IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    и за какво да го правят... кой ще сипе на 1.20 ... ако е някой дето външен по-добре да беше си ги дал на мажо при търговото на 1.30 и да не се занимава , а ако е мажо за какво да купува на търгово, че после да ръси по пазара на по-ниска цена и накрая да си свали капитализацията на инса, което рефлектира в отчетите на ЕИГ и респективно в Еврохолд... не виждам смисъл. За мен това, което видяхме е загуба на доверие на Мажо в пазара , а преди това загуба на доверие от участниците в пазара в мажо... иначе при положение, че придобиват, растат накрая да се оценят на 1.30 на акция е смешно... ако някой каже ела купи един застраховател в БГ с прилични показатели и дял 7-8% с цел да стане 8-10% и да влезе в топ 5 застрахователи и да струва ...10-12 милиона евро... обидно малко е и едва ли мажо би си го продал за толкова.

не е препоръка

и последно ако не бяхме на БФБ или поне имаше голям фрии флоут съм убеден, че отдавна щяха да са го изкупили акулите контролния пакет.. но това на БФБ са мечти
    виж как почнаха да изсипват, на по-ниска и по-ниска цена
    почва да става интересно
    или ще има- предложихме Ви 1,30 малко ви се видя, на ви сега можем да смажем цената с обем

Коментар

• В Карол са платени акциите от търговото. Странно е, че акциите продължават да стоят в портфейла.
      Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнение
        Интересното ще е ако днес изсипят с малко бройки до 1,20 и малко да поохладят страстите и да объркат спекулантите
        доста неизвестни има тук
        и за какво да го правят... кой ще сипе на 1.20 ... ако е някой дето външен по-добре да беше си ги дал на мажо при търговото на 1.30 и да не се занимава , а ако е мажо за какво да купува на търгово, че после да ръси по пазара на по-ниска цена и накрая да си свали капитализацията на инса, което рефлектира в отчетите на ЕИГ и респективно в Еврохолд... не виждам смисъл. За мен това, което видяхме е загуба на доверие на Мажо в пазара , а преди това загуба на доверие от участниците в пазара в мажо... иначе при положение, че придобиват, растат накрая да се оценят на 1.30 на акция е смешно... ако някой каже ела купи един застраховател в БГ с прилични показатели и дял 7-8% с цел да стане 8-10% и да влезе в топ 5 застрахователи и да струва ...10-12 милиона евро... обидно малко е и едва ли мажо би си го продал за толкова.

не е препоръка

и последно ако не бяхме на БФБ или поне имаше голям фрии флоут съм убеден, че отдавна щяха да са го изкупили акулите контролния пакет.. но това на БФБ са мечти
        Last edited by bertram; 16.08.2017, 11:12.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Интересното ще е ако днес изсипят с малко бройки до 1,20 и малко да поохладят страстите и да объркат спекулантите
          доста неизвестни има тук

Коментар

• Аз пък се чудя на ентусиастите които купуваха днес на 1.30 че и отгоре, кой очаквате да ви купи акциите? Мажо или друг по-голям ентусиаст и защо?

Коментар

• Като се има предвид, че си беше стабилно под лев за продължителен период от време, търгово на 1.30 не изглеждаше зле, въпреки че на всички ни е ясно че инса не струва 20 млн. Аз също очаквах да го отпишат и предполагам че ще стане един ден, но не и при текущата цена.

Коментар

• мда...определено извозиха подобаващо миноритарите
                типично...
                и сега се повтаря историята с Етропал
                кой продал продал
                язе мойте си ги стискам йощ

Коментар

• Бахти кирливата акция!!! По-просташки и кофти не мога да го кажа, но е точно така! Пълен шит, който вече почва да струва пари - но на нашата борсичка освен машинации, няма друго - затова сме и толкова назад от нормалните такива, които забравиха предкризисните си нива!!!

Коментар

щом може формопласт и етропал да се търгуват на такива нива при това с обеми защо да не може инса да остане на борсата... убеден бях, че ще го свалят, но уви винаги има изненади...
                    Всичко е въпрос на цена. На всички ни е ясно че цената не отговаря на показателите, но очакванията бяха да се скуизне и никой не пазареше. Възможно е да се гони по-висок маркет кап

Коментар

• щом може формопласт и етропал да се търгуват на такива нива при това с обеми защо да не може инса да остане на борсата... убеден бях, че ще го свалят, но уви винаги има изненади...

Коментар

• Ще се наслаждаваме от първи ред.

Коментар

• Изкупувайки над 95% и оставяйки го на борсата много лесно може да се манипулира цената от тяхна страна защото няма да има предлагане и нещата много се изкривяват. Не казвам, че това искат да постигнат, но това им дава възможност да си осчетоводяват активите по борсова цена, която те да определят.
                          Last edited by Mr.Profit; 15.08.2017, 14:19.
                          Keep going ...

Коментар

не се вживявай толкова това 8.88 беше заради рехавия-никаквия пазар... 1.25 - 1.30 ще бъде цената поне докато няма друго развитие на нещата.. интерсно ми е как бихте тълкували факта, че не минаха 95% на търговото... видяхме какви обеми минаха през борсата месеци преди деня Х... и в крайна сметка излиза, че не стигат ... WTF

Да не стигат - и защо ли ?

Цялата работа ми напомня на търговото при Етропал .
                            Търгово предложение на - 2.08 ,но остава на борсата и към момента цена е вече - 5.85. !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry

селташка манипулация от всички страни на шибаната селска бфб
                              не се вживявай толкова това 8.88 беше заради рехавия-никаквия пазар... 1.25 - 1.30 ще бъде цената поне докато няма друго развитие на нещата.. интерсно ми е как бихте тълкували факта, че не минаха 95% на търговото... видяхме какви обеми минаха през борсата месеци преди деня Х... и в крайна сметка излиза, че не стигат ... WTF

Коментар

• В страницата на БФБ за котировки -цена 8,8лв.Това грешка ли е ?

Коментар

Working...
                                X