IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има нещо за коментар, но не са "врътките".

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
      тук що не коментиратите врътките, които си позволяват!?
      нищо драматично просто бяха оголили фланга, то нямаше поръчки продава , но пък е красива графиката
      всяко чудо за 10 минути
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• тук що не коментиратите врътките, които си позволяват!?

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение

Интересен резултат.
          Хммм, по-малко от 17000 не им достигат за да минат 95%. Според мен имат доста повече в посредник който изкупуваше но не ги показват. С каква цел? Не се сещам. Имаха планове за Лондон, бай Ганьовските тарикатлъци на по-високо ниво мейби.

Коментар

• УВЕДОМЛЕНИЕ за резултата от търгово предложение на .ЕВРОИНС ИНШУРЪНС ГРУП" АД към останалите акционери на .ЗД ЕВРОИНС" АД

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка с изтичане на срока на търговото предложение на . ЕВРОИНС ИНШУРЪНС ГРУП" АД за закупуване акциите на останалите акционери на .зд ЕВРОИНС" АД , на основание чл .
            157 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа (З ППЦК) и чл . 37, ал . 1 и ал . 3 от Наредба № 13 за търгово предлагане за закупуване и замяна на акции , Ви уведомяваме за резултата от приключилото търгово предложение както следва :

1. Дружество обект на търговото предложение : .ЗД ЕВРОИНС" АД, със седалище и адрес на управление: гр . София 1592, район .Искър", бул .• Христофор Колумб" No 43.

2. Търгов предложител : . ЕВРОИНС ИНШУРЪНС ГРУП " АД , със седалище и адрес на упра вление : гр. София 1592, район .Искър", бул . • Христофор Колумб" № 43.

3. Упълномощен инвестиционен посредник: . ЕВРО-ФИНАНС" АД, със седалище и адрес на управление: гр. София 1592, район .Искър", бул .• Христофор Колумб" № 43, ет. 5, притежаващ лиценз от КФН под № 03-0004/11 .07.2008 г. за извършване на дейност като инвестиционен посредник.

4. Период на търговото предложение: 14.07 . 2017г. - 1 О.08.2017г., включително.

5. Предлагана цена на акция : 1,30 лв.

6. Брой на лицата , приели търговото предложение :

- 61 физически лица - 110 374 броя акции ;

- 7 юридически лица - 685 778 броя акции ;

7. Общ брой на акциите, които се придобиват от търговия предложител „ЕВРОИНС ИНШУРЪНС ГРУП " АД - 796 152 броя акции .

8. Не са налице основания за прилагане на чл . 157а и 1576 от ЗППЦК.
            Интересен резултат.
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Дали ще застраховам при тях не знам, но определено ще си продам пакета.
              Едно време изтървах едно търгово на една кампания и сега с акциите и мога да си избърша за... Ама и това не мога, щото не са хартиени.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                След това левашко отписване, НИЩО НЯМА ДА СИ ЗАСТРАХОВАМ ВЕЧЕ ПРИ ТЕЗИ късогледци
                Аз пък останах доволен и ще почна май при тях да застраховам

Коментар

• След това левашко отписване, НИЩО НЯМА ДА СИ ЗАСТРАХОВАМ ВЕЧЕ ПРИ ТЕЗИ късогледци

Коментар

• Първоначално изпратено от КФН
                    4. Не издава забрана за публикуване на коригирано търгово предложение от „Евроинс Иншурънс Груп” АД за закупуване чрез инвестиционен посредник „Евро-Финанс” АД на акции на застрахователно дружество „Евроинс” АД, гр. София.
                    Обект на настоящото търгово предложение са 1 635 369 бр. акции от капитала на „Застрахователно дружество Евроинс“ АД, представляващи 9.93% от капитала на дружеството. Цената за една акция, предложена от търговия предложител, е 1,30 лева.
                    Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение

Гадното ще е да го делистнат, но без скуиз аут... Тогава ще е преебавката... за който остане... Щото не вярвам тука дивидент да има, дори и да са 100% на мажоритаря...

Не е препоръка! Имам акции! И определено се тревожа от резултата тук!
                      Според мен може и да не видим делистване. Ако искаха да го направят щяха да са го направили вече.

Коментар

• еее не се кахърете. каквото влезе като печалби отива в холда а той си е на борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не се трови
                          няма смисъл... още повече, че тук се играе ва банк ... нещата както изглеждат розови ако удари една криза като 2008-на изведнъж тунела ще е без изход... така, че няма какво да се ядосваш все едно някой ти е делистнал епъл под носа...
                          реално погледнато друг избор в момента нямат от инса...
                          не се тровя... яд ме е че това дружество си отива. не съм загубил пари с него, но се очертаваше до един момент като основен фаворит а бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            според мен ще го делистнат и ще изкупят и акциите.
                            Гадното ще е да го делистнат, но без скуиз аут... Тогава ще е преебавката... за който остане... Щото не вярвам тука дивидент да има, дори и да са 100% на мажоритаря...

Не е препоръка! Имам акции! И определено се тревожа от резултата тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                              Добре де ако сега захлебя 10 К акции и откажа на търговото кво става ????
                              Чакам дивидент ????
                              минат ли един % няма не искам получаваш си парите и те спират да са публична компания...в случай че искат
                              има го и филма да се свалят от борсата и тогава ходиш на ОСА и пишеш в темата за непублчните

според мен ще го делистнат и ще изкупят и акциите.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Добре де ако сега захлебя 10 К акции и откажа на търговото кво става ????
                                Чакам дивидент ????

Коментар

Working...
                                X