IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kamikatze
    pinko, ще ме прощаваш, но изкаването ти е най-малкото непремерено.
    Какво значи да плаши пък да не продаде нито една акция? Е просто са искали да ги продадт на тази цена.

Не се занимавай с глупости моля те, пък ако си плашлив - както се казва - бегай бегай
    Камикадзе не се изказвай неподготвен, като са искали да продадат на тази цена да си бяха оставили ордерите, ако искаш да продаваш е добре да си държиш офертите. Да не говорим, че закона за манипулациите включва текст точно едно към едно с днешния случай, даже два текста. В края на закона са - четете.

Коментар

• pinko, ще ме прощаваш, но изкаването ти е най-малкото непремерено.
      Какво значи да плаши пък да не продаде нито една акция? Е просто са искали да ги продадт на тази цена.

Не се занимавай с глупости моля те, пък ако си плашлив - както се казва - бегай бегай

Коментар

• ...по-скоро ако имат намерение да продават нещо биха продали холдинга, както досега е ставало в повечето случаи !!!

Коментар

• Прееб....те се и сега ревете. Такъв е животът, сами сте взели решение за продажба. А и тези акции на Райфа всеки с достатъчно пари можеше да си ги купи, така, че имаше реален шанс да минат. Защо да е манипулация....? Нали като искат да ги продават, трябва да ги пуснат като поръчка. Това , че някои хора се уплашиха и продадоха си е техен проблем.

Други купуваха
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от bul
            Трябва много да не си добре, за да напуснеш застраховател за да влезеш в някакъв си холдинг!
            Лично мнение - всеки има право да не е добре и обратното!
            Да, ама ако продадат ЕУРИНС, кинтите ще отидат в ЕУБГ
            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• pinko-rp, ами като е толкова плашлив пазара/и себе си включвам/ ...Де да можех и аз да ги стресна, като извадя 2 пъти повече, ама не мога и си трайкам)Нормална пазарна тактика))

И все пак, дано днес сте се включили)

Добро настроение на всички!

Коментар

• Айде да не се правим на луди а? Райфаизен направиха класическа манипулация.....дали е било просто с цел да свалят, цената или да купуват EUBG не ми е ясно, но да си връткаш ордери за 150 000 акции при положение че това е нормалния обем за една-две седмици, и да ги триеш когато си решиш.....НЕ това не е манипулация.....такъв ни бил пазарът (докога?).

@Kiko вземи прочети наредбите на КФН свързани с новия закон за пазарните злоупотреби и ще видиш много ясно описани конкретните ситуации, при които пазарът се манипулира! И да това което направиха днес Райфайзен е описано като манипулация.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinko-rp
                  Райфа манипулира цената , плаши пазара, без да продаде нито една акция!
                  Даже и да не ми допада метода,( най-вече защото не мога и аз да го приложа ) бих предпочел да провериш първо - около 10К бройки са им заминали на 11.50 .

Коментар

• Първоначално изпратено от pinko-rp
                    Райфа манипулира цената , плаши пазара, без да продаде нито една акция!
                    И няма по никакъв начин да се пипне и с пръст! А човека, който объркал дивидента на Ст.Планина Холд го глобиха 20000лв.
                    Поредно доказателство каква пародия е Финансовия "Надзор" в България!
                    Приятел, това което те правят наистина не подлежи на санкциониране от КФН, прочети си ЗКФН, ЗБФБ, ЗППЦК Такива са законите КФН само съблюдават за тяхното спазване. Повечето закони са с рамков характер позволяват се допълвания с наредби и т.н. но няма инициатива.

Друг е въпросът че това са си прийоми на само на БФБ а и по другите фондови борси по света

Коментар

• Райфа манипулира цената , плаши пазара, без да продаде нито една акция!
                      И няма по никакъв начин да се пипне и с пръст! А човека, който объркал дивидента на Ст.Планина Холд го глобиха 20000лв.
                      Поредно доказателство каква пародия е Финансовия "Надзор" в България!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                        Хайде сега ГАЗЗЗЗЗЗЗ....

Не е препоръка, защото здраво се налапах

Малиии как се налапах
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
                          Я обясни, как така ще ги "принудят" че нещо не зацепвам
                          Аз пък съм сигурен,че много добре би зацепил ако не беше леко засегнат от получилата се ситуация - и на мен ми трябваха няколко минути,но се изясни картинката.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
                            Натискът с големи оферти при евроинс беше за да принудят еврофинанс да им дадат пакети от еврохолд, което след като стана, офертите изчезнаха. Това си е чиста манипулация по новия закон. Но евала на райфа, така се работи.
                            Я обясни, как така ще ги "принудят" че нещо не зацепвам

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
                              има една институция, която би трябвало да се произнесе по въпроса
                              Нищо няма да стане пак......то кога е ставало ...

Коментар

• има една институция, която би трябвало да се произнесе по въпроса

Коментар

Working...
                                X