Първоначално изпратено от znae6t
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Bobi75
-
Първоначално изпратено от znae6tНатискът с големи оферти при евроинс беше за да принудят еврофинанс да им дадат пакети от еврохолд, което след като стана, офертите изчезнаха. Това си е чиста манипулация по новия закон. Но евала на райфа, така се работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor1Първоначално изпратено от bulТрябва много да не си добре, за да напуснеш застраховател за да влезеш в някакъв си холдинг!
Лично мнение - всеки има право да не е добре и обратното!
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от VNMМоля някой да ме "светне" ( може ис тежък тъп предмет) какво става тука?! Какво е това невиждано предлагане?!
мисля, че загрях. Натискат еуринс надолу, за да подтикнат хората към психологическата алтернатива EUBG, която се смята за уж "подценена". Целта е да се купува там и да се продава скъпо EUBG.
Но не се заблуждавайте, че Райфайзен всъщност продава EURINS. Паникьори и бързаци се стремят да продават под тях и това е логично при тези тлъсти оферти продава. Райфайзен всъщност досега са продали само десетина хиляди.
Oт тук си правя извод, че холдинг не иска да си продава EURINS-ите защото смята, че е още рано или ги пази за друг купувач; НО, но пък иска да спечели от продажбата на EUBG акции, които могат да му донесат пари, а няма смисъл да ги държи.
На хваналите промоцията ЕУРИНС, честито
Коментар
-
Bobi75
уха, кеф, пипнах аз промоцията и купих на 11.12
дали ще има още кеф днес ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulТрябва много да не си добре, за да напуснеш застраховател за да влезеш в някакъв си холдинг!
Лично мнение - всеки има право да не е добре и обратното!
Коментар
Коментар