IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Pri men, v COBOS -a, vijdam nalichni samo 2/3 ot akcite, koito imam Ostanalite 1/3 gi niama. Stranno, no iavno problema e obsht ...

Коментар

• da zastoto depozitara pak se ..... blokiraha gi dvoino

Коментар

• И с моите акции има проблем. Но се успокоих като прочетох, че при всички е така... Явно скоро ще го оправят. Нека бъдем снизходителни към ЦД
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• И на мене ми липсват от старите, между впрочем новите още ги няма.
          Пуснах запитване до ИП - то, чакам да ми пише.

Май че някой ги е източил от Централния депозитар, или пък може да е станало късо съединение в централния сървър.
          Шегувам се, дано всичко се оправи.

Коментар

• Липсващи акции

Изчезнали са ми акциите които съм купил след увеличението, а акциите преди увеличението си стоят. На някой да му се е случило подобно нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
              Хехе, аз мисля, че са дошли новите и са блокирани заедно с една трета от старите, така, за аклиматизация на борсата.

Краен резултат - 2:2
              може и да си прав

Коментар

• Хехе, аз мисля, че са дошли новите и са блокирани заедно с една трета от старите, така, за аклиматизация на борсата.

Краен резултат - 2:2

Коментар

• Бе защо 2 /3 от старите ми акции са блокирани

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterNK
                    Хъммм .. сигурен ли си? Звучи странно ... ако е така - честито! 6 от тотото
                    Първоначално изпратено от Billy
                    Бре гледам от Депозитаря са черпили с двойно увеличение на капитала вместо с 0,333333......хех няма лошо за сегашните акционери
                    Ами така са я регистрирали, вижте на страницата на Депозитаря....днес даже бяха заверили ИП-тата така, ама се поправиха

Коментар

Хъммм .. сигурен ли си? Звучи странно ... ако е така - честито! 6 от тотото
                      Бре гледам от Депозитаря са черпили с двойно увеличение на капитала вместо с 0,333333......хех няма лошо за сегашните акционери
                      Провери си "главницата". Примерно при мен вместо от 300 да станат 400 акциите, сега 200 са свободни, а 200 блокирани, като че ли им чакам сетълмент.

Би трябвало досегашните 300 свободни да не се закачат.

Коментар

• Хъммм .. сигурен ли си? Звучи странно ... ако е така - честито! 6 от тотото

Коментар

• дивидент или новите акции ? при мен няма нищо

Коментар

• Бре гледам от Депозитаря са черпили с двойно увеличение на капитала вместо с 0,333333......хех няма лошо за сегашните акционери

Коментар

Днес видях, че дивидента е преведен.
                              true,true

Коментар

• Днес видях, че дивидента е преведен.

Коментар

Working...
                                X