IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t
    Натискът с големи оферти при евроинс беше за да принудят еврофинанс да им дадат пакети от еврохолд, което след като стана, офертите изчезнаха. Това си е чиста манипулация по новия закон. Но евала на райфа, така се работи.
    хм, а ти виждаш значи както става при EUBG, защото инвестора оше не е включил тикера в статистиката - голям пропуск

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t
      Натискът с големи оферти при евроинс беше за да принудят еврофинанс да им дадат пакети от еврохолд, което след като стана, офертите изчезнаха. Това си е чиста манипулация по новия закон. Но евала на райфа, така се работи.
      Така беше - след като получиха 500К от холдинга махнаха офертите продава тук. Не знам похвално ли е "така да се работи",обаче несъмнено е ефективно ...

Коментар

• Знае ли човек?! Ето и сега си има големи оферти продава при ЕУБГ

Коментар

• Натискът с големи оферти при евроинс беше за да принудят еврофинанс да им дадат пакети от еврохолд, което след като стана, офертите изчезнаха. Това си е чиста манипулация по новия закон. Но евала на райфа, така се работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от investor1
            Първоначално изпратено от bul
            Трябва много да не си добре, за да напуснеш застраховател за да влезеш в някакъв си холдинг!
            Лично мнение - всеки има право да не е добре и обратното!
            A spored mene e mnogo logichno da izlezesh ot nadtsenen zastrahovatel i da vlezesh v po-prespektivna pozitsia bila i holding. Rastat na akstiite na EURINS e 186% za 6 mesetsa - malko mnoshko mi se struva tova. Edva li premiiniat prihod ima i 1/3 ot tozi rast prez perioda.
            Investor1, ne te znam kakav investitor si, no ot men da znae[ holdingite sa za spekulanti. Takiva kato teb se samo se nabutvat s taih! Ve4e pove4e ot 4 godini nabludavam takiva investitor4eta kato teb, kak kupuvat, kogato e naj-skapo i biagat, kogato e naj-evtino

Коментар

• Хайде сега ГАЗЗЗЗЗЗЗ....

Не е препоръка, защото здраво се налапах
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM
                Моля някой да ме "светне" ( може ис тежък тъп предмет) какво става тука?! Какво е това невиждано предлагане?!

мисля, че загрях. Натискат еуринс надолу, за да подтикнат хората към психологическата алтернатива EUBG, която се смята за уж "подценена". Целта е да се купува там и да се продава скъпо EUBG.
                Но не се заблуждавайте, че Райфайзен всъщност продава EURINS. Паникьори и бързаци се стремят да продават под тях и това е логично при тези тлъсти оферти продава. Райфайзен всъщност досега са продали само десетина хиляди.

Oт тук си правя извод, че холдинг не иска да си продава EURINS-ите защото смята, че е още рано или ги пази за друг купувач; НО, но пък иска да спечели от продажбата на EUBG акции, които могат да му донесат пари, а няма смисъл да ги държи.

На хваналите промоцията ЕУРИНС, честито

Коментар

• И аз искам да купя,но под 10лв.

Коментар

• Sega e moment za pokupka

Коментар

• уха, кеф, пипнах аз промоцията и купих на 11.12

дали ще има още кеф днес ?!

Коментар

• Е ти ли ще им кажеш къде да си слагат ордерите ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от bul
                          Трябва много да не си добре, за да напуснеш застраховател за да влезеш в някакъв си холдинг!
                          Лично мнение - всеки има право да не е добре и обратното!
                          A spored mene e mnogo logichno da izlezesh ot nadtsenen zastrahovatel i da vlezesh v po-prespektivna pozitsia bila i holding. Rastat na akstiite na EURINS e 186% za 6 mesetsa - malko mnoshko mi se struva tova. Edva li premiiniat prihod ima i 1/3 ot tozi rast prez perioda.

Коментар

• Trqbva da ima spokoistvie))))))muhahahahahah

Коментар

• Малиииииии
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Алоооо....Райфайзен спрете с манипулациите....стига сте ги местили тези ордери!!!

Коментар

Working...
                                X