                    Хмм, много интересно, записват колкото да се покрие минималното изискване за успешност на емисията. От една страна е добра новина, защото така моя дял в Евроинс остава с 40% по-голям
                    От друга ми е странно защо мажо не използва възможността да си запише още милиони акции на 1,20.. не ми се вярва да счита цената за висока... по-скоро нямат пари. За това говори и емисията облигации на ЕИГ при 10% лихва.
                    Впрочем ако искаха, винаги можеха да прелеят от един джоб в друг и да запишат още акции, но не го правят.... чак не ми се вярва да е от коректност.. твърде е оптимистично такова тълкуване, дори и за мен

Коментар

• Мажо с 83,64% дял - така го сметнах на пияна глава
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

Спъсък на акционерите записали акции

обичайните заподозрени!

Коментар

• Спъсък на акционерите записали акции

Не-заслужил инвеститор

Коментар

• е?

Коментар

• Eй, припомни ми една таква хубава новина отпреди година - пак бе петък с/у събота.
                              И понеделника си спомням
                              НЕ е препоръка !
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Значи все пак е придобиване на застрахователен портфейл
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X